Dule_smor Posted April 28, 2014 Author Report Share Posted April 28, 2014 Pa verovatno cu njih i da uzmem zato sto ih imaju ovde u sdu...ove sto Mohi kaze bi morao da narucujem, a sad su praznici, verovatno bi mi stiglo za 10 dana, ne mogu toliko bez zvucnika:) edit, btw, otkad je altec lansing prestao da pravi zvucnike i zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 Uzeh ove Logitech z323 i zadovoljan sam bas, super zvuk za te pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 KAZU MU UZMI LOGITECH MISA ODE I UZME LOGITECH ZVUCNIKE 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 2 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2014 Author Report Share Posted May 2, 2014 hehe, bas ste vickasti nego dajte bezicnog misa i tastaturu kojima baterije traju godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 k260 лоџитек. Батерују нисам мењао две године на тастатури на мишу мењам једном у три месеца :) Мада их ја држим на столу у 99,9% случајева :) Користим Дурасел батерије :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Ako oces bezicni gejmerski kome dugo traje baterija onda G602, samo je malo skup.. . Tastaturama u principu baterije traju jako dugo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2014 Author Report Share Posted May 2, 2014 Zwerko brate, ne treba mi neko gejmersko space cudo od misa sa sto dugmica, vec obicni bezicni mis:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Ovo sto kali ima i ja uzeo pre godinu dana. Sljaka odlicno a oko 2k je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Mis - logitech m705, baterija traje 3 godine. Tastatura - realno, bilo sta logitech :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Zwerko brate, ne treba mi neko gejmersko space cudo od misa sa sto dugmica, vec obicni bezicni mis:) Problem sa standardnim bezicnim Logitech misevima je sto su uglavnom pravljeni za laptopove, pa samim tim su dosta mali (mislim i ovaj m705 sto je naveden). Ostaje par modela koji su nadrndani pa kostaju kao i taj G602 koji je po meni najbolji izbor ako bas oces da dajes preko 6k dinara i treba ti bezicni mis. Sa druge strane ima ovih kompleta koji su navedeni, tu je mis normalnih dimenzija, ali sam ja imao tu imao lose iskustvo s misem jer je bas bio krs, moj komplet je bio malo stariji s510. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Ja imam logitech m510 koji koristim za laptop, skroz je dobar. Za trajanje baterije ne mogu nista da kazem jer ga imam od decembra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 2, 2014 Report Share Posted May 2, 2014 Imam i ja neki slican, ali zar ti to nije malo za saku kad su igre u pitanju? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2014 Author Report Share Posted May 3, 2014 meni ovaj m705 fino izgelda, jel ste sigurni da je manji od standardnih miseva...taman da upakujem i neku tastaturu i sluske i da narucim u emmiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 Au bre Dule stvarno si smor... Ja reko ti obavio te kupovine odavno kad ono prc! Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2014 Author Report Share Posted May 3, 2014 pa uzeo sam zvucnike, polako! btw, znaci tastatura moze bilo koja bezicna, a mis cu videti neki od ovih sto ste preporucili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 (edited) Ako si gejmer nece ti jedna wireless tastatura zavrsavati posao. Zavisi koje igre igras ali neka moja podela bi bila ovakva [zbog lag-a ofc]: wireless: mmorpg, wot i slicne igre gde nije bitan odziv toliko wired: sve ostalo [cs, lol, dota] Ja sam furao obe varijante, wireless kad igram na vecem tv-u neku sporiju igru i wired kad igram nesto brze za racunarom. Takodje jako bitna stavka - nece sve wireless tastature da ulaze u bios, zavisi od godista racunara/ploce, tako da imaj i tu informaciju u vidu. Najbolja varijanta bi bila da uzmes neku bezicnu koju zelis i paralelno sa njom neku najjeftiniju Logitech wired tastaturu i resices svaki problem... Edited May 3, 2014 by djolodjolo Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 meni ovaj m705 fino izgelda, jel ste sigurni da je manji od standardnih miseva...taman da upakujem i neku tastaturu i sluske i da narucim u emmiju Iskren da budem sad kad si pomenuo sam malo procunjao po netu i izgleda da nije bas od ovih skroz malih, ali opet je meni to nezgodno da procenim dok ga ne vidim uzivo (a konkretno taj nisam video). Evo recimo s Amazona poredjenje s G9 koji je po meni otprilike ok velicina: btw, znaci tastatura moze bilo koja bezicna, a mis cu videti neki od ovih sto ste preporucili On a happy note - mislim da sad sve Logitech tastature koriste isto onaj univerzalni USB adapter kao i misevi pa valjda mozes sve preko istog tog djoke da povezes, mene je bezicna tastatura smarala jer je imala posebno povezivanje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 meni g9 ne odgovara tj. na granici mi je veličine miša (mali je), za razliku od recimo g5 koji mi je kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 uzeo sam ovaj m705 mis i neku logitech bezicnu tastaturu...taman je mis po velicini, ali je brate mnogo tezak sa ove dve baterije, al dobro...dobio sam uz ovu tastaturu i neki bzvze bezicni mis sa jednom baterijom, njega cu kad mi se umori ruka:D (inb4 nub, ladno nisam ni video da uz ovu tastaturu ide mis) edit, jel ima veze kakva je podloga, cini mi se da ovaj mis najbolje fura na obicnom drvenom stolu...moracu neku dobru podlogu za krevet da nadjem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Ladno si uzeo bežični miš i tastaturu na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 sto me jebes vudu ko da ne znas, i ti si mi preporucivao ovde neke modele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Samo žične sam ti preporučivao :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 nebitno ivane t., nemoj biti tako ogranicen kao u gotu! :D sad sam makar zavrsio sa ovim sranjima od periferalija (ostaju mi jos samo sluske) pa mogu da stekam pare za monitor (tek kad registrujem kola:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 jebesh mi sve ako si ti normalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts