nickwood Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Gde rešio, vidiš da dovla neuspešno troluje Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 I? Šta bi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2014 Author Report Share Posted January 20, 2014 Pogodi jednom da li mi je zw poslao kontakt! počinjem da sumnjam da taj vodoinstalater uopšte postoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Izgubio sam telefon :) ujutru zovem drugara koji mi je dao kontakt da mi da opet :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 ghahahaha miloše bože oče treba i ruromobil da teramo kod majstora :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 (edited) Fun fact: kad se kuca "mašina za sudove povezivanje" u Guglu, ovaj topik izađe kao prvi (doduše verovatno samo meni, na osnovu Internet "navika") Elem, kolika je ta minimalna visina odvoda? Razmišljam da kupim to govno zarad mira u kući, a jedino gde mogu da ga uglavim je pored veš mašine, odakle vodu odvodimo u wc šolju :D Je l to previsoko? Ima neki niski odvod ali je zapekao jer je stara gradnja, pa razmatram je l mogu to sam da skembam bez otvaranja ičega, ili će morati majstor da mi uzme još neke pare za sređivanje vodoinstalacije? Edited June 8, 2016 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted June 8, 2016 Popular Post Report Share Posted June 8, 2016 kupi stan koji je novija gradnja dei off 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Vudi, brate, nećeš valjda u klonju da staviš mašinu za sudove? ili ti je ve-ce šolja u kuhinji? :)))) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 8, 2016 Popular Post Report Share Posted June 8, 2016 masina za sudove se ne kupuje radi mira u kuci vec radi standarda i kvaliteta zivota. Belgija_De1 logoff 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 On 6/8/2016 at 2:01 PM, voodoo_ said: Fun fact: kad se kuca "mašina za sudove povezivanje" u Guglu, ovaj topik izađe kao prvi (doduše verovatno samo meni, na osnovu Internet "navika") Elem, kolika je ta minimalna visina odvoda? Razmišljam da kupim to govno zarad mira u kući, a jedino gde mogu da ga uglavim je pored veš mašine, odakle vodu odvodimo u wc šolju :D Je l to previsoko? Ima neki niski odvod ali je zapekao jer je stara gradnja, pa razmatram je l mogu to sam da skembam bez otvaranja ičega, ili će morati majstor da mi uzme još neke pare za sređivanje vodoinstalacije? Ja bih mog'o da premerim koliko je sad kod mene (konačno sam je montirao) ali je zasigurno na jedno 50-60cm visine odvod, jer ide direkt u sifon od sudopere pa cepa dalje. ujedno jeste korisna stvar ta mašina, ja sam bio veliki protivnik (i i dalje sam delimični) ali ne mogu da poreknem činjenicu da nisam oprao sud rukama već evo godinu dana, što donosi benefite lepoti mojih ruku (!) ali i utrošenom vremenu, da ne govorimo što više nije smor da cedim sok ili kuvam u onom kuvalu na paru, jer su za pranje na ruke posle toga bili pak'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts