KURAC U POKRETU Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Uskoro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 osim ovog dela gde ce uskoro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 у међувремену http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/453251/Nikoliceva-tasta-dobila-diplomatski-pasos uvek sam mislio da je diplomatski pasoš go kurac, naročito srpski diplomatski pasoš. malopre sam malo proguglao, i ispostavilo se da sam bio u pravu. posedovanje diplomatskog pasoša ne donosi apsolutno nikakve benefite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 iliti pogodnosti po srpski :) sry, ali nemoj i ti. po ceo dan slusam o benefitima i dodatim vrednostima naših rešenja :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) Pa ono tipa prolazis lakse granice, ne drkaju te na carini i sl, nije neki bas mega benefit prednost :) Meni je u celoj prici veci problem sto tih diplomatskih pasosa imamo tipa dvocifren neki broj a mi smo zakljucili da je medju tako malim brojem bitnih Srba i predsednikova tasta :) Edited March 28, 2014 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 stalno se ponistavaju presude, zastarevaju, sirotinja pljacka za leba, bogatasi gaze. mucno Kao [to je na nekoliko tema već rečeno - više primećujemo bogataše koje gaze, jer su veći naslovi u novinama, "ekskluzivnije" vesti itd...Meni je puna ona stvar kad čujemo doživljaje likova iz nekog šireg društva kako su vozili mrtvi pijani, kako su zajebali pandure, kako su prevrtali automobile (čitaj: jugiće, golfove) i slično 1 Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sarma Posted March 29, 2014 Popular Post Report Share Posted March 29, 2014 poenta je sto je svima pun kurac malih bahatih govnara u tatinim bembarama. realno i da je vozio 50 i prosao kroz zeleno, ubio bi je. jeste linč, jeste glupo ali svima je pun kurac. stalno se ponistavaju presude, zastarevaju, sirotinja pljacka za leba, bogatasi gaze. mucno da je stao i probao reanimaciju... da je preveze u bolnicu... da pozove jebenu hitnu pomoc... kera da je zgazio i da se nije zaustavio, obesio bih ga... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 iako rizikujem napušavanje, što ste toliko uvereni da se nije desilo upravo ovo što su zaključili veštaci? ono, iz jednog ekstrema odlazite u potpuno drugi i zaključujete da je mali bahati vozač samo zato što je sin željka mitrovića. mada to ne opravdava činjenicu da je pobegao sa mesta nesreće, za to mu treba jebati mater. Mozda zato sto tatini sinovi uvek prolaze tako kako prolaze - na kraju kapiram da nece dobiti zatvorsku kaznu, nego mozda ono kao ceca godinu dana zatvora u sopstvenoj kuci, ili dve godine uslovno (da mu bude zabranjeno da zgazi jos nekog dve godine, a posle moze opusteno).... 1 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mncu Posted March 29, 2014 Popular Post Report Share Posted March 29, 2014 Ne znam da li sam tolika sisica ili mi bas ne ide s ovom anestezijom, ali vec treci dan ne mogu da ustanem iz kreveta -.- 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marks Posted March 29, 2014 Popular Post Report Share Posted March 29, 2014 daj sliku sise da procenimo 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 marks to sto si napisao nije pristojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 reci mu reki! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 izvini reki, nece se ponoviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 ovi novi cipsevi, dimsi i pikantni, su nesto najodvratnije sto sam probao cisto da znate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Hvala Kili Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 i dalje mi se povrace koliko je odvratan. jebo ih marbo da ih jebao ali nista sto sati diabla nece da izlece! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Samo jako Kili, grindamo torment sutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Ne znam da li sam tolika sisica ili mi bas ne ide s ovom anestezijom, ali vec treci dan ne mogu da ustanem iz kreveta -.- sta si operisala ako nije tajna s obzirom da mene stra' i sinuse da operisem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Ma daj, sinusi su laganeza! :D i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Operisala sam saku i to mi nije uopste strasno. jeste da puno boli ali uz trodoncice i bromazepam i to bude izdrzivo. a i ovo mi je peta operacija, pa sam se navikla. ali mi anestezija pravi problem svaki put. ako opet budem morala na operaciju ima da trazim hipnozu umesto anestezije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 iako rizikujem napušavanje, što ste toliko uvereni da se nije desilo upravo ovo što su zaključili veštaci? ono, iz jednog ekstrema odlazite u potpuno drugi i zaključujete da je mali bahati vozač samo zato što je sin željka mitrovića. mada to ne opravdava činjenicu da je pobegao sa mesta nesreće, za to mu treba jebati mater. Zato sto su vestaci toliko jeftini da je to cudo jedno. Ja ti mogu iz licnog iskustva potvrditi da smo tri puta prosli kroz procese vestacenja jer je svaki put platila vestaka ona druga strana pa onda advokat trazio ponovno vestacenje da bi njegov vestak za pare to resavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Kruži priča da je Željko Mitrović odradio dobru kampanju Vučiću na Pinku, otud ova nagrada odmah posle izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Ma daj, sinusi su laganeza! :D ne znam,znam samo da sam nedelju dana imao glavobolje i morao sam da se vratim na nasonex,vise i ne znam koja bocica,4 ili 5-ta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 naspavao sam se posle ne znam ni ja koliko vremena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts