Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

dobio nazad kes za falicnu graficku, napio se sinoc ko stoka na tuborg zurci i posle sa drustvom nastavili u stanu. ustao bez glavobolje i povracanja :D izdominirao 3 battlegrounda i sad jako zadovoljan mogu da se bacim na metalne konstrukcije kad me vec krenulo :D

Link to comment
Share on other sites

Sta je tu tacno junacko delo, da je bilo ucinjeno zbog Srbije i srpskog naroda pa hajde ali njegovi motivi su jugoslovenski i "ujediniteljski" dakle potpuno pogresni i kao sto se naknadno pokazalo pogubni po srpski narod...

 

 

tako je, slazem se sa zolom...ako treba vec nesto da obelezavamo to je onda 28. jul, tj datum pocetka ww1, a ne atentat

sa vama se slaze i biljana srbljanovic, pa vi vidite :D

  • Upvote (+1) 2

Um caruje, Dundo Maroje!

 

click me

Link to comment
Share on other sites

ja sam se probudio jer me je uzujedao ili neki pauk ili bubasvaba :c

Mozda te nisu bas ujeli vec samo polegli jajasca u tebe. Bices majka! :D

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Mene danas zaustavio saobraćajac ujutru u pola osam, iz neke očigledne želje da mi uzme pare bez razloga - isključujem se sa autoputa kod sava centra da "zakovrnem" tamo ka Jurija Gagarina i oni stoje ispod nadvožnjaka kao i uvek sto stoje, i ja stanem i dajem dokumenta i kao - šta je razlog zaustavljanja, kaže - mobilni telefon. Malo sam se iznenadio pa sam tako i odreagovao pa se možda i on malo iznenadio, rek'o - "molim?", pošto nisam verovao da je to rekao :) on kao "mobilni telefon je razlog zaustavljanja, pričali ste mobilnim". "Kakav mobilni telefon, mobilni mi je u džepu" i vadim telefon iz džepa da mu pokažem, on kao "DRUGI mobilni telefon". I pošto sam žurio na terapiju koja počinje za koji minut i već sam se iznervirao (nisam siguran da bih tako odreagovao da sam razmislio :)) rekoh mu da me pretrese ako želi i da nađe taj drugi telefon jer moram da stignem za 3 minuta do Delta Cityja i on mi vrati dokumenta i kao ajde zdravo.

Link to comment
Share on other sites

Мени се слично десило код студентског града :)  Прво ми је рекао да сам прошао кроз црвено а ја прошао на трепћуће зелено а онда ми је рекао да сам  из траке за лево отишао право што опет није било тачно и онда ми је вратио документа :)

Нема  будућности без истине.

Link to comment
Share on other sites

Nije mi samo jasno kako razmišljaju ... da li uopšte neko kaže "AJAO EVO PARE NEMOJ DA MI PIŠEŠ NEŠTO" kad on prvi put kaže tipa "pričali ste telefonom" (čak i kada taj neko nije pričao telefonom) jer u suprotnom ako je on "ubeđen" u to ne znam kako promeni mišljenje relativno lako. Na drugu stranu, da je hteo da me drnda mogao je za hiljadu i jednu stvar, ono, reflektujući prsluk verovatno nije bio u vozilu, nemam pojma da li imam set sijalica, da li je dubina šare 4mm, nemam ovlašćenje za upravljanje tuđim vozilom (jer se ne vodi na mene) i tako te slične stvari.

Link to comment
Share on other sites

da su pametniji ne bi bili na ulici :c

 

@zola

 

broodmother :c

 

izujedalo me sranje na jos par mesta, sve sitne tackice crvene

 

e ja mislim da ti je to ona kao tanka buba što je duguljasta i "savija" se.

 

a kod bubišarbi je valjda fora da one ne vole ljude tj. da beže i "peru se" ako ih na primer pipne čovek, doduše to je neki info iz neke facts priče pa možda i nije tačan.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...