Lucky Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 što izbegavati? dovoljno je da protivnik uzme LV i pobeda je zagarantovana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 imajući u vidu tvoje prethodno iskustvo - ništa, nego štekaj još malo pare pa vidi šta će da se promeni u igri :)Imam i ja neku količinu zlata, ne znam šta da kupim, što me podseti - mislim da meni Cho i dalje nije na petom :)Nesto se mislim da kupim Gazlowe master skin, to bi bilo pametno potrosenih 10k Ni meni nije izlevelovan Cho'Gall jos uvek, a i u low priority-ju sam posto me opet diskonektovalo iz jebenog lobija. Mozemo veceras da cekamo 5 minuta gejm ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 što izbegavati? dovoljno je da protivnik uzme LV i pobeda je zagarantovana :)Zato što ćeš i ti u timu imati istog takvog LV igrača :DKako da se ne iznerviram kad pored Raynora i LM u timu ja sa Artanisom topujem damage i to za 20+k više. Btw, koliko mi je teško da se naviknem na bilo kog drugog heroja nakon odigranih ~20 partija sa Thrallom. Stalno zaboravljam da nemam self sustain i zalećem se ko kreten. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 imajući u vidu tvoje prethodno iskustvo - ništa, nego štekaj još malo pare pa vidi šta će da se promeni u igri :)Imam i ja neku količinu zlata, ne znam šta da kupim, što me podseti - mislim da meni Cho i dalje nije na petom :)Nesto se mislim da kupim Gazlowe master skin, to bi bilo pametno potrosenih 10k Ni meni nije izlevelovan Cho'Gall jos uvek, a i u low priority-ju sam posto me opet diskonektovalo iz jebenog lobija. Mozemo veceras da cekamo 5 minuta gejm ^^jes! nisam mogao sinoć ali ću večeras verovatno moći! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 (edited) Idemo veceras u poraze Lucky, treba da levelujem i TLV ^^ Edited February 9, 2016 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 nema frke, tu sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Ako vam treba pobeda, tu sam posle 21h da vas supportujem! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 ja sam malo igrao ali ću igrati opet posle 21h, tako da vas pingujem kad budete online! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Imam 11 poraza za redom. Ja sam bez reci ostao poslednju partiju koju sam igrao gde Raynor i Greymane kombinovano imaju manje hero damage od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 nista bez Luckya i mene, hue hue :Dne daj se Spiro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 13 poraza za redom. Ne, ja neverovatnu mrznju i prezir osecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 nista bez Luckya i mene, hue hue :Dne daj se Spiro!realno - mi sinoć kad smo igrali sabijali smo, čak i sa AtomiČom Keltasom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 nista bez Luckya i mene, hue hue :Dne daj se Spiro!realno - mi sinoć kad smo igrali sabijali smo, čak i sa AtomiČom Keltasom!Pa to kada Lucky tank-uje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Protivnici nisu znali šta ih je snašlo, to je bio ključ našeg uspeha!Ja sinoć digoh ETC na peti, tako da sad mogu da se vratim na Choa koji mi i dalje bleji na četvrtom.Mada večeras možda igramo Overwatch! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Dobio 1st time TLV u ekipi, valjda je bilo i vreme. Solirala ih svu trojicu brightwing na laneu. Samo vidis kako umiru jedan za drugim, sad shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 meni od na primer 10 partija 8 je bilo sa tlv - skoro uvek je lik bio solo negde sa strane i ko zna šta radio :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 (edited) Odigrao jedan HL onako reda radi da vidim sta sad pikuju, ofc rehgar i li ming 1st pickovi. Ja sam igrao thralla vs zagare na laneu, islo je manje vise izjednaceno ceo game, cak smo i dobili lvl 20 pre njih, ali ne vredi. Uther ne moze da izleci zagara,fasltad i li ming poke. Li ming napravilo duplo vise od bilo koga u nasem timu. Cak su i imali nesretnog muradina sa 9 smrti i bez avatara i falstada bez gusta sa bednim dmgom. Zadnji fight koji je bio i game ender smo ubili muradina, rehgara i failstada, zagara i li ming (glass cannon build) se izblinkuju sa malo hpa, i umre jedan nas, mene i uthera pogodi maw i svi umremo :D i gg, BALANCE HEROJ evo jos 1 game :D manje vise identican team komp kod protivnika. nista od HLa dok nerfuju ovo sranje od heroja Edited February 11, 2016 by LoSmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 HL je realno grotlo bezumlja pun prokletih FOTM igraca. Mada ja se vise ne opterecujem, pick-ujem sta mi se igra. Poslednjih par partija sam igrao Azmodana i Greymane-a, nisu kukali a i pobedili smo. Ja jos nisam izlevelovao, TLV i Cho'Gall-a. Mozemo veceras opet da igramo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Im in! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Kunem se mene svake nedelje bar jednom diskonektuje iz lobija i izgubim 2 ranka. Samo zakuca u odbrojavanju i izbaci me iz lobija. Ne kapiram, koji penis?Tako da ako igramo veceras, igramo low priority Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Im in!Isto, mogu oko 11-12. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 mene nešto zezaju drajveri za laptop pa neće uvek da se hots uključi, al' evo sad šljaka tako da sam tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 12, 2016 Report Share Posted February 12, 2016 Ne znam kad su izmenili ovaj telenat posto dugo nisam igrao Raynora i nije mi bio zanimljiv. Ali od kad sam spazio ovu promenu stalno ga biram i mnogo je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Raynor najbolji DPS heroj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Ne znam kad su izmenili ovaj telenat posto dugo nisam igrao Raynora i nije mi bio zanimljiv. Ali od kad sam spazio ovu promenu stalno ga biram i mnogo je dobar.fin fin...inače, digao sam TLV na peti nivo, zadovoljan sam svojim performansom, možda smo igrali protiv nekih nubova al' nisam previše ginuo ni u jednoj od tih partija, čak mislim da mi je W/L sa TLV dobar, mogao bih da proverim ... :) Sad još samo brajtvinga koju partiju da podignem na peti i kul sam sa ovom rotacijom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts