reki Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 makar ne pravi razlike među ljudima, to je isto pohvalno. To to, nije više nacista nego mizantrop [:D] jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 (edited) Edited May 9, 2014 by Debeli 2 2 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 да ли постоје на обичним трафикама неке цигаре са аромом чоколаде ? као што је нпр. колт ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 cigarilosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 sobranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 да ли постоје на обичним трафикама неке цигаре са аромом чоколаде ? као што је нпр. колт ? uglavnom ima, 100rsd fazon. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 (edited) uglavnom ima, 100rsd fazon. По комаду ? Као мали томпуси ? @trn Први пут чујем да се то тако зове... хвала у сваком случају :) Edited May 10, 2014 by showMiha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Прво скочи па онда реци хоп https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GrE7mBaz0zk Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 auuff jbt, ovo je mnogo gore od 'vucic poskocio da se igra' a volonterka gleda nesto na fonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 lol ova sto kucka dok drzi vuka na povocu retard Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Ajde dajte neke ideje za kucne sejkove? Kupila keva onaj blender, pa ja kao som ubacim jabuku, bananu i malo mleka, a to naravno ne lici ni na sta. :) I znam da je google moj prijatelj, ali bolje mi je ovako da mi kaze neko ko je probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 (edited) nvm Edited May 10, 2014 by rejven_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Ajde dajte neke ideje za kucne sejkove? Kupila keva onaj blender, pa ja kao som ubacim jabuku, bananu i malo mleka, a to naravno ne lici ni na sta. :) I znam da je google moj prijatelj, ali bolje mi je ovako da mi kaze neko ko je probao. Ако мислиш да ћеш добити неки сок то је немогуће са блендером . Обично комбинујеш оно што би могао да једеш и без блендања . Дакле млеко и јабука не иду никако :) Млеко и банана могу да прођу. Ја сам стављао поморанџа јагода банана. Ал све се то једе са кашиком на крају . Али стварно је најбоље да сам експериментишеш и видиш шта теби одговара :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Ajde dajte neke ideje za kucne sejkove? Kupila keva onaj blender, pa ja kao som ubacim jabuku, bananu i malo mleka, a to naravno ne lici ni na sta. :) I znam da je google moj prijatelj, ali bolje mi je ovako da mi kaze neko ko je probao. Sve šta ubaciš u šejker ispadne kul, jedino ne možeš da dobiješ "ceđeni" sok :) ja recimo ubacim onaj "čajni kolač" ili kako se zove i mleko i bude vrh. ili ubaciš jagode i maline i sve tako i led i opet dobiješ super frape :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Da, da, nisam ni mislio na te cedjene sokove (mada sam to shvatio kad sam pokusao da napravim varijantu onog Vitalis soka - pomorandza, limun i sargarepa i naravno dobio neku splacinu :D ), vec na te frape fore. Kul, ako se setite jos neke dobre kombinacije, pisite. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post akva viva Posted May 10, 2014 Popular Post Report Share Posted May 10, 2014 olol 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 (edited) Imaš Leško Nutribullet, čuo sam da je jako dobar blender, uskoro treba da stigne u Srbiju, uvozi ga jedna jako kul firma. Edited May 10, 2014 by Mrzitelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 Uz tri kupljena Netribulleta, na poklon dobiješ strujni kabl (ali samo jedan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 šta, nutribulet da stavi u blender? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 @Lesko Oljustis banane, stavis ih u zamrzivac u nekoj kesi, kad se zalede iseceh ih stavis ih u blender sa malo mleka i kisele pavlake i imas 'difolt' podlogu za sladoled, posle stavljaj sta oces, eksperimentisi. Verujem da moze i sa slatkom pavlakom al kisela je jeftinija, a ja volim i kiselo :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 šta, nutribulet da stavi u blender? Ne nego uz nutribullet dobije knjigu recepata! :D A i sigurno je bolji od tog kog je kupila Leškova keva, jer je najbolji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RenTrapnest Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 banana + jagode + mleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 = prolivčina neviđena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 10, 2014 Report Share Posted May 10, 2014 ladno onaj bradati trandza pobedio na evroviziji, bem ti evropu i sve, burn it with fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts