Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 11/27/2013 at 4:27 PM, Ivan_ said:

mladi junci koji misle da ne sme da se pije malo pivo LOL LOL

More like, mladi gradjani Bora kojima su ocevi od malena pricali bajke o zajecarskom a mi ih gledali kako piju isto dok zidaju kucu, peku pecenje i psuju dnevnik i nadali se da cemo jednog dana biti isti oni ! 

Salu, segu i zajebanciju na stranu, stvarno ne volim 0.3 piva, bio ja mladi junac ili ne 

On 11/27/2013 at 7:38 PM, Astora said:

Rado bih poklonio a posto su to stvari moje pokojne majke a moja majka je volela jako puno svoje unucice tj. moju decu, ja hocu to da prodam i da kupim iskljucivo deci nesto sto ce oni imati. Vecinu stvari sam poklonio Centru za Socijalni rad u Indjiji i Crvenom Krstu Indjija ( nov forma ideale sto za kompjuter, dvosed, trosed i fotelja, stolica za kompjuter, plakar, forma ideale sobni stocic, knjige (Marija Juric Zagorka ceo set), ostale su ove pecke i njih sam resio da prodam i da deci kupim nesto. Sve sto sam nabrojao ja vec imam a i da nemam, ne bih zadrzavao jer me te stvari mnogo podsecaju na nju.

Istrolovao te doby za sve pare

• Upvote (+1) 1

On 11/27/2013 at 7:38 PM, Astora said:

Rado bih poklonio a posto su to stvari moje pokojne majke a moja majka je volela jako puno svoje unucice tj. moju decu, ja hocu to da prodam i da kupim iskljucivo deci nesto sto ce oni imati. Vecinu stvari sam poklonio Centru za Socijalni rad u Indjiji i Crvenom Krstu Indjija ( nov forma ideale sto za kompjuter, dvosed, trosed i fotelja, stolica za kompjuter, plakar, forma ideale sobni stocic, knjige (Marija Juric Zagorka ceo set), ostale su ove pecke i njih sam resio da prodam i da deci kupim nesto. Sve sto sam nabrojao ja vec imam a i da nemam, ne bih zadrzavao jer me te stvari mnogo podsecaju na nju.

ti si jebena nedosanjana dobrica i ostani takav i ne daj da te troluju i nemoj da te pogađa što te troluju, ne misle ti zlo, nego se zajebavaju.

• Upvote (+1) 2

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

On 11/27/2013 at 8:30 PM, Debeli said:

ti si jebena nedosanjana dobrica i ostani takav i ne daj da te troluju i nemoj da te pogađa što te troluju, ne misle ti zlo, nego se zajebavaju.

Tears... =/

Ne pogadja me. Dosta sam naucio na tim trol postovima, da nije toga i dalje bih ostao zatucani matorac :)

Hvala Drale <3

Hvala tower.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...