Corey Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 koja je kvota bila da najjaci adut misandei uopste nije faca, maldita Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Nije bilo kvote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 On 8/8/2017 at 10:01 AM, Dule_smor said: Hide contents niko da pomene arju i brijenu:)....a deneris sa pro letackim skillovima i akrobacijama drzeci se golim rukama je lol:) Arja sa iglom odbija onu mačinu je bilo baš ko kungfu na žicama, simpatična scena sa lepim završetkom, koja je zabezeknula Sansu. a maloprstić počeo da "pravi listu" Snow, Bron, Arja.. da bi se dočepao Sanse Bre zar nije Deneris uvežbavala "jahanje" na Dotraki "pastuvu", šta je dete-zmaj za nju. Nešto ove sezone ima malo prikazivanja "kože" u odnosu na prošle, ne da mi nedostaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Bron je ortak Džejmiju, nešto si pobrkao momak. Svakako lepa misao svaka čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 za sada su mi omiljeni likovi u sezoni sersei, koja proživljava poslednju iteraciju svog ludila archmaester, jer trpa debelog kurcima boško, koji se "pokušava" da se uhvati u "koštac" sa sopstvenim "mišljenjem" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 (edited) 1 hour ago, prota_ said: boško, koji se "pokušava" da se uhvati u "koštac" sa sopstvenim "mišljenjem" Edited August 9, 2017 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Al ste se izredjali, a dečko ni ne konta. Podseća malo na Apokalipsu sada, scena kad plode zečice na lsdu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Денерис није Денерис, него Гунар: експерт логистика а и јаше црног змаја :) Лепа и шарена епизода. Битка пуна колорита и оку угодне сцене са змајем. Мислим да би на почетку следеће епизоде требало да буде -1 у једном табору, али видећемо. Није ОК да сви преживе макљажу. И даље ми се чини да се пребрзо одвија радња и да су закотрљали превише догађаја. Немају времена да све разраде у 50ак минута. Расплет ће да груне. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 6 hours ago, traktori said: Nije bilo kvote. "samo" "toksicno" Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Ajde sta ste se respekmezili, jedna scena fajta od 10 min sa zmajem i odmah omg, najbolja epizoda ikad...sto je tuzno jeste najboja u ovoj sezoni, ali opet nista specijalno po meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 9 hours ago, traktori said: Bron je ortak Džejmiju, nešto si pobrkao momak. Svakako lepa misao svaka čast. Po redosledu imena (ko je napušio maloprstića do sada) se vidi ko je u pitanju bez obzira na grešku u jednom slovu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 15 hours ago, tortky said: Ok, PeškoG. Zadivljen sam količinom "dece" na RUR ovijeh dana, čijim sam majkama savetovao da se ne udaju za pedere jer će im deca biti ljudski isprdak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 jedan mega glup klip, al lepo sam se nasmejao (codename igorov komsija bosanac radi kupatilo =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 :D odlicno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Vr'. Kole mi max 2! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 @Kole Vrh! :-) Totalno ne mogu da se povežem oko onog jebenog bodeža, sve sam zaboravio - ko ga je napravio, kome pripada, koga (ako ikoga) za nešto inkriminiše i za šta... Jebe me u mozak totalno. Halp Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 (edited) Bodez kojim je assasin pokusao da ubije Bran-a. Littlefinger tvrdi da je njegov i da ga izgubio u opkladi sa Tyrionom. Tyrion kaze lol, ja se ne kladim protiv brata, fake Poceo rat. Glavna teorija za bodez jeste da Dzofri uzeo caletov bodez i dao ga assasinu da ubije bran-a zarad neke sulude lojalnosti ka caletu (nacuo Roberta kad je rekao "ni jedno dete ne bi trebalo tako da pati, bolje da je umro") Edited August 11, 2017 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 meni je logičnija priča da je littlefinger i dao bodež i naručio ubistvo kako bi izazvao haos kroz čije merdevine bi se popeo. zato mislim i da ga je bran pitao jel zna kome je pripadao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Требало би да зна. Та ми се сцена допала. Као да Прстић проверава или задиркује Брана. Чак су нас пре почетка епизоде подсетили на бодеж. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Znači zvanično je i dalje misterija? Sve sam imao neki osećaj da je trebalo da znam o čemu se radi kad su počeli da ga potežu, ali ne znam, i tako itreba, right? :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Ако питаш да ли је ескплицитно речено ко је наручио уморство и ко је дао бодеж убици - није. Нагађамо. Али то би требало да је бодеж који је убица имао код себе када је покушао да убије Брана. Не знам да ли је то исти нож који је Пртић ставио Неду под грло. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 tek sam sinoc stigao da odgledam epizodu i odlicna je ne samo zbog zmaja jer se konacno pokrenulo u prici i to na vise mesta primetih da sada valirijski celik ima podosta likova - briena, dzejmi, arja, sem i dzon u knjigama (omg!) je dzofri dao bodez da se ubije bren piter je slagao kejtlin da je bodez tirionov, kejtlin hapsi tiriona i vodi ga kod sestre Lise koja jos optuzuje Tiriona da je otrovao Erina (nakon sto je ovaj otkrio cija su robertova deca zapravo). Lisa je otrovala svog muza Erina po savetima Maloprstica sto saznajemo negde u sezoni 4 ili 5. Sve to pokrece rat kroz koji je piter napredovao politicki, i celu tu zavrzlamu je bren u ovoj epizodi video jer je citirao maloprsticev plan i ambicije (ili bar deo toga) dzejmi mi je odlicno obradjen lik kroz sezone, valjda ce u jednom momentu odvojiti od sestrine pice i uraditi pravu stvar, zbog toga evo jednog videa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 ice ice baby! =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Ahaha, pa jao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts