Ste Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Klasicna mesta, nu takoreci sva su "fensi". Hajat Servis mozda najbolji u gradu, ljubazno osoblje, profesionalni administratori, konobar, hostese, sve sve na nivou. Trazio sam punjac za iphone, kuvar mi je licno doneo, neki stranac jebem li ga. Odnos cene-kvalitet je srazmeran, ali nista specijalno, vise sam odusevljen servisom nego samom klopom. Preporuka, nije nista specijalno preskupo osim ako ne narucujete zeca u malinama. Kalemegdanska terasa Servis 0, konobari kurtoni osim ako im ne dodje neki ministar pa da se polome oko njega, klopa opet nista specijalno. Moje misljenje je da vredi ici samo kada je lepo vreme i to u bastu da jedes sta god dok gledas lava dok kenja ispod tebe. Fransh Ambijent je stvarno prelep, osim cinjenice da je stalno puno i da je prebucno musto, stvarno moraju da porade na tome, ne znam kako, ali je presuludo bucno. Jaka cena, klopa odlicna. Lorenzo i Kakalamba Ambijent i enterijer...kako da se izrazim.....ukusan kicheraj, ne znam, prvi put kada sam bio sokiran sam. Menijem sam odusevljen, kao i samim ambijentom, toaleti isto bolesno dizajnirani. Jako prijatno mesto sa odlicnom klopom, ne bas velike porcije. El Hispano Jake cene, dobra klopa, solidne porcije. Izuzetno prijatan restoran i ljudi koji znaju sta rade, dugo nisam bio pa ne znam da li se promenilo nesto. Uglavnom politicari dolaze. A sto se tice mesista, Pink je pre bio car, kao i Cacanin, mada mi je Pink za dve klase bolji od Cacanina. Sada cu u Cacaninu bolje da pojedem onaj njihov fast food ispred nego da sednem u restoran. Blizu Cananina kod 5. ekonomske je bio Sesir restoran, ne znam sad kako se zove, ali je super klopa. U sustini meni je ambijent bitniji od same klope sto se tice " fensi" restorana. A restoran koji je ostavio najveci utisak na mene se nalazi u Rigi. Nema struje uopste, svuda su svece, konobari/ce obuceni u nosnju iz srednjeg veka, tanjiri od gline, pribor od kovanog celika, prave svoje pivo u podrumu, meni isto iz srednjeg veka, tipa sta je jela kraljica elizabeta te i te godine, sta je jeo kralj lui te i te godine, itd.... Mehanizam zatvaranja/otvaranja vrata sa onim tegom sto pada, hrana odlicna, pivo odlicno, servis vrh, jedino sto je jebeni mrak pa se slabo vidi sta. E da ...i cena je izdrkavanje zato... Edited January 7, 2014 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Meni je Lorenzo i Kakalamba sigurno jedno od najvećih razočaranja od tih kao restorana "sa idejom". Doduše, bio sam tri-četiri puta u prvoj godini rada I uzorak je mali, ali dovoljan da više ne uđem tamo. Ne znam da li je sada nešto bolje. Osim tog ambijenta (koji je, ako ljudi ne lažu, kopija jednog restorana u Sloveniji) i jednom sjajnih punjenih paprika, ništa nije ispratilo hajp. Klopa je bila pristojna, više prosečna nego dobra, a jednom je bila baš jadna krunisana prilogom u vidu slabo kuvanog zamrznutog graška bez začina ili putera. Usluga je svaki put bila jadna, a dva puta sramotna za restoran koji se fura na taj fazon. Jednom sam sedeo u nepušačkom delu i sto do nas su sedeli neki fini tip i riba sa malim klincima, a onda je došao neki matori puniša sa nekom dropljom i pošto su mu sjebali rezervaciju smestili su ga usred nepušačkog dela, odmah do te familije sa decom. Pošto i puniša i droplja puše, onda je keša otišao do pušačkog dela, uzeo ono crno "OVDE JE DOZVOLJENO PUŠENJE" i zamenio ono belo "OVDE NIJE DOZVOLJENO PUŠENJE" na njihovom stolu i kao "evo, sad je sve ok", pa su purnjali onoj deci u glavu. Drugi put su kelner i šef sale nosili neku porudžbinu sa više tanjira i posuda nekom stolu sa više ljudi, pa pošto nisu mogli sve da slože iz cuga na željeni sto, onda su delove porudžbine "odložili" i nagurali random ljudima na okolnim stolovima bez ijedne reči. Kad se neki frajer pobunio jer mu je "šef sale" onako bez gledanja pomerio čašu tanjirom, onda je ovaj kao odbrusio "dobro evo izvinite, pa samo sekund je ovo". Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Ja se servisa nesto i ne secam, pa ne mogu da sudim, ali se secam da sam dugo cekao. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Mehanizam zatvaranja/otvaranja vrata sa onim tegom sto padaКакав је то механизам, први пут чујем а ни Гугл ми не помаже? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 http://www.virtuallatvia.lv/Tours/Rozengrals/Tour.html Link za virtual tour. A mehanizam...koliko se secam, povlacis vrata koja su povezana sa tegom, teg se podize, pustas vrata, teg pada i zatvara vrata, mislim jednostavnije da jednostavnije ne moze biti, ali mocno izgleda, sa sve onom celicnom kuglom) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavija Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Hteo bih devojku na veceru da izvedem u meksicki restoran Zapata. Jel moze neko ko je bio da kaze nesto vise (hrana,ambijent,cena itd) o ovom restoranu. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Skupo je, i možda joj se ne svidi meksička hrana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 hrana 8/10 ambijent 8/10 ako dobiješ dobar sto, 5/10 ako te stave na sredinu usluga 9/10 - slobodno naruči ono što ti konobar preporuči cene imaš na sajtu ako jedeš naćose, obavezno uzmi cheddar dip buritosi odlični zapata burger odličan fish sticks odlični ja bolju meksičku hranu u beogradu nisam jeo, al nisam isprobao sva moguća mesta. preporučujem originalnu lokaciju u vojvode bogdana, ciudad jeste bliže ali je nekako klinički unutra i da, nekako mi je zapata više za bleju sa ortacima nego za dejt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavija Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Hvala puno. Ja sam hteo da je izvedem u Ciudad, mislis da je bolje u Vojvode Bogdana, ako je velika razlika onda cu tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 u vojvode bogdana je toplija i domaćinskija atmosfera, ciudad je sav onako dizajniran, previše jako osvetljen i fensi. kad budeš zvao da rezervišeš, zamoli ih da ti daju neki zavučeniji sto, reci slobodno da je za dejt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavija Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Ok, pomogao si mi. Ici cu definitivno tamo. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 ako je ciudad (a i zapata) mesto tamo kod kneza (kod tanjuga), onda je to verovatno jedna od najgorih hrana koje sam jeo. Jeli smo salatu sa biftekkom, naćose i burgere, i stvarno je bilo bljutavo i ogavno. A ja nisam neki probirac. Sedeli smo oko podneva tamo, možda nije bilo sveže, ne znam, ali bilo nas je troje i ono bljak. e jeste to je to u Vuka Karadžića 14. Mislim, pre ce biti da je nama zapalo lose, ali stvarno je bilo ogavno :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 (edited) Sve najgore o zapati. Jedino mi je ok ta salata s biftekom i nacosi. Sve ostalo što sam probala je bilo bzvz. A išla sam više puta i probala sam 6-7 jela. A najgore od svega je usluga. Npr poslednji put kad sam išla naručila sam neko jelo koje se sastojalo od mesa, kozjeg sira i pirinča. Međutim, kozji sir nisam ni dobila, kao ni pirinač, već samo meso i krompir. Kad sam pitala konobara jel siguran da mi je doneo pravo jelo, rekao je pa da, nije jelo uvek onakvo kako piše u jelovniku. Lol. Edited January 8, 2014 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 . Kad sam ce gasne imam pitala konobara A? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Pišem iz igraonice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavija Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Nije mi jasno, sto si isla vise puta ako ti se ne svidja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kal1mero Posted January 8, 2014 Popular Post Report Share Posted January 8, 2014 Увек даје другу шансу !:) 6 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 ćelo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Nadala sam se da sam grešila u izboru jela. A i volim tu salatu i nacose. A da, a drug se posle njihove večere otrovao. Al ajd da ne grešim dušu, nisam 100% sigurna da je od njihove hrane. Ali ono, čim je došao kući ispovracao je dušu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Meni je zapata ok, al nisam isao u tu fensi vec onu staru. Sta god da sam porucivao ispadalo je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted January 8, 2014 Popular Post Report Share Posted January 8, 2014 čim je došao kući ispovracao je dušu ćeeelo. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Zapata je generalno kul, hrana im je dosta visokog kvaliteta bila (bio sam pre 5 meseci otprilike). Naćosi car, fahite car. Grilovana marinirana piletina u čedar sosu pobeda! Sve u svemu, možeš da se iskurčiš za taj dejt i odvedeš devojku, prijatan je ambijent u originalnoj Zapati. :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 I meni je Zapata skroz ok (ambijent, usluga, klopa), ne znam sta ova Marina bulazni =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Kad sam patibrejker! Pa ne, zamisli, nisam dobila ono što sam naručila i kad sam pitala sasvim ljubazno da nije slučajno pogrešio jelo, on kao Lol pa ne možeš uvek da dobiješ ono što piše u jelovniku. Šta dalje pričati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.