voodoo_ Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Uzeo Abathura, pa ovo je totalna ludnica, kao Cho'gal samo bolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Previse smesna partija.I ja sam izlevelovao sve, cak i Cho'Gall-a, pomogao mi losmi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Previse smesna partija.I ja sam izlevelovao sve, cak i Cho'Gall-a, pomogao mi losmi.. nećeš se izvući, "duguješ" mi Choa na petom levelu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 ako ne mozes da ih pobedis - pridruzi im se :D uzeh li-ming i pewpew 2 dana bez prestanka :D imba govno, uvek sam top u svim kategorijama osim ako u suparnickom timu ima zeratul koji ume da igra i da me hard counteruje.. nadam se da ce pasti nerf ovih dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 ako ne mozes da ih pobedis - pridruzi im se :D uzeh li-ming i pewpew 2 dana bez prestanka :D imba govno, uvek sam top u svim kategorijama osim ako u suparnickom timu ima zeratul koji ume da igra i da me hard counteruje.. nadam se da ce pasti nerf ovih dana :DJa sam igrao protiv ukupno jednog dobrog li-ming igrača, ovi ostali bacaju one magije kao konfete okolo, al' dobro, ima smisla, svi živi su je uzeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 kod mene je 80% da znaju a 20% da numeju otprilike :) a kad znaju to uglavnom znachi da je partija zavrshena pre nego shto je pochela narochito kad je rhegar u kombinaciji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 (edited) nećeš se izvući, "duguješ" mi Choa na petom levelu!pls spare me Mora zeratul vs ming. Ja ga odma biram kao counter ako sam medju prvim pick-ovima. Mada biram i Azmodana i onda je zakucavam, sa +200 dmg-a vec je ostavljas na 80% hp-a. Mnogo smesno izgleda, tako pocne da trcka i da se teleportuje i onda bam, mrtva Edited February 15, 2016 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Spiro sniper za Azmodanom, onaj last game pre par dana mi je pobegla li ming sa tipa 10-15%hpa svaki put, mislim da sma ja bio thrall. Mislim da ju je zakucao globom 4-5 puta za ceo game, ja oplako svaki put :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 nećeš se izvući, "duguješ" mi Choa na petom levelu!pls spare me Mora zeratul vs ming. Ja ga odma biram kao counter ako sam medju prvim pick-ovima. Mada biram i Azmodana i onda je zakucavam, sa +200 dmg-a vec je ostavljas na 80% hp-a. Mnogo smesno izgleda, tako pocne da trcka i da se teleportuje i onda bam, mrtva ne može, kad smo počeli zajedno, zajedno ćemo da ga i izlevelujemo!btw, malopre sam izneverovao, pokušavam da izlevelujem brajtving i mislim da mi bukvalno fali 10 xp za peti level :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 15, 2016 Report Share Posted February 15, 2016 Ja digao TLV na lvl 5, bas ih je trip igrati..svaki put sam imao osecaj da umirem non stop ko budala (sto se neosporivo desavalo :D ) i onda na kraju pogledas score i vidis ~4 smrti za 20-25min i XPa kao skoro ceo ostatak tima.. jako sam se odvikao od mikrovanja i uopste od truda da bukvalno non stop gledam mini mapu.. that said, kontam vise nikad ih necu igrati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Ja digao TLV na lvl 5, bas ih je trip igrati..svaki put sam imao osecaj da umirem non stop ko budala (sto se neosporivo desavalo :D ) i onda na kraju pogledas score i vidis ~4 smrti za 20-25min i XPa kao skoro ceo ostatak tima.. jako sam se odvikao od mikrovanja i uopste od truda da bukvalno non stop gledam mini mapu.. that said, kontam vise nikad ih necu igrati :Dmeni su bili zabavni kad se drzis u drugom planu pa onda uletis. sta vise, mislim da sam u "debelo" pozitivnom skoru w/l sa njima, jedino mora pazljivo da se igra jer su od papira.ako slucajno proleti ulti od hammer pored tebe, onaj sto luta po mapi, mrtva su ti dva od tri vikinga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Ja digao TLV na lvl 5, bas ih je trip igrati..svaki put sam imao osecaj da umirem non stop ko budala (sto se neosporivo desavalo :D ) i onda na kraju pogledas score i vidis ~4 smrti za 20-25min i XPa kao skoro ceo ostatak tima.. jako sam se odvikao od mikrovanja i uopste od truda da bukvalno non stop gledam mini mapu.. that said, kontam vise nikad ih necu igrati :Dmeni su bili zabavni kad se drzis u drugom planu pa onda uletis. sta vise, mislim da sam u "debelo" pozitivnom skoru w/l sa njima, jedino mora pazljivo da se igra jer su od papira.ako slucajno proleti ulti od hammer pored tebe, onaj sto luta po mapi, mrtva su ti dva od tri vikinga.Ja sam odigrao 1 bot game a u QM sam Imao 2:2 sa njima. Sad nesto gledam talents & abilities jer razmisljam kako se ne secam da sam imao da biram onaj sprint talenat. Tek sam sad skontao da im je to mount lol, I nisam ga ni jednom iskoristio za 5 gameova, ju faila.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Greymane na free rotaciji.Bas zanimljiv heroj.Nastekao sam nekog golda i najverovatnije cu ga kupiti. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Ja digao TLV na lvl 5, bas ih je trip igrati..svaki put sam imao osecaj da umirem non stop ko budala (sto se neosporivo desavalo :D ) i onda na kraju pogledas score i vidis ~4 smrti za 20-25min i XPa kao skoro ceo ostatak tima.. jako sam se odvikao od mikrovanja i uopste od truda da bukvalno non stop gledam mini mapu.. that said, kontam vise nikad ih necu igrati :Dmeni su bili zabavni kad se drzis u drugom planu pa onda uletis. sta vise, mislim da sam u "debelo" pozitivnom skoru w/l sa njima, jedino mora pazljivo da se igra jer su od papira.ako slucajno proleti ulti od hammer pored tebe, onaj sto luta po mapi, mrtva su ti dva od tri vikinga.Ja sam odigrao 1 bot game a u QM sam Imao 2:2 sa njima. Sad nesto gledam talents & abilities jer razmisljam kako se ne secam da sam imao da biram onaj sprint talenat. Tek sam sad skontao da im je to mount lol, I nisam ga ni jednom iskoristio za 5 gameova, ju faila..hahaha, ja sam imao sličan trip tamo prvih dana HotSa kad sam birao Flastada :)) Kao, on leti, nema mount, to je to - vidim ovi što doleću, rek'o to mora da je heroic :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 I ja sam imao slican problem kada igram Cho-a a Lucky Gall-a, pa nece da pritiska Z da pobegnemo.. Na kraju sam se samo pomirio sa tim da nemam taj ability.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Lmao :))))Trebao bih ove nedelje da izleveluje Greymanea, a mogo bih i Galla dici na lvl5, nisam bas imao prilike da ga igram. Malo pre sam imao game sa Tassadarom solo sup sa samo healing wardom od talenata, u fazonu dosta vam je sta hocete od mene :DA ja sonya, i imamo graymanea :D. Slag na tortu je bio stiches koji je igrao kao da je najkrtiji heroj u igri sa purtrid bile i slam buildom, ono stoji full u pozadini i mashi hookove, i zagara sa nydus canal..koji slepci leptejebo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Koliko ja mrzim te idiote sto igraju Stitchesa i nista ne tank-uju samo stoje iza tima i cekaju "savrsen hook" koji nikada ne dodje naravno. A ogromna vecina tako igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Lik je bio majstor da stoji nazad, ne radi nista tj mashi kukove, i kad naravno umremo greymane i ja a oni wastuju sve CDove, uleti sa ultom i baca slamove i kajtuje ih, i pumpa sebi hero dmg a ni ne prismrdi da ikog ubije. Tako smo izgubili bossa i 2 cursa. Na kraju je bio najpametniji jer je napravio najvise dmga :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 (edited) Lik je bio majstor da stoji nazad, ne radi nista tj mashi kukove, i kad naravno umremo greymane i ja a oni wastuju sve CDove, uleti sa ultom i baca slamove i kajtuje ih, i pumpa sebi hero dmg a ni ne prismrdi da ikog ubije. Tako smo izgubili bossa i 2 cursa. Na kraju je bio najpametniji jer je napravio najvise dmga :D :D :DNe moras da mi pricas, sve sam to proziveo 100 puta, takav je skoro svaki Stitches. Cim vidim da mi je Stitches tank najezim se.. Edited February 16, 2016 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 I ja sam imao slican problem kada igram Cho-a a Lucky Gall-a, pa nece da pritiska Z da pobegnemo.. Na kraju sam se samo pomirio sa tim da nemam taj ability.. xixixix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Ne vredi se nervirati u HL,ima pun kurac majmuna samo ih treba ignorisati ili lepo samo igrati TL kao svaki normalan covek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 (edited) Ne vredi se nervirati u HL,ima pun kurac majmuna samo ih treba ignorisati ili lepo samo igrati TL kao svaki normalan covekAFK samo! Ja sam kao onaj djavolak na ramenu, stalno ubedjujem ljude da treba da afk-uju Edited February 16, 2016 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Ma koja je logika igrati HL i onda ici AFK :D nego jednostavno igrati s herojima koje znas i stalno u partiju s nekim za kog si siguran da je dobar igrac i to je jedina solucija od AFK-a niko ne profitira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Ma koja je logika igrati HL i onda ici AFK :D nego jednostavno igrati s herojima koje znas i stalno u partiju s nekim za kog si siguran da je dobar igrac i to je jedina solucija od AFK-a niko ne profitiraili jednostavno isprobavaš neke taktike i varijante, različite komboe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 (edited) Ma koja je logika igrati HL i onda ici AFK :D nego jednostavno igrati s herojima koje znas i stalno u partiju s nekim za kog si siguran da je dobar igrac i to je jedina solucija od AFK-a niko ne profitiraNema nista od toga. Mozes da igra kako hoces, poraz je neminovan kad ti blizzard podeli saigrace da izgubis. Samo AFK, cini me srecnijim kada znam da moroni koji nisu zasluzili da pobede izgube. Proslu partiju 10 minuta u partiji, imamo malu prednost. Diablo 7 smrti, Raynor 4, smrti i Li Ming 3 smrti. Idu Boss-a a njih 5 je zivo. Signaliziram retreat, nista. Zonujem 2 tenka dzaba moja 4rica izgube 3v4 i izgubimo Boss-a. Samo afk.. Edited February 16, 2016 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts