spo(ghost) Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 ma nhf, ja ne znam koji bi faks sada bio ledžit za upisati :) na stranu, to pravo, koje se uči na pravnom, ne može nigde da se primeni osim u ovoj državi, što je meni užasno Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 mare, lik je iz makedonije Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) ma nhf, ja ne znam koji bi faks sada bio ledžit za upisati :) na stranu, to pravo, koje se uči na pravnom, ne može nigde da se primeni osim u ovoj državi, što je meni užasno Pa to i jeste tako. Postoji medjunarodno pravo ako vec oces da naucis detalje za pravo u Europe-u i Ameriku. Mada Amerika ima posebno precedentno pravo. Bez razliku sto sam iz Makedonije, i kod nas je isti kurac. Pritom, kod nas ima pun kurac kriminalca i korupciju, i to bas usporuje sam pravni razvoj, mada kapiram i da kod vas je ista situacija :) Edit: Gde nije takva situacija? :) Edited March 5, 2014 by toranj- Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 koliko sam skapirao, učiti međunarodno pravo ovde je lolrofl svakako uvek možeš da se učlaniš u neku stranku ili NGO mare, lik je iz makedonije znam, peglali smo dotu tugedr, a i nije da mu ne piše ispod avatara :) sori svima koji su se uvredili zbog recikliranog preglupog vica Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Opusteno, kad cemo dotu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) Koja si godina ? 4/4 u prvom semestru, prve godine (jedino ako si polagao i latinski) ? Jel to drzavni, tj. Univerzitet ? :) Edited March 5, 2014 by akva viva Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Jeste, prva godina, u prvom semestru sam, drzavni univerzitet :) Nemamo mi latinski kao posebni predmet. Sta je toliko cudno mi nije jasno? Kao da vi braca niste polozili i ocistili prvi semestar kad ste upisali fax? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 nismo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribaipo Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 ja sam dao sve u januaru 5/5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Nemojte vishe o fakultetu, lupa me depra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Opushteno, kad zavrshite onda je sve bolje. 1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 ma nhf, ja ne znam koji bi faks sada bio ledžit za upisati :) na stranu, to pravo, koje se uči na pravnom, ne može nigde da se primeni osim u ovoj državi, što je meni užasno ne primenjuje se bas ni u ovoj drzavi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Ivanica puca kao zmaj: http://www.politika.rs/rubrike/Sport/ostali-sportovi/Srbija-osvojila-zlato-na-EP-u-Moskvi-u-streljastvu.sr.html ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Bravo ribo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 jel to ona leškova? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Pa nego kako! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Jeste, prva godina, u prvom semestru sam, drzavni univerzitet :) Nemamo mi latinski kao posebni predmet. Sta je toliko cudno mi nije jasno? Kao da vi braca niste polozili i ocistili prvi semestar kad ste upisali fax? :) Bravo, veliki je to uspeh! i ja sam tako poceo ali sam sledece godine malo stao, ali samo guraj i ne uzleci puno :) 1 ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 bwhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 OH YOU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akademik Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Poštovani korisniče Akademik, Pre svega želim Vam dobrodošlicu na klan RUR forum. Tema "predstavljanje novih članova" koju pominjete zvanično ne postoji, međutim upravo ova tema je "tema svih tema". Ovde nam se možete predstaviti, pisati o svojim svakodnevnim pobedama i porazima, komunicirati sa drugim korisnicima, postavljati pitanja itd. Druga tema koja takođe služi za predstavljanje je "slike forumaša", čiju svrhu, nadam se, ne moram da objašnjavam korisniku čije je korisničko ime "Akademik". Prijatan boravak na forumu Vam želim, ukoliko imate još neka pitanja ili nedoumice, slobodno mi se obratite, jer - ja sam Vaš vodič. Цењени саговорниче, Хвала Вам на детаљном одговору. Након краће паузе током које сам дошао до необоривих доказа да је цео Балкан, и уопште овај део Европе, прапостојбина Срба укључујем се у све расправе у којима сматрам да имам шта да допринесем. Не могу Вам описати осећај након раскринкавања лажних историјских навода да су се Словени доселили на Балкан током 7. века, али о томе ћу детаљније у некој другој поруци. Хвала Вам још једном срдачној добродошлици. Надам се да ћете ми једном дозволити да Вас почастим филетом у горгонзоли по жељи у „Мадери“. С великим поштовањем, Академик 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Pola sata se patim da povezem stampac na komp, u koji god dzek da udenem usb on ga ne prepoznaje, serem se u tehniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 probaj da restartujes ruter, meni je to jednom pomoglo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 A ako to ne pomogne, probaj u RC, jezikom! 1 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Ne može, ne radi kalendar. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts