Brkata Nakaza Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 and the OSCAR goes to: Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 ovo ti nije prvi put da okacis film bez utiska izadji sa topika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 15, 2018 Report Share Posted February 15, 2018 jedva čekam da pogledam film. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2018 Report Share Posted February 16, 2018 The Babysitter - http://www.imdb.com/title/tt4225622/ Ovo je najbolji najgori film ikada :)) Preporučujem da ne gledate trejler, jer dosta spojluje faktor iznenađenja. Mimo toga, čista zabava od 1:20h, idealka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Gerald's Game - http://www.imdb.com/title/tt3748172/ Solidna Stiven Kingova adaptacija, fina izvedba, lep film da se pogleda ako tokom sporog kišovitog vikenda! Ko je čitao knjigu biće mu dosadno jer nisu promenili radnju u glavnom delu, ali ko je propustio mislim da će mu se dopasti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Ja onu glumicu jednostavno ne mogu da svarim posle x serija u kojima glumi, nije mi se dalo da nastavim posle 15ak minuta... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 (edited) I AM A HERO Odlican japanski zombie horror radjen po mangi 8/10 http://www.imdb.com/title/tt3775202/ Edited February 18, 2018 by trap_lord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 2 hours ago, Kemp. said: Ja onu glumicu jednostavno ne mogu da svarim posle x serija u kojima glumi, nije mi se dalo da nastavim posle 15ak minuta... ima i toga. ja sam je u toliko toga gledao da sam zaboravio zapravo gde sam je gledao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 tesko da cu ikada zaboraviti karlu u sin sitiju:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 6 hours ago, mladenq said: tesko da cu ikada zaboraviti karlu u sin sitiju:D Ja sam pre neki dan naleteo na neke slike Džesike iz Sin City i neverovatno koja je razlika u odnosu na "ove dane" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 A Rosario Dawson? :) Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 It Comes At Night - http://www.imdb.com/title/tt4695012/ Ne znam više šta bih rekao povodom ovih filmova iz "novog trenda" da smo odjednom ubačeni u sred neke misterije, ne znamo šta se događa ali se nešto događa, puno je "sitnih hintova" da razmišljamo šta može da bude a i ne mora i naravno završetkom koji ne donosi nikakvo rešenje. Može da se pogleda, nije grdno, ali iskreno nije ni ništa spec, očekivao sam više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Pogledah "Get Out" i sa obzirom na to kakvu je konkurenciju imao i kakvi su filmovi snimani u '17..zasluzuje oskara u svakoj kategoriji Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 54 minutes ago, FATA said: Pogledah "Get Out" i sa obzirom na to kakvu je konkurenciju imao i kakvi su filmovi snimani u '17..zasluzuje oskara u svakoj kategoriji ja mislim da je get out ok film ali da ne zaslužuje nijednog oskara nigde :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 1 hour ago, Lucky said: It Comes At Night - http://www.imdb.com/title/tt4695012/ Ne znam više šta bih rekao povodom ovih filmova iz "novog trenda" da smo odjednom ubačeni u sred neke misterije, ne znamo šta se događa ali se nešto događa, puno je "sitnih hintova" da razmišljamo šta može da bude a i ne mora i naravno završetkom koji ne donosi nikakvo rešenje. Može da se pogleda, nije grdno, ali iskreno nije ni ništa spec, očekivao sam više. film je tesko djubre iskreno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 37 minutes ago, mohr said: film je tesko djubre iskreno :D pa jeste, ali i nije ... odnosno vidi se trud ubačen u to da se nešto osmisli, pa ima tu nekih paralela, pa kao noćne more koje mogu i ne moraju biti stvarne pa da li su ili nisu ... pa zanimljivi kadrovi ... pa na primer baš to sa noćnim morama što se promeni format snimka i tako ... ali jednostavno mi nije to to kada uzmu samo kao da su jedan segment od celog filma isekli i spakovali u samostalno ostvarenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 ja non stop nalecem na taj It Comes At Night kad trazim neki horor, ali sam uglavnom citao misljenja za njega tako kao i vasa, ili je tesko djubre ili moze da se pogleda pa nisam nesto voljan bio da ga skidam i upravo zbog nedostatka kvalitetnih novih horora, odlucih ponovo da pogledam 30 Days of Night, posto mi je izlapio iz sjecanja fina scenografija, vampiri kakvi i treba da budu, no regrets, 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 3 hours ago, Lucky said: ja mislim da je get out ok film ali da ne zaslužuje nijednog oskara nigde :)) za koji film iz 2017 bi rekao da je zasluzio oskara? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 pa meni je 3 bilbords skroz ok za ponekog oskara, iskreno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 overlukovao sam taj iako sam cuo da se o istom prica.. pogledam pa se javljam Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 http://www.imdb.com/title/tt0970179/ Divno divno obozavam ovakve filmove. Jos da je rezirao žan pjer žena, uh bilo bi još bolje, mada je i ovako vrhunski Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Mom and Dad - http://www.imdb.com/title/tt5462326/ Drugi najbolji najgori film ikada koji sam odgledao u proteklih nedelju dana. Misteriozni signal putem TV-a i radija utiče na roditelje da žele da ubiju svoju rođenu decu. Za sve ostale ljude su "normalni" kao i uvek a i kad izvrše ubistvo nastavljaju sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo. Ja sam u jednom trenutku, ne znam iz kojih razloga, očekivao neki twist da će krenuti da se otkriva ko zapravo nije roditelj nekome jer nema nagon za ubijanjem ali to je već podloga za neku "dramu" - ovde toga nema. Ja sam ubeđen da su Nikolasa Kejdža uzeli samo zbog memea o njemu na internetu, jer on toliko loše glumi da se zapravo super uklopio u ovaj film. Pa eto, ako vas interesuju Selma i Nikolas kako ubodnim testerama i noževima jure svoju decu po kući, look no more! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 1h,23 min,ko stvoren za tebe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 10 minutes ago, mohr said: 1h,23 min,ko stvoren za tebe :D a da vidiš moj šok kad sam prvi put gledao info na netu i očiglednom greškom je stajalo da traje 2 sata i 10 minuta ... umalo da ga ne pogledam! naravno, bilo je jasno da film ovog "kapaciteta" ne može trajati preko 90 min u vr' glave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Odlican nemacki film, i to ne samo za vezbanje jezika:) http://www.imdb.com/title/tt0301357/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts