psy Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 I... psovka antoana grizmana na spanskom.. Kakav smor od tekme, cak i za finale Zao mi zbog ronalda, mada ga ne gotivim preterano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post marks Posted July 10, 2016 Popular Post Report Share Posted July 10, 2016 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 sudija slepac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 jebi camuge usrane, kad vec nisu nemci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 najdosadnije finale ikada....cestitke portugalcima, nisu izgubili ( u kvalitetu igre su samo dobili) iako su igrali 90 minuta bez najboljeg igracha. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Iako sam stavio pare na Francuze, realno mi i drago sto su ovi uzeli, plus pretty much sums up bukvalno najbednije takmicenje ikada :D 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 rekoh ja posle grupne faze da ce se portugalu nesto vratiti (nisam ocekivao da osvajaju),iako sam takodje stavio pare na francuze,svim srcem sam bio uz portugal,pogotovo posle onog starta nad ronaldom gde nije bilo ni faula...na kraju resio covek koji je u ekipi verovatno najvece drvo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Ja sam se nadao da ce Portugal odigrati nereseno i sve proci na penale. Zadnje dve tekme me sjebase, ali close enough. To bre brate Ronaldo, zasluzio si! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 10 hours ago, marks said: Odvratno finale, drago mi zbog Ronalda, žao zbog Žirua ČD, ali je ova slika bukvalno izvukla celo veče - smejem se neprekidno od sinoć. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted July 11, 2016 Popular Post Report Share Posted July 11, 2016 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 moram priznati da me je smorilo ovo prvenstvo, i to nevezano za pobednika. mislim da traje predugo, jer traje kao svetsko a ima 8 timova manje, i kvalitet utakmica je u proseku bio losh. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 preduga su klupska prvenstva, igraci dolaze na EP izmuceni i istroseni posle desetina utakmica koje igraju na nekoliko frontova. kada bi se broj utakmica koje odigraju tokom sezone redukovao, kladim se da bi i EP ili SP bilo daleko kvalitetnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Zato kad dodje Katar 2022, pa utakmice krenu jos u novembru, dok su svi u punoj snazi. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 (edited) Fudbal los, prvak realno nikakva ekipa, ali opet bolje oni nego francuzi, posebno je lepo kad se pokvari ovako unapred pripremljeno slavlje.. Najlepse igrali nemci pa hrvati, koji su pokazali po ko zna koji put da nemaju muda, a mogli su do samog vrha. gotivna italija, grizman i renato sanchez.. i jos jedno lozenje svih zivih koje poznajem i kasnije uzivanje u failovanju engleza, uz island i vels i kristino osvajanje ep je otprilike sve sto cu da pamtim na ovom ep, a verovatno za par meseci i da zaboravim, ostace samo ovaj leptir... Edited July 11, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Napomena: ovi iza su neki navijači huligani ili šta već koje policija rasteruje, ja sam prvo mislio da ima veze s onim štrajkovima njihovim ali nema. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 via Imgflip Meme Generator 2 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Ja bih jos dodao "ako kanijes pobijediti, ne smijes izgubiti" Imaju najmanje poraza od svih drugih ekipa na SP, jel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 ronaldo istripovao da je limeni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 15 hours ago, Udo Tvrdi said: Ja sam se nadao da ce Portugal odigrati nereseno i sve proci na penale. Zadnje dve tekme me sjebase, ali close enough. To bre brate Ronaldo, zasluzio si! Kicktipp u firmi? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Ma jok, nego sam video da je neke mnogo uznemirilo kako se Portugal provlaci bez pobede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 jebeni gangeri :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts