mohican Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 tražim izvinjenje za "shaky" Ajde ajde ide to sa godinama Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 Ali ja ne pravim shaky! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 24, 2015 Report Share Posted April 24, 2015 da li je moguće da ste snimili vertical video :( lepo izgleda klopa, a trebalo je da snimite i pri sredini večeri, ovako bode oči prazna sala mada, šta ja pišem, sigurno nećete ovaj shaky vertical video by fatso da pokazujete potencijalnim klijentima ma kolega konobar uzeo mobilni da usnimi fazona radi... Imam srece sto na videu nije njegov selfi od 2 minuta xD Trebao da je da dodje profi fotograf pa da napravi profi fotke ali je ispalio.. Ma jok, ovo se ne salje nikome, nego samo sam ga okacio ovde da vidite bogatost svedskog stola, nije nikakav promo video.. Danas sam izvukao od kuvara sa mirnijom rukom par fotki pa evo ih U svakom slucaju, ne promovisem ovo ovde jer mi je potrebno da dodju 2-3 coveka sa rura, mi guramo pricu polupansiona, tako da ako mi ne dodje ni jedna osoba spolja mi smo dobri, ali ponuda je stvarno interesantna, hrana odlicna, a cena vise nego dobra za tako nesto i sto je ne bi podelio sa rurom.. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shoosh Posted April 24, 2015 Popular Post Report Share Posted April 24, 2015 I ciga zeli da rurovci bolje spavaju!!! :DDD 3 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
syn Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 moze sve, fala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted April 29, 2015 Report Share Posted April 29, 2015 (edited) Pa objektivno gledano jedini bolji hotelski restoran od Zire je Square nine. Metropol, crowne, falken su tu negde u nivou Zire http://www.ekapija.com/website/sr/page/1119313/Srbija-na-16-mestu-prema-kvalitetu-spa-hotela Ebisu je onako, dobra klopa i usluga, ali nista vanredno. hotel i spa centar su fantasticni s druge strane Edited April 29, 2015 by Neptune Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 Jel može preporuka za neki japanski, sushi restoran u BG, išao bi sa devojkom da probamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 w sushi na senjaku, prelep je prostor i hrana je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasa40 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Novi sajt o restoranima http://bgrestorani.com/ pogledajte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Neznate gde će te večeras, pronađite odgovarajući restoran ili kafić ovde a ako posedujete svoj restoran objavite ga na ovim stranama i uvećajte broj gostiju.nikad od tebe food blogger, taso, nemaš ni zakmo ni čkupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 izdahnuću zbog neznate. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted December 28, 2015 Popular Post Report Share Posted December 28, 2015 ozbiljan propust, 2/10 5 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted December 28, 2015 Popular Post Report Share Posted December 28, 2015 yeyanje 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 indeed Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 ma vi ste samo ljubomorni što se vi ovoga niste dosetili 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 ono, odmah napali lika umesto da podržimo 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 ne obaziri se na komentare ovih neostvarenih forumaša, definitivno imaš svetlu budućnost, kome se ne sviđa neka zaobiđe, a ja sam zahvaljujući tebi izveo pičkejšn u ovu mederu i oduševila se, poy 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Sprco? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Neznate gde će te večeras, pronađite odgovarajući restoran ili kafić ovde a ako posedujete svoj restoran objavite ga na ovim stranama i uvećajte broj gostiju.nikad od tebe food blogger, taso, nemaš ni zakmo ni čkupia možda ipak ima, možda je taŠa u pitanju? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 ukloni ovu rečenicu sa gugla brzo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Sprco?Nemam stvarno pickejsn :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 14 minutes ago, iva011 said: Vidi da se malo skrenulo sa teme, al evo ja da se vratim. Moj omiljeni restoran je Zapata, koliko je fensi ne znam ali ga ja bas volim. Nisam bila neko vreme pa su mozda moje informacije malo zastarele. Sto se mene tice usluga im je dobra, konobar je uvek tu, sta god da treba stvori se odmah kod stola. Klopa im je takodje super, mozda ima veze sa tim sto se meni svidja... A i cene su pristupacne (bar su bile). Trebala bi mi mala pomoc od vas. Da mi preporucite neki bas ultra fensi restoran (a da su cene ok) stizu mi neki stranci pa hocu da padnu na dupe. Ja sam ovde http://www.apartmani-u-beogradu.com/restorani-beograd videla neke ali ne znam za koji da se odlucim. ABC slow food ili Gusti Mora ako ste za ribu. Pasce na dupe zasigurno sto od hrane sto od visine racuna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted June 29, 2016 Popular Post Report Share Posted June 29, 2016 umirem 6 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 (edited) ne može ivo i padanja stranaca na dupe i ok cene realno ih odvedi u durmitor da se useru Edited June 29, 2016 by prota_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 Pa hoce ljudi da jedu, a ne da seru. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts