lawl_ Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Drugovi! Hoću bratu koji je trenutno u Americi da pošaljem neka 3 CDa i majicu za rođendan, pa me interesuju informacije oko slanja (ako je neko imao slična iskustva). Šta izabrati? Pošta? DHL? FedEX? Cene? Hvala vam veliko! :) :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Okači FLAC i sliku na DropBox pa nek sam nareže i naštampa tamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 5, 2014 Author Report Share Posted May 5, 2014 (edited) Hahhahaha šalu na stranu, ozbiljno, treba mi pomoć oko ovoga :) hvala Edited May 5, 2014 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Uvek možeš da pošalješ DHL-om ako hoćeš da budeš siguran da će stići, ali će te odrati za cenu. Alternativno možeš preko pošte, samo lepo zapakuj da bude sigurno, stavi u onu kovertu sa "balončićima" i nemoj da zatvaraš, mora da se pošalje otvoreno (tj. zatvoriš kad ovaj u pošti "proveri sadržaj"). Reći će ti oni za dalju proceduru, popuniš neki papir i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 5, 2014 Author Report Share Posted May 5, 2014 Videh da su slanja u inostranstvo sad poskupela duplo od 1. Aprila -.- Ne znam koliko se krecu cene u DHLu ali pretpostavljam da su daleko vece i od ovih novih Poštinih :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Ne znam tacne cene u posti ali ako je nesto do 1000-2000din, zasigurno je povoljnije nego dhl koji te nece ni pogledati ispod 50e :) jos je za usa. Svakako ako ae odlucis za dhl zovni i fedex i/ili ups cisto da uporedis cene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 (edited) Ja mogu da kazem da sam s UPS-om imao vrlo dobra iskustva, doduse samo za dokumenta nisam slao predmete, ali vrlo efikasna usluga po niskoj ceni, preporuka. Verujem da je i DHL jednako efikasan, ali je skuplji. Edited May 6, 2014 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 6, 2014 Author Report Share Posted May 6, 2014 Hvala svima. Zovem sutra i raspitujem se oko svih ceni slanja kod svih kompanija. :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Jes' ti siguran da on ima gde da pusti te CD-ove? Amerika, cloud, ultrabook-ovi, F117a Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Aj molim te baš javi šta si uradio, ja kad sam gledao nešto za sebe (slanje iz USA za SRB), njihovom poštom najjeftinija varijanta je bila oko $100... možda nisam dobro računao tamo na sajtu, ali uglavnom odustao sam od toga pa mi je doneo prijatelj taj paket :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts