Jump to content

Sigurnosni šrafovi za felne, da li vrede nečemu?


Boyka

Recommended Posts

pre jedno metar dana sam bio kod taste na vidikovcu i primetim auto na klocnama bilo mi sumljivo posto je bio noviji samo sad da me ubijes ne mogu da se setim koji model....

ali stvarno tuga zamisli zateknes ovako auto ujutru kad krenes na posao...

pa polomio bih im kolena bejzbolkom kad bih ih navatao... narkomani...

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

Link to comment
Share on other sites

Da li sigurnosni šrafovi ovde vrede nešto? Kontam da ja da ako se neki zainati da uzme, zainatio se. Recimo da li postoji i 10% šanse da kad vide sigurnosne šrafove, odustanu i krenu dalje jer ne žele da se zamlaćuju. Ti šrafovi nisu veliki trošak, zato pitam.

 

vrede u smislu da bi im trebalo vise vremena da skidaju pa im nije vredno cimanja

 

http://www.gl-tuning.com/podkategorije.php?id=151

 

na alu felnama bi to trebalo da bude must hav, a s'obzirom da su mi ukrali ratkapne pre neko vece ovo svakako moram da nabavim

  • Downvote (-1) 1
Link to comment
Share on other sites

Taj parking na Ceraku je (možda) onaj što je izdvojen skroz od svih zgrada, tamo ka Ibarskoj, i oduvek mi je bio čudan, redovno kad sam išao kod burazera pitao sam se ko tu može da parkira. Obično su parkinzi tu negde ispred zgrade kao na nbgdu (što i dalje nije nikakva sigurnost) ali ovaj je bukvalno odvojen od zgrada i okružuje ga poljana, ne postoji šansa da neko slučajno "baci pogled" i vidi nekoga da nešto radi oko automobila.

Link to comment
Share on other sites

Da je sve opasano zgradama, boli nekog kurac jer se to radi za 1 minut. Tako i ovaj ako vidi, krene da zove muriju ili strci dole, sve je zavrseno. Ne znam od kada ostavljaju na klocnama, to se samo podigne auto da ispadne tocak i spusti se na zemlju. U principu kada vidite klocne, to su amateri koji to rade prvi put.

Onaj ko je krenuo odredjene tockove da skida ima i taj specijalni kljuc koliko god takvih da ima. Fazon je da miselinka ili pireli sa sve felnom od kamiona vredi nego vecina ovih auta, samo to ovi jos nisu izvalili ili nemaju trziste. Zastita je parkiranje uz ivicnjak.


Rezervna sa kamiona se skida samo sa cvkikcanglama.

Link to comment
Share on other sites

Зверко, је л' и ова слика са Церака? Пошто ми баш личи на БК, Марка Челебоновића.

 

Nemam pojma :) Nijednu od ovih slika nisam ja slikao, samo sam ih "pozajmio" sa Ford club Srbija foruma na kome obitavam radi kola :) Ona prva s crvenom Mazdom 6 sam bio siguran da je s Ceraka, za ove dalje nemam pojma, plus sto se ove s Kiom vidi samo parking i suma neka iza, tako da stvarno nemam pojma gde je. 

 

 

Fazon je da miselinka ili pireli sa sve felnom od kamiona vredi nego vecina ovih auta, samo to ovi jos nisu izvalili ili nemaju trziste. 

 

Kapiram da je malo komplikovanije skinuti tocak s kamiona? Plus ovo na slikama su sve automobili koji vrede 10 i vise hiljada evra, ne verujem da toliko kosta tocak kamiona?

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...