Shekk Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Ne bre, rekli su mu da ne moze da zameni proizvod bez pozivanja na garanciju ako je originalna ambalaza ostecena Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 je l kapiraš ti da se tu ne radi o garanciji nego o zameni? ono kao imaš pravo da zameniš proizvod kojim nisi zadovoljan iako je tehnički ispravan? de si sheki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 o/ Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 aha, to može u srbiji :O Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Moze i u stripu ali moras biti betmen. 2 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 (edited) uzeo sam: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820239045 po netu se javljaju testiranja gde su rezultati slični ovima: http://1-ps.googleusercontent.com/h/www.thessdreview.com/wp-content/uploads/2012/04/410x409xKingston-AS-SSD.png.pagespeed.ic.xVjQ65b1mM.webp kod mene: je l' mogu nešto da uradim kako bih podigao brzinu ili je to to? Edited December 29, 2013 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Instaliraj onaj Intel Rapid Storage Technology drajver, možda pomogne LINK (SetupRST.exe) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Ovako je kod mene s jeftinim Kingstonom V300 i najnovijim RST drajverom, tako da bi moralo bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 :c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Mozda je zbog Windowsa osam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 evo ovog trenutka instalirao sistem na novom ssdu koji sam dobio u viphousu i bukvalno preslikani rezultati benchmarka kao na proslom ssdu. sad ako su rezultati isti kao na starom ssdu, a oni za stari prihvatili reklamaciju wtf da radim sa ovim novim? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 jesi pre instalacije prebacio na AHCI u BIOS-u? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 nisam, skroz sam zaboravio.. ali sam uz pomoc tutoriala koji je vudu okacio promenio iz IDE u AHCI, doduse ne znam da li je isto ali pocinjem da se nerviram.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 jebiga, možeš da reinstaliraš opet od nule sa AHCI, mada je najverovatnije prosto do ploče i krntavih drajvera i SATA2 kombinovano. Opet, i sa tim rezultatima, ako ti lično ne vidiš poboljšanje u brzini, onda jebiga. Bar znaš da nije do diska. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 lagao bih kad bih rekao da se ne vidi poboljsanje.. ali ono sto me izludjuje je brzina kopiranja i povremeno zaglupljivanje (ne toliko cesto). iscimacu se do ortaka ovih dana pa cu probati na njegovom kompu da dignem sistem, valjda cu znati na cemu sam.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Ja na laptopu sa sata2 kontrolerom i Kingston V200 diskom imam otprilike oko 10% bolje rezultate od tebe, ali nista dramaticno, tako da je vrlo moguce da je to neki realan rezultat. Doduse ja nemam nikakvih zaglupljivanja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 ja sa V200, AHCI i SATA2 imam skor malo preko 300, skoro 50% više, a još ti imaš V300 koji bi po nekoj logici morao da radi brže. Tako da probaj kod nekog sa SATA3 ili čak i SATA2, pa uporedi. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 skor je i meni oko 310. kontam da je do ploce ili SATA3 ili zajedno, ali me buni to sto su rezultati isti kao i na proslom hardu, koji je i kod njih radio lose te su prihvatili garanciju.. probacu kod nekoga na SATA3 sa intelovom plocom. pa cu ili da menjam ili da iskuliram.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 a da, nisam video posle ovaj sa AHCI skrinšot :D Bilo bi mega glupo da je do diska, ako je i kod njih radio lošije, to znači da si ili baksuz pa si dobio dva felera ili cela serija na šljaka. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Meni je na istom modelu kao i Docin ssd, ASSSD rezultat bulja (oko 450), dok ATTO prikazuje nominalne brzine (500+/500+). A ovo je možda razlog. Za moj disk koji je kupljen u Gigatronu me i ne bi čudilo da je uzet po ceni asinhronog a preprodat po ceni sinhronog. Opet, možda i lupetam, pa je problem u ploči (AsRock p67), iako je ssd uboden u SATA3 i instaliran intelov RST driver. Inače, ne primećujem probleme u radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 malo pre pokrenuo sentinel i vidim warning pa rekoh da pitam posto se mozda razlikuje od monitoringa obicnog HDDa.. jesu ovo normalne vrednosti? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts