strokan Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 немам још толико скила :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 mladi junci koji misle da ne sme da se pije malo pivo LOL LOL More like, mladi gradjani Bora kojima su ocevi od malena pricali bajke o zajecarskom a mi ih gledali kako piju isto dok zidaju kucu, peku pecenje i psuju dnevnik i nadali se da cemo jednog dana biti isti oni ! Salu, segu i zajebanciju na stranu, stvarno ne volim 0.3 piva, bio ja mladi junac ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Ako neko kojim slucajem planira da kupi TA pec ili plinsku pec neka mi se javi, ja imam na prodaju.. Obe su polovne a TA pec ima kolica i termostat a za prevoz do odredista se mozemo dogovoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Da si pravi drugar poklonio bi nekom drugu rurovcu a ne prodavao... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 lep gest astora You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted November 27, 2013 Popular Post Report Share Posted November 27, 2013 Rado bih poklonio a posto su to stvari moje pokojne majke a moja majka je volela jako puno svoje unucice tj. moju decu, ja hocu to da prodam i da kupim iskljucivo deci nesto sto ce oni imati. Vecinu stvari sam poklonio Centru za Socijalni rad u Indjiji i Crvenom Krstu Indjija ( nov forma ideale sto za kompjuter, dvosed, trosed i fotelja, stolica za kompjuter, plakar, forma ideale sobni stocic, knjige (Marija Juric Zagorka ceo set), ostale su ove pecke i njih sam resio da prodam i da deci kupim nesto. Sve sto sam nabrojao ja vec imam a i da nemam, ne bih zadrzavao jer me te stvari mnogo podsecaju na nju. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Salu, segu i zajebanciju na stranu, stvarno ne volim 0.3 piva, bio ja mladi junac ili ne Bolje tri mala ladna nego dva velika od pola mlaka, that's all i'm sayin Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 ili jedno od litar koje se ugreje i ne popijes ga :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucianus Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Rado bih poklonio a posto su to stvari moje pokojne majke a moja majka je volela jako puno svoje unucice tj. moju decu, ja hocu to da prodam i da kupim iskljucivo deci nesto sto ce oni imati. Vecinu stvari sam poklonio Centru za Socijalni rad u Indjiji i Crvenom Krstu Indjija ( nov forma ideale sto za kompjuter, dvosed, trosed i fotelja, stolica za kompjuter, plakar, forma ideale sobni stocic, knjige (Marija Juric Zagorka ceo set), ostale su ove pecke i njih sam resio da prodam i da deci kupim nesto. Sve sto sam nabrojao ja vec imam a i da nemam, ne bih zadrzavao jer me te stvari mnogo podsecaju na nju. Istrolovao te doby za sve pare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Nije mu prvi put, ni poslednji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Rado bih poklonio a posto su to stvari moje pokojne majke a moja majka je volela jako puno svoje unucice tj. moju decu, ja hocu to da prodam i da kupim iskljucivo deci nesto sto ce oni imati. Vecinu stvari sam poklonio Centru za Socijalni rad u Indjiji i Crvenom Krstu Indjija ( nov forma ideale sto za kompjuter, dvosed, trosed i fotelja, stolica za kompjuter, plakar, forma ideale sobni stocic, knjige (Marija Juric Zagorka ceo set), ostale su ove pecke i njih sam resio da prodam i da deci kupim nesto. Sve sto sam nabrojao ja vec imam a i da nemam, ne bih zadrzavao jer me te stvari mnogo podsecaju na nju. ti si jebena nedosanjana dobrica i ostani takav i ne daj da te troluju i nemoj da te pogađa što te troluju, ne misle ti zlo, nego se zajebavaju. 2 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Bravo Astora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 ti si jebena nedosanjana dobrica i ostani takav i ne daj da te troluju i nemoj da te pogađa što te troluju, ne misle ti zlo, nego se zajebavaju. Tears... =/ Ne pogadja me. Dosta sam naucio na tim trol postovima, da nije toga i dalje bih ostao zatucani matorac :) Hvala Drale <3 Hvala tower. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 ili jedno od litar koje se ugreje i ne popijes ga :) nigga pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 popio sam 0.5 zajecarsko upravo i nema efekta ovih 4% :( 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 4.5% Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 sekira > drugово је највећа истина форума! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 najlepse je pivo je ono koje ne smes da popijes :( When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 oh ćelo sl se penališ :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Uvek je najbolje pivo ono sledece. Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 4.5% Na mom si ost'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 dule i dulio se nasli da cirkaju, epilog http://lordsofthedrinks.wordpress.com/2013/11/27/python-eats-drunk-man-in-india/ When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 jbte imam zverka za studenta prodekana... Kako vi izdrzavate na upt-u, leba vam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Imaš zwerka kao zwerka ili nekoga ko podseća na zwerka? :)) Inače, mislim da bi za studente bilo pogubnije da je student prodekan Drale, sa strane opšteg morala naravno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 nekog kao zverka. Nije valjda zverko student :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts