Jump to content

Analni wow efekat Android 4.4 updatea

togFU

Recommended Posts

pa objasnis mu recima i primerima

a na tom topiku ja jedino vidim da si ti pominjao kako baterija duze drzi, niko drugi nista nije napisao (ili sam corav)

i i dalje ne kapiram o cemu pricamo ovde, je l' ti mislis da nije preveliko lozenje? posto je svima jasno da jeste, a neki neupuceni (a i neki upuceni :tf:) pitaju cemu bas toliko lozenje za jedan apdejt

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

ja mislim da nema veze to da li je neko koristio android ili ne. suština je da ljudi čekaju apdejt nekog operativnog sistema na svom mobilnom i da jeste glupo da se lože na fazon koji su već opisivali ljudi, pa taman bio najbolji apdejt na svetu.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ja mislim da nema veze to da li je neko koristio android ili ne. suština je da ljudi čekaju apdejt nekog operativnog sistema na svom mobilnom i da jeste glupo da se lože na fazon koji su već opisivali ljudi, pa taman bio najbolji apdejt na svetu.

ovo.

jesam koristio android, i da, lozio sam se i ja. ali posle dve nedelje to je samo jos jedan obican telefon koji ima 70% eye candy-ja, a ovo ostalo sluzi necemu sto mi je koliko toliko zanimljivo za koristiti. ali da, bezobrazni mongoloid se nasao prozvanim zato sto je otvorio topik o novom apdejtu, pa sam prozivanjem novog androida direktno njemu gurnuo kurac u oko, al' i njemu samom je najveci utisak posle apdejtovanja da baterija traje cudesnih dan i devet sati, jaoj AE N4. ne dizem bunt zato sto nesto ne razumem, razumem dovoljno da vidim da se ljudima manje-vise bespotrebno dize pritisak oko novog apdejta.

poboljšali multitasking, optimizovali trošenje baterije, malo unapredili Google Now itd itd.

vau, pa stvarno si dobio totalno novi telefon sa ovom novom verzijom androida. hah. da razvijas android softver pa da su izbacili neke revolucionarne nove stvari koje ti olaksavaju posao, razumeo bih lozenje. ovako si retardiran k'o tvoj drugar bulbi kad menja fakultet. al' opusteno, ti si barem bezobrazniji!

Edited by digrejzö
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Isto pitanje kao malopre, koji si android uređaj koristio, odgovori mi na to pa da završimo ovu besmislenu raspravu.

galaxy s2, xperia s (valjda, ne secam se), lg optimus one. poslednji android koji sam koristio je 4.1, a na ono drugo pitanje ne znam odgovor. sad ces da kazes "eto, nemamo o cemu da pricamo" i carski izbegnes da odgovoris na to kako to tacno android 4.4 menja tvoj telefon iz korena, pa je ovaj update toliko bitan za tebe? sta je to nesto novo sto toliko dugo cekas i sad je konacno stiglo?

Kao što sam već naveo, meni je update prilično kul jer su uradili ispravke nekih stvari koje su bile problematične (multitasking, recimo) i dorađivanje nekih drugih aplikacija i feature-a, koje možda ne menjaju život, ali su kul za imati.

Nije moja krivica što si koristio uređaje koji su entry modeli androida za široke narodne mase.

Ali mi je drago što si opet pokazao da ti običan plonker kome se veza između prstiju i mozga davno pokidala.

i opet nisi napisao sta se to na 4.4 iz korena promenilo. ocigledno nije nista toliko veliko da bi se tebi zivot promenio, ali necu da te teram da odgovoris jer si se dovoljno iscimao da napises jedan post bez " [roflmao] " u mesec dana, a da pritom opet izbegnes da konkretno odgovoris na postavljeno pitanje. ali nema veze, glup sam ja sto nisam u stanju da iskusim "Native Google iskustvo koje daje slobodu korisniku da sam namesti telefon prema svojim potrebama". koja recenica, jebo te Bog. hah.

Edited by digrejzö

Ali bitno je da je isti princip, intenzitet je nebitan. :)

Evo, recimo, ja bih otvorio topic "Catalyst 24.12 je najbolji drajver za grafičku ikada, kakva su vama iskustva", kada bi mi sredio probijanje teksture kad je upaljen vsync u Kings Bounty.

E sad, ako si ti nevešto pitao "jao jao, dajte mi neki razlog da i ja pređem na 4.4, pošto vidim da se dojite, a ja ne kapiram?", onda je sve ok. A ako si rekao ono što je, rekao bih, i Čabke "vi mašete fensi telefonima i ložite se, prljavi buržuji", onda to jednostavno nije ok.

Ali, da ne Duljim više.

.: l@w
.: co-founder of kouteki