Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

ReminiscencePoster.jpeg

Zbog Rebeke najzad odgledah Reminiscence i zadovoljan sam. Scifi noir triler smešten u distopijskoj Floridi, gde Džekmen radi kao svojevrsni forenzičar - uz pomoć tehnologije ulazi ljudima u sećanja, i pomaže im da se prisete. Jednog dana se sretne sa Rebekom, spetljaju se, i kad nestane bez traga kreće u potragu.

Dobra priča, dobri glumci, pristojni efekti. Topla preporuka za sve koji nisu vaginalno manipulisani 😄

5 minutes ago, cali said:

Dobra priča

13 minutes ago, cali said:

Topla preporuka

kol'ko sam upratio, vecina foruma baca ozbiljnu drkicu na rebeku, te lako mogu biti namamljeni ovde!

stoga osecam duznost prema ovom podforumu :d, da upozorim, da je ovo jedan od glupljih filmova u poslednjih 10ak godina, sa izuzetno retardiranom pricom

• Like +1 1
  • Haha (+1) 1

ne mogu da se ne složim 🙂

Mada film sam gledao cim se pojavio pa je proslo dosta vremena od gledanja filma za kojim sam zazalio na ulozenom slobodnom vremenu.  Ali se secam da sam bio sokiran losom glumom (tesko za poverovati), dosadnjikavom pricom koja je bila  skrojena poprilicno nepovezano, i osecajem da je bio propali pokusaj da bude noir... mislim da ga nisam nikome ni spominjao da sam ga gledao. 

A posto znam otprilike calijev ukus, i da se poklapamo umnogome, sad se zapitam da li je bas toliko los

fallout_table.gif

i ja gledah kad je izasao, i to se dodatno zajebah, pa gledao u bioskopu, jer je sve ukazivalo da se radi o solidnom filmu, dobra glumacka postava, u tom trenutku imao neku ocenu blizu osmice, tematika obecavala

i iako mi je radnja manje vise isparila, secam se koliko sam bio sokiran nekvalitetom filma

@millanče mislim da sam se vec jednom ovde zajebao kad 'dirnuh' u rebeku, pa cu opet rizikovati drvlje i kamenje!, ali meni stvarno zena precenjena i kao riba i kao glumica : D 

• Sad 1

1 hour ago, G!!! said:

A posto znam otprilike calijev ukus, i da se poklapamo umnogome, sad se zapitam da li je bas toliko los

Da sam ga gledao u bioskopu, verovatno bih imao viša očekivanja. Ovako sam ga random ugrabio da ubijem 2 sata, bez ideje o čemu je film, i zadovoljan sam.

4 hours ago, G!!! said:

sve ok, svi znamo sta je vaginalna manipulacija, samo ti stevane se hvalis tim 😛

Pusti, vidis da kaze da zena popusti na drugom mestu...mozda nije vaginalna :tf:

• Haha (+1) 2

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

The Gorge https://www.imdb.com/title/tt13654226/

Onako, tra la la akcijica, malo romantike, ok upakovano. Naravno ima nekih nelogičnosti, ali navikli smo, zaokruženo, i objašnjeno kako i zašto. Jedino mi ovo tvoje glavnih glumaca malo antipatični.

A baš deluje kao da je po igri nekoj radjen film, možda sada naprave igru po filmu? 🙂 

17 hours ago, mladenq said:

kol'ko sam upratio, vecina foruma baca ozbiljnu drkicu na rebeku, te lako mogu biti namamljeni ovde!

rebeka da zna koliko je pominjemo, došla bi nam u posetu!

sećam se priče o njoj da se tebi ne dopada, i mogu da skapiram što, meni je ok, ali ne da bih baš preporučio film zbog toga što u njemu glumi ako je film glup. osim ako je horor! 

mada dr.sleep ni sam po sebi nije bio loš!

ajde ajde, svi smo mi bar jednom usisavali ceo dan da bi smo na kraju zasluženo i  na miru seli da gledamo hju granta!!!

p.s. dodjem kuci i vidim zena, koja inače plače na crtaće,  pustila deci da gledaju novije mad maxove jer starijih nema na netfliksima, a pre toga su gledali alien-a [roflmao] , dakle samo tvrdo isplati se!!!1 (deca posle nocne more 7 dana al jebg tako se kalio čelik)

• Haha (+1) 1

fallout_table.gif