Get Adobe Flash player

Marti Misterija

The X
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Marti Misterija

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. SD Crvena zvezda 2017/2018

  Jbg ako već Everton nije dobio nijedan žuti a zaslužio je već na startu udaranjem Pešića, zatim gađanjem Stojkovića i ako Vulićević za onaj start u nadoknadi nije dobio drugi žuti onda ni Savićev start nije za žuti jer nije napravio penal namernim startom da spreči gol. Nije pravilo da je svaki penal žuti bez obzira šta se verovalo.
 2. SD Crvena zvezda 2017/2018

  Pored sudije koji je neopevani idiot, ne znam da li me je više iznervirao Srnić koji ne zna i nema osećaj kada da šutira a kada da doda ili DLT koji usred napada diže ruku za ofsajd i ne pada mu na pamet da igra do kraja akcije dok ga Žiru meće sam ko duh!
 3. SD Crvena zvezda 2017/2018

  Mnogo promašenih zicera gde je naravno dominirao Milkmen kome je bar jedan promašen zicer po meču trademark. Šteta i za Lazin ulaz kada je prošetao ko po livadi i promašio polaganje... Ipak vrhunski brainfart je kontra tri na jedan u kojoj sin Dragan raspali trojku nakon čega Pero pravi faul u napadu i poklanjamo im dva slobodna bacanja! To su faktički četiri poena u jednom napadu što je previše za meč koji je odlučila jedna lopta!
 4. EuroBasket 2017

  Izuzetno mi je drago što je Slovenija i pored naturizovanog morona pobedila jer ma koliko god mi ostatak Letonaca bio gotivan jednostavno Tima ko uberprljav igrač i Bertansi koji su stalno nešto prigovarali to neutrališu.
 5. TV

  Zašto bačene pare? Izuzetno dobar TV, naslednik možda prošlogodišnjeg best buy ks7000 i još 55" za više nego pristojnu cenu - kod nas je isti model na "akciji" 206k dinara, a redovna cena je bila 264k dinara pa sad uporedi. Ja se za tu cenu ne bih dvoumio ni jednog jedinog sekunda.
 6. EuroBasket 2017

  A zar ne možeš da ih promeniš milion puta? Pre Rajsa, je bio Ročesti, pre njega je bio Kuk... Ista stvar je i sa BiH gde je pre Renfroa bilo drugih stranaca...
 7. EuroBasket 2017

  To je ono što me inače i najviše nervira u evropskoj košarci pošto to nikad ne rade.
 8. EuroBasket 2017

  Ali govedo neće čak ni da pomisli da pogleda snimak! Već sledeći napad lopta od Šanlija u aut pa faul Bogdanu bez lopte... Smradovi, međutim posle 2010. mi je apsolutno svejedno da čak i ne mogu da pizdim na sudije kako bih inače radio da je neko drugi u pitanju.
 9. EuroBasket 2017

  Jel nam ovo žabarsko gluvo sudilo i prekjuče ili samo nastavlja tradiciju žabarskih govana?
 10. EuroBasket 2017

  Šansa da budemo prvi jeste da Letonija dobije Ruse sa manje od 17 razlike, pod pretpostavkom da i mi i oni dobijemo domaćina.
 11. EuroBasket 2017

  Eh da je...
 12. EuroBasket 2017

  1. Pretukli su nas ko volove u kupusu 2. Ona žabarska govna su dozvolila tu tuču dok su nama sudili i mrki pogled. 3. Opet žabarski govnari su Rusima dodelili svaku sumnjivu loptu, šta više nije morala da bude čak ni sumnjiva, a vrhunac su tehničke greške Saletu i Mačvanu. 4. Lučić i Milosavljević bi trebali da idu na časove kod Bobija da ih nauči kako se šutiraju slobodna bacanja. Neverovatno da ti ljudi ne mogu da vežu dva slobodna bacanja. 5. Kuzmić i večeras očajan u napadu, imam utisak da bazen ne može da pogodi. Mačvan takođe prilično loš.
 13. EuroBasket 2017

  Postoji legenda da je Milosavljević nekad i negde vezao dva slobodna bacanja!
 14. EuroBasket 2017

  Idi bre u kurac Lučiću, promaši tri vezana slobodna!
 15. EuroBasket 2017

  Mozgov 2+1,Kurbanov 2+1 a Milosavu samo dva slobodna...