marks Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 kakva bezidejna igra, tugica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 koja tuga jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 a mislili smo da je lazovic problem,wtf je sa ovim igracima u odbrani od kojih samo bane treba da igra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 To je to od fudbala ponovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 (edited) . nista drugi i nije moglo da se desi, umesto selektora imamo advokata na klupi i dve najvece prevare u poslednjih 10 godina, karleusa i lazovic Edited November 14, 2014 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Posle ove bede nije potrebno da se iko izdvaja, svi su igrali uzasno. Najgore od svega je sto je Stojke izvukao dobre odbrane, spasio je 2 ili 3 sigurna gola. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Spasili su nas Danci tih golova jer su bedni. A tek mi... Bendtner nam da dva gola jeboteee 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 on je da se ne lazemo nas najkonstantniji igrac,sto je jako lose s obzirom da je gk u pitanju,nastasic ipak povredjen,od onakve nekadasnje odbrane,danas su igrali bisevac i mitrovic,grci su ucinili da se ne osecamo toliko lose :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Koga zabole kurac za grčke cigane? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 http://www.sportklub.rs/dik-advokat-vise-nije-selektor-srbije Dik Advokat više nije selektor fudbalske reprezentacije Srbije!Čelnici Fudballskog saveza Srbije i holandski stručnjak dan posle blamaže i poraza od Danske na stadionu Partizana dogovorili sporazumni raskid ugovora, saznaje "Sport klub".Iskusni stručnjak je odnah posle meča najaviop razgovor sa rukovodstvom FSS o svom statusu i nešto više od 12 časova po završetku utakmice okončana je neuspešna saradnja.Srbija posle tri kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj ima samo bod. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 nek se teraju svi kolektivno u tri pizde materine Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Pa hoće za godinu, godinu i po 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 ako ga ne odgovore prijatelji Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Tole je jaci od vucica... ma jaci od slobe 90e... a i generalno se palimo na sport u kome smo imali neke reprezentativne polurezultate samo u sfrj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post grb1tj Posted November 15, 2014 Popular Post Report Share Posted November 15, 2014 Nije, nego se palimo na najpopularniji sport na svetu i krivo nam je sto ne mozemo da pruzimo bolje rezultate sa solidnom repkom 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Nije, nego se palimo na najpopularniji sport na svetu i krivo nam je sto ne mozemo da pruzimo bolje rezultate sa solidnom repkom +1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 Pitam se da li bi Antic mogao sa ovom ekipom nesto da uradi. Po imenima mi se cini da je jaca nego ona sa SP iz 2010-te. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 15, 2014 Report Share Posted November 15, 2014 (edited) svako sa pola mozga i samostalan u vodjenju reprezentacije bi sa ovim igracima izborio EP(prosireno, 24 reprezentacije), pogotovo sto su nam protivnici u grupi tolecopters Edited November 15, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sarma Posted November 15, 2014 Popular Post Report Share Posted November 15, 2014 paliti se na fudbal je legit... npr zbog barsa - real pomeris neke obaveze... ali da se seces na plasman na EP gde cak i da prodjes ima da te trpaju kao majmuna i da se nadas cudu, nije normalno... ali je ljudski... ako je ovo solidna reprezentacija sta cemo sa ovom: kralj, komljenovic, djukic, mihajlovic, jugovic, stojkovic, govedarica, mijatovic, milosevic, drulovic, saveljic (a izmene su bile jovan i dejan stankovic i kovacevic...) vanzemaljci za ovu danas... a oni su izgubili od holandije jebenih 6:1... cisto reality check... nismo mogli da dobijemo azerbejdzan kod kuce... da damo albancima gol 40 minuta u beogradu (u ovim politickim okolnostima, posle kiksa sa jermenima... odgovorno tvrdim da bih ja licno dao gol na domacem terenu protiv njih ili bih ostao bez nogu pokusavajuci)... najbolji u reprezentaciji ti je golman... (zbog kojeg smo primili 2 imbecilna gola i ispali iz grupne faze sa anticem... licno misljenje)... koji inace brani u izraelu... u napadu ti je lazovic!!! ja ne znam kako ovo dodatno da pojasnim... danko lazovic... to nije solidno ni za luksemburg... i jos ne primetis da je on problem posle odgledane tekme... posto su ostali bili za klasu gori od njega... grcka je dokazala da kvalitet igraca ne mora da bude presudan, ali nazalost vecina nasih igraca je na ostalim poljima jos gora u odnosu na njihovo fudbalsko znanje... ni za milion godina... upamtite... zasijala zvezda sa sfrj bazom...i to je to... past perfect... na ultimativnom navijackom topicu bih rekao bolje nekad, nego nikad... ali to je to... bili smo treci... kada se fudbal igrao iz ljubavi i na sopstveni trosak... ta vremena se nece vratiti... rip... 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 (edited) ahahaahha glupi turcin nije mogao da izdrzi pritisak sa tribine pa je trazio zamenu pola sata pre pocetka meca :D koji stojke karamojke :D::D: https://www.youtube.com/watch?v=OXM6wzOMjXU inace demirel brani za fener a tekma se igrala na stadionu galate :D Edited November 16, 2014 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 (edited) to je taj ciganski mentalitet gde prozivaš svog golmana Edited November 16, 2014 by alfa 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 bravo a i ti holandjani u to vreme bili drogirani kao konji ja sam za staru dobro teoriju zavere doveden je advokat da usere fino i kulturno kako bi portugal i danci lagano isli dalje, i za to su dobijene dobre pare prosto onakvu igru, selekciju i motivaciju ne opravdava nista drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 te holandjane smo i nadigrali 2 godine ranije dok su igraci bili u najboljim godinama,malo precka mijata,malo sudija,10 vs 11 i nesrecni gol u zadnjim trenucima ucinili su da ne odemo dalje gde smo realno i zasluzili da budemo po igri i kvalitetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 sarma se nalupetao komljenović - 29 god niša saveljić - 30 god govedarica - 31 god đukić - 34 god mihajlović - 31 god juga - 31 god mijat - 31 god savo - 27 god piksi - 35 god drulović - 32 god Prosek igrača u polju preko 31 godine. Svi veliki igrači prošli zenit, pola njih već za staro gvožđe. Selektor matorac sa alchajmerom koji pita za pančeva šta će on tu, a kad su ga pitali kako se spremao za holanđane, odgovorio da su momci vežbali penale. Koji onda Đukića stavlja levo, kako bi svi napadi išli breko siniše bunar mihaljovića. Pritom igraš sumanuti bunker, drulović se vraća na 16 da krpi nesretnog mihu koji ne zna šta igra, prepuštaš ceo teren tehnički superiornijim holanđanima. Ja sam posle 20 minuta rekao da je bergkamp u pravu, i da ćemo zaista primiti petardu ovi momci imaju neuporedivo veći potencijal, sa normalnim selektorom koji neće igrati sa 2 zadnja vezna protiv fudbalskih velesila jermenije i albanije pls nije fer da okarakterises neki post kao lupetanje, a da izanaliziras samo random primer... da li su godine najbitnije?!? ne bi nam znacio vidic npr?!? stojkovicu sada da daju kopacke i da ne izlazi iz kruga na centru, bio bi bolji od polovine... pricamo o perspektivi kao da imamo neki tim sastavljen od omladinaca... odbrana koja je igrala protiv danske ce 2016 imati daleko preko 30 godina... prosek onih 11 sto su izasli je oko 28 godina DANAS... a prvenstvo je za dve godine... boskov je izlapeo, ali je sprecio zvanicno trecu reprezentaciju sveta da se plasira na EP sa tom istom ekipom... ja sam prvo rekao da je najveci problem sistem u kome je jedan degenerik na celu saveza dok ne umre i ponasa se kao da je jebeni sah... ali to ne znaci da smo mi neki kvalitet u fudbalu... osim ako sam plasman na veliko takmicenje nije veliki uspeh... (po meni jeste, bas zato sto smo ih pola propustili... a ljudi se tripuju da osvajamo pred svaki ciklus)... antic nije mogao da nas uvede u eliminacionu fazu... ajde klemente je prevara, dejo dijabola, boskov senilan, pizon degen, mihajlovic tvrdoglav, djukic sta god... ali necemo valjda da osporavamo antica kao trenera?!? on je istini za volju postigao najveci uspeh jos od 1998... ali je izgubio od gane i australije... naravno da uvek mozemo da nadjemo neki izgovor i izvucemo neku paralelu da ucinimo stvarnost "lepsom"... ali ne mozes da me ubedis da je advokat losiji od petkovica... znas onog smesnog lika sto su ga prozvali sestko... e sada, ne mogu da dokucim... da li je moguce da je on mega strucnjak za advokata (posto sam ja ubedjen da od petkovica ne moze gore... ustvari serem... od pizona ne moze gore) ili su kezman, milosevic, duljaj, koroman, jevric, dudic, stankovic, krstajic bolji igraci od ovih danas... a popili su 6 komada od ozbiljne ekipe... ovi danas ne mogu da dodju u poziciju da vide argentinu u zvanicnom mecu... njima bi bila cast da ih puni mesi, a ne neki likovi kojima ne umem ni imena da izgovorim... te holandjane smo i nadigrali 2 godine ranije dok su igraci bili u najboljim godinama,malo precka mijata,malo sudija,10 vs 11 i nesrecni gol u zadnjim trenucima ucinili su da ne odemo dalje gde smo realno i zasluzili da budemo po igri i kvalitetu istina... ali i tu smo pokazali svoj mentalitet... pisali po nemcima i onda stali kao sisice... da su nemci protiv nas poveli 2:0 zavrsili bi kao i brazil... protiv irana smo se mucili kao isus... izvukao nas mihajlovic iz slobodnjaka... danas nas jebe tole... a kada se samo setim miljanica... kako smo samo izgubili 4:3 od spanaca u grupi npr... ili kada smo protiv "obale bjelokosti" namestali iz 1 u 2... ma ko ce da pobroji sve nase idiotarije za poslednjih 25 godina... ajde da uzmemo natalne karte onih sto nisu mogli da pobede azerbejdzan iz dva puta... KOJI KURAC!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Чекам клинце да стасају и да умре Толе. Можда тада деца која су узела нека одличја до 21 године, успеју да врате неку наду у ту игру. А до тада, све док је пост комунизма, тј, док се не приватизују клубови, док не уђе кинта у савез где неће један главоња трошити на скупа кола, коку и курве него где ће се распоређивати у инфраструктуру, тренинг кампове и напредовање играча , нама боље бити неће у фудбалу. Рече човек у неком посту док навијачи не устану... опрости, народ је толико ретардиран да иду да туку педере за џабе а кад им се смање плате и пензије, остају гајбама да прате малу невешту која ће бтв снимати још 2000 епизода. Није Толе крив, ми смо говна! 1 1 Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts