SteXmaN Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 E ,ko na traileru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 meni se svidelo što je rijana prepička! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 The Bling Ring, zbog Emme. Nisam zavrsio , niti cu. Jadna Emma, propada. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Pain and Gain imala je jedna dobra fora i rock je car, ostalo je ili meh ili jadno. Uzasan editing, film deluje kao trejler od 2 sata. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0165623/?ref_=sr_2 Angst minimalistcan psiho horror vrh vrh Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 The Millers. Nista posebno, ali gledljivo, odgledao ga iz kreveta pred spavanje, kontam da je + sto se nisam uspavao, vec odgledao ceo. Jennifer Anniston u donjem vesu je veliki +. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 pogledah i ja europa report i svideo mi se, ne znam sto ga toliko napljuvaste...ok, ima par gluposti, ali predje covek preko toga jednostavno...mozda sam i subjektivan jer me podseca na neke price/romane klarka i lema...al nebitno, makar je bolji od apola 18:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 (edited) Uhvatio na nekom filmskom kanalu Caveman, iz 1981. http://www.imdb.com/title/tt0082146/ Posto sam bio mamuran, lezao u polumrtvom stanju, uspeo sam da ga odgledam celog, cak i da se nasmejem par puta. Mada, kad bolje razmislim, za neke od novijih komedija/parodija, ovo je objasnilo neke stvari. :D Produkcija je govno, naravno, a picke u filmu bih opasno jebao. Glume Ringo Star i Denis Quaid. :D Edited September 16, 2013 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 This is the end woah, kakvo sranje :) stalno mislim da cu gledati neki film od setha rogena i da cu se zapravo zabaviti i stalno fejlujem i opet gledam njegov film... valjda jer mi je lik smesan i dobro bi mu stajala komedija kada bi snimio jednu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Pineapple Express je bio odličan film,očekivao sam sličan humor ali ništa od toga. Ovaj mozda mora str8 da se glea,nzm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Blackfish http://www.imdb.com/title/tt2545118/ Preporuka. Dokumentarac. Tokom celog filma sam imao želju da pobacam gospodu vlasnike/upravnike u istu vodu sa njihovim "štićenicima"... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Elysium http://www.imdb.com/title/tt1535108/ može da prođe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 vratio se malo u detinjstvo i najjaci crtani ikada,pogotovu serije ali nije ni ovaj filmic los :) http://www.imdb.com/title/tt0092106/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Meni je This is the end bio ok. Nisam ni ocekivao ne znam kakvu komediju pa se nisam ni razocarao. Ima kul fora, ali nema sanse da ih se setim posto mislim bas na fore fore a ne na "umrla Rijana" ili "okliznuo se Tejtum".. :] Ali Europa Report mi je bio odlican. Isto nisam nista ocekivao a dobio sam ekranizaciju Klarka, manje vise. Dakle, ne preterano originalna prica, zapravo totalni plagijat, ali kul izvedba, gluma, atmosfera, realisticno docaravanje tog puta, manje vise. Jedan od boljih SF-ova ove godine po meni, a nije ih bilo malo izaslih. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Je l' gledao neko after earth? Nije mi search ponudio smislene rezultate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 djubre je,ne gledaj :P Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Meni je This is the end bio ok. Nisam ni ocekivao ne znam kakvu komediju pa se nisam ni razocarao. Ima kul fora, ali nema sanse da ih se setim posto mislim bas na fore fore a ne na "umrla Rijana" ili "okliznuo se Tejtum".. :] Ali Europa Report mi je bio odlican. Isto nisam nista ocekivao a dobio sam ekranizaciju Klarka, manje vise. Dakle, ne preterano originalna prica, zapravo totalni plagijat, ali kul izvedba, gluma, atmosfera, realisticno docaravanje tog puta, manje vise. Jedan od boljih SF-ova ove godine po meni, a nije ih bilo malo izaslih. jedino sto mi je ok u celom filmu (this is the end) i zasta smeshno bilo, jeste deo sa Majkl Serom Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Je l' gledao neko after earth? Nije mi search ponudio smislene rezultate :D Ali nikako ne gledaj koje bacene pare za film djubre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Nešto drugo osim da je đubre? :D Ikoji razlog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 1 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 dat scarf :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 gledao opet "Into the wild", majko mila...obavezno da gledaju svi koji nisu gledali ae 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Ja odgledao Gone Baby Gone. Bolji je od The Town-a , a duplo bolji od Argo-a Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 gledao opet "Into the wild", majko mila... obavezno da gledaju svi koji nisu gledali ae Суров крај, то ме је испрва сморило и нисам готивио филм неко време због тога, желео сам да се прича срећно заврши, а онда сам скапирао да су моја очекивања нереална, и да је крај, који се заиста и збио у рл-у, више вероватан. Јел читао неко књигу можда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Ja odgledao Gone Baby Gone. Bolji je od The Town-a , a duplo bolji od Argo-a predobar film... dok sam gledao, pojma nisam imao da je reziser ben aflek. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts