Јаша Томић Posted Sunday at 06:27 PM Report Share Posted Sunday at 06:27 PM Јаково - у буљу сам му заков`о! 1 1 Quote Eye of the Beholder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted Sunday at 06:55 PM Report Share Posted Sunday at 06:55 PM Шта су ти године, како старим све су ми примамљивија та села у околини, раније не бих гледао то ни за живу главу, сад бих живео лагано у неком сремском селу, често сам у Добановцима и баш ми прија тај мир и недостатак гужве 🙂 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted yesterday at 07:18 AM Report Share Posted yesterday at 07:18 AM pogresan topik! btw, zar ti vec ne zivis u selu ? :DDDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 08:37 AM Report Share Posted yesterday at 08:37 AM 15 hours ago, cali said: Ipak nije Sensei toliki retard, već valja 2.000€/m2 u Jakovu 😄 ahahah, iskreno ovaj obrt nisam video, da ne ulazim u to što lik koji najavljuje propast tržišta nekretnina i pad cena i da niko neće ništa više da kupuje kreće u sopstveni projekat izgradnje zgrade i prodaje stanova :))) ekvivalent tome da drale danas napiše "nemojte da investirate u deonice" a sutra skapiramo da je najveći mali deoničar Tesle! :)) na stranu to, jakovo 2000 eur gde u najboljem slučaju dođeš do airport city za nekih 20-25min (a airport city je inače centar beograda) je rofl. 13 hours ago, Elvis J. Kurtovic said: Шта су ти године, како старим све су ми примамљивија та села у околини, раније не бих гледао то ни за живу главу, сад бих живео лагано у неком сремском селу, често сам у Добановцима и баш ми прија тај мир и недостатак гужве 🙂 to je sve kul, ali ako ideš u selo valjda si u fazonu da kupiš neku svoju vikendicu, plac itd, a ne da ideš u selo da bi živeo u stanu :)) to mi je slično kao onaj projekat na Kosmaju što prave tipa Kosmaj residence gde prodaju standardne stanove u zgradama koje će tamo da grade :)) ajde kao za rentiranje kad neko hoće na vikend da ide, mogu i da razumem, ali da kupiš stan da ti bude "vikendica" da ideš u zgradu kao "na selo" mi je nenormalan koncept 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted yesterday at 09:10 AM Report Share Posted yesterday at 09:10 AM То се подразумева, нисам ни коментарисао ову конкретну понуду, него чисто као феномен "Јаково и слична села" који би ми до пре 10 година био незамислив 🙂 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted yesterday at 10:45 AM Report Share Posted yesterday at 10:45 AM 1 hour ago, Lucky said: na stranu to, jakovo 2000 eur gde u najboljem slučaju dođeš do airport city za nekih 20-25min (a airport city je inače centar beograda) je rofl. Čovek očigledno targetira neke lower level ajtijevce koji rade u airport city ili negde na Novom Beogradu gde je najveći broj takvih firmi. Pretpostavljam da zato i "oglašava" na Linkedinu. U tom smislu Jakovo jeste brža opcija nego na primer Krnjača, a cene su verovatno slične. Ali je naravno retard 😄 A pogotovu što od njegove te priče o padanju cena nema ništa, čak koliko se ja sećam mislim da sam se pre nekih godinu dana smejao kako je kvadrat stana u zgradi u Jakovu oglašavan za oko 1500 eur, dakle čak su i u njegovoj računici cene još i skočile 😄 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted yesterday at 11:05 AM Report Share Posted yesterday at 11:05 AM pa ajmo opet na moju misao - posto ce nastaviti da rastu bolje 2000 za super stan u jakovu (na slikama) nego 2300 za obican na galenici, a jakovo ce biti "brt centar, znas za expo" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted yesterday at 11:25 AM Report Share Posted yesterday at 11:25 AM Sve to stoji, samo je ovaj lik pre šest meseci tvrdio potpuno suprotno 😄 Mislim pazi, ja sam plaćao kvadrat 2650 sa PDV-om (10%) pre dve godine otprilike, sada isti investitor gradi dve zgrade pored moje, cene su 3300 za stan od 70m2 i 3500-3600 (sve sa PDV) za stanove od 50m2 koji će biti gotovi krajem 2026. godine i to je već fazon 20-25 od 70 stanova rezervisano ili čak i kupljeno... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago 20 hours ago, f4ts0 said: pa ajmo opet na moju misao - posto ce nastaviti da rastu bolje 2000 za super stan u jakovu (na slikama) nego 2300 za obican na galenici, a jakovo ce biti "brt centar, znas za expo" ako će nešto da razbije balon cena to je kad se ljudi isprimaju da kupuju gajbe kod expa koji će posle expa (ako ga bude) da ostane prazan. to što će imati kod "nacionalnog stadiona" gajbe pa će moći da ih daju za airbnb jednom mesečno za neki događaj sigurno neće pokriti troškove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts