Thunderstorm Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Svaka cast shocky, ja guram prvu :) It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Tu prihvata i gramatiku aabcd :P Dec z problem da, e da ga jebem...ma nek se jebe, napravi parser za LR pa obrni string :D jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Zajebavaju nas, našli smo kod Vitasa u knjizi :P Ni ne može... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 jao kad se setim, "prihvatio bih dokaz da ne može kao odgovor" Eto, prošla me glavobolja odmah Hvala vi jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 drugari ste sto ste uopste pokusali da pomognete :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Jutros izašla iz dežurstva, pa saznala da ću u utorak opet raditi 24h. To će biti četvrto za nedelju i po dana. Usput sam radila sredu noć i petak dan. Život je sranje. Pojela sam dve trećine hleba i odoh da se komiram. Teško je! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 vratite laga molim vas 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 ne može lag, sad pravi igre, serial biznis! Kupio sam neki novi soja sos, valjda će da valja nešto, koji god da sam kupio bio je bezveze, uključujući i onaj Heinz-ov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 pa to je soja sos, ne postoji dobar soja sos! pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 amagad, blasfemi! zapravo ovaj nije loš, to je neki "domaći" a uvoz iz japana, biospajz.rs je naveden kao proizvođač. Prilično korektan soja sos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Idem na časove matematike 2 za Fon po starom programu, mozak mi kuva, 10 godina ni izdaleka ovako nečemu prišao nisam, vrhunac je kvadrat binoma koga se sećam iz srednje. Jebemti integrale, diferencijalne jednačine, Laplasove transformacine i ostala govna, što vas nisam učio kad je trebalo. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 #fonbg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Ako oces mogu ja to da ti pomognem, to sam dao kao od sale Da je teorija sistema to se vec ne bih baktao :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Pa ti upiši po novom programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Pa ti upiši U drugom životu. A i tamo bi morao isto ovo. Plus je poslednji ispit. Tj to i neki seminarski iz ne znam ni cega Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Kako si došao do kraja sa nepoloženim ispitom iz prve? :D Na ETF-u nisi mogao ni treću da upišeš ako nemaš čistu prvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted January 12, 2014 Popular Post Report Share Posted January 12, 2014 visio juce na skeli 12 sati kao majmun, onda otiso gajbi kupao se sat ipo, pa otisao da popijem dva piva sa drugarima, pa spavao do 4 danas pa mi se jos spava, a valja sutra rano ujutru tuci ljude i trcati po stadionu, ali neka ne zalim se, nisam ja neka pickica tamo pa da kukam kako je tesko i ovde kacim neke gifove i dajem neku laznu motivaciju ljudima kojima nema spasa 3 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Kako si došao do kraja sa nepoloženim ispitom iz prve? :D Na ETF-u nisi mogao ni treću da upišeš ako nemaš čistu prvu Ja još imam ispit iz prve, a ostalo mi 3 ispita do kraja :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 visio juce na skeli 12 sati kao majmun, onda otiso gajbi kupao se sat ipo, pa otisao da popijem dva piva sa drugarima, pa spavao do 4 danas pa mi se jos spava, a valja sutra rano ujutru tuci ljude i trcati po stadionu, ali neka ne zalim se, nisam ja neka pickica tamo pa da kukam kako je tesko i ovde kacim neke gifove i dajem neku laznu motivaciju ljudima kojima nema spasa Pa ti si jebeni ljuba vrapče! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Kako si došao do kraja sa nepoloženim ispitom iz prve? :D Na ETF-u nisi mogao ni treću da upišeš ako nemaš čistu prvu Pa etf je bolji fakultet realno Ovo je ispit iz druge, a davali su tada davno neke "kompenzacije", tj način da uzmu još kinte tako što ja dam jedan ispit više od uslova potrebnog za upis četvrte, a puste me da prenesem ovaj iz druge, što inače nije moglo, moralo je da se čisti cela druga godina Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Pa ti si jebeni ljuba vrapče! nisam citao Inace, pita me covek za savet na ruru, ja mu odgovorim i kazem mu, idi sad i daj mi plus na odgovor, dodje covek i napise 'mogu samo da ti dam minus da ne dodjes do 500 pluseva'. Pa jebem ti ljude kakva drskost necu vise nikom da pomognem nista 1 7 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 kako bre nisi, jeboga. procitaj, nije velika knjiga You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Neznam dacitam When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 dobro, mislim budališ bez veze sada. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts