Lucky Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago On 1/17/2025 at 3:55 PM, mladenq said: gluma jeste losija kod ostalih, u odnosu na glavnu, na nju izgleda otisao sav budzet! pa jedina deluje da je zapravo iz "holivuda" glumica, ovi drugi svi neka "straight to tv" produkcija iz rusije 🙂 On 1/17/2025 at 3:55 PM, mladenq said: iz svega vidjenog, posebno u njenim interakcijama sa onom koleginicom a i ocigledno iz glavne ambicije da se uda za bogatasa po svaku cenu, mozemo samo videti da apsolutno uziva u tome i da je ona klasicna trashy klosarka, ovaj neki vajb pa ok, možda se nešto drugačije kapiramo oko toga šta bi bila kurva koja uživa u svom poslu 🙂 ja sam u fazonu to je nimfomanka npr, a ovu nisam tako doživeo, više mi deluje da odrađuje posao uz "minimum cimanja" (pun intended) 🙂 tj. više bih je posmatrao kao standardnu kraljicu noći kako je imaš po definiciji koja makar u mojoj knjizi ne uživa u tome što radi nego prosto radi to što jedino ume uz manje "modifikacije" 🙂 to da hoće princa na belom konju i da pobegne iz svega je "normalno" jer to bi svaka htela, i ok, prihvatam da konstrukcija gde živi i sa kim ne mora nužno da kaže da je "bez dinara". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago da, mozda nije najbolji termin 'uziva', verovatno bolje nema problema sa prostitucijom tj time sta radi svakako, to ne menja poentu, da njen lik nema veze sa onim klasicni tropeom tragicne neshvacene prostitutke sto spomenuh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts