manager Posted March 1, 2018 Report Share Posted March 1, 2018 zombilend nisam uopste gledao.. vredi li skidati, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 sjajna komedija sa vudijem,plakanje od filma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 nije bas plakanje kao sto mohr kaze, ali je odlicna :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 ae skidam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 5 hours ago, FATA said: nije bas plakanje kao sto mohr kaze, ali je odlicna :) kad si teska publika ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 On 3/2/2018 at 9:43 AM, FATA said: nije bas plakanje kao sto mohr kaze, ali je odlicna :) nisam nesto odusevljen :) mada, ema je izvukla film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 A Rosario Dawson? :)Respect još od Delikvenata. Impresivna karijera zaista. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 3, 2018 Report Share Posted March 3, 2018 deru ovi filmovi sa DDR tematikom! http://www.imdb.com/title/tt0405094/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 4, 2018 Report Share Posted March 4, 2018 Jebote Dule, pre par godina smo pisali o tim filmovima.. Ali dobro, ti si tada cekao specijalizaciju, a ne emigraciju Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 5, 2018 Report Share Posted March 5, 2018 (edited) I Remember You(2017) http://www.imdb.com/title/tt4966532/?ref_=nv_sr_1 Islandski horor triler, odlican 7.5-8/10, vredi pogledati. Random ocena na imdbu, na rottentomatoes je dobio 100%. Jedino je bilo nezgodno sto nisam nasao dobar engleski prevod pa sam se malo patio sa imenima, valjda je izasao neki bolji do sad. Preporuka u svakom slucaju. Edited March 5, 2018 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted March 12, 2018 Report Share Posted March 12, 2018 Stir of Echoes (1999) Nisam imao neka velika ocekivanja, s' obzirom na tematiku filma, ali krajnje solidan horor/triler. Imdb ocjena on point. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 12, 2018 Report Share Posted March 12, 2018 http://www.imdb.com/title/tt2011311/?ref_=nv_sr_1 Monoton na momente, ali sasvim solidan utisak overall. Film o Japanskoj jakuzi i amerikancu medju njima. 7/10 Spoiler Jarred Leto uspeva da ne promeni izraz lica ceo film, ne bi me cudila poredjenja sa Keanu Reeves-om u buducnosti. :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 skinuo pre x dana Mute...novi film Dankana Dzhonsa...i nikako da se nateram da pogledam...a nadao sam se da ce ovde neko dati neki komentar da me uveri da je film na pozitivnoj strani skale njegovog opusa (posto ga na netu nacelno kude...al kad je net bio relevantan =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 video ocenu i preskocio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 1 hour ago, Kole said: skinuo pre x dana Mute...novi film Dankana Dzhonsa...i nikako da se nateram da pogledam...a nadao sam se da ce ovde neko dati neki komentar da me uveri da je film na pozitivnoj strani skale njegovog opusa (posto ga na netu nacelno kude...al kad je net bio relevantan =o))) Ja sam odgledao. Da je dobro - nije, da je loše - nije. Ima par gotivnih momenata i nije dosadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 (edited) Annihilation 2018 http://www.imdb.com/title/tt2798920/reviews?ref_=tt_urv A ne znam, zanimljiva ideja i prica, mada se cini da je izvedba mogla biti i bolja. Kritike i komentari variraju od 2/10 do 10/10, po meni je ocena na mestu. Gledljivo svakako. Edited March 14, 2018 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 13 hours ago, Lex said: Ja sam odgledao. Da je dobro - nije, da je loše - nije. Ima par gotivnih momenata i nije dosadno. spasiba =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 Annihilation pogledah i ja, ima onaj neki disturbing vibe i muziku koja ti bez ikakvog razloga nabija tenziju. Nije mi se svideo uopće. On the other hand, 3 bilborda su me oduševila, sabili su svi. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 Downsizing - http://www.imdb.com/title/tt1389072/ Preglup i predosadan film, ne znam šta bih još napomenuo. Vidim da po netu ima dobre kritike od strane novinara itd, ne znam šta su zanimljivo videli ovde. Jedina svetla tačka mi je Christoph Waltz u ulozi Dušana Mirkovića :)) šteta što nije navežbao malo srpskog za potrebe filma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 U ulozi Duljoa??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 de je dujlo? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 On 3/14/2018 at 10:30 AM, jasamnepismen said: Annihilation pogledah i ja, ima onaj neki disturbing vibe i muziku koja ti bez ikakvog razloga nabija tenziju. Nije mi se svideo uopće. meni uopste nije jasno koja je poenta snimanja takvih filmova koji nemaju poentu ili imaju glup kraj...ili je to postao neki trend u Holivudu, vise ne moze covek da naidje na dobar sf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 On 17/03/2018 at 8:49 PM, voodoo_ said: U ulozi Duljoa??? Da ... sve vreme priča o svom pitonu i kako voli Miu Borisavljević ... sad da čuje kako ga opisujemo zamerio bi mi! 1 hour ago, Dule_smor said: meni uopste nije jasno koja je poenta snimanja takvih filmova koji nemaju poentu ili imaju glup kraj...ili je to postao neki trend u Holivudu, vise ne moze covek da naidje na dobar sf Mislim da je fora u tome što knjiga (koja je bolja ofc) ima još dva dela + je valjda od starta planirano da ima više delova, pa ovako film kao takav nema "smisla" ali su već najavili nastavak koji će da objasni priču dalje. Ali se u načelu slažem sa tim da je sad sve više filmova "daj da napravimo totalnu zbrku da niko ništa ne kapira i onda kažemo kako su glupi jer nisu skapirali ovaj vrhunski film". Cold Skin - http://www.imdb.com/title/tt1034385/ Budžetska varijanta Shape of Water :)) Priča nema u suštini nikakve veze, ali će svakome biti jasno gde je paralela ako odluči da pogleda... ali i ne mora, neće ništa propustiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 On 3/17/2018 at 6:54 PM, Lucky said: Downsizing - http://www.imdb.com/title/tt1389072/ Preglup i predosadan film, ne znam šta bih još napomenuo. Vidim da po netu ima dobre kritike od strane novinara itd, ne znam šta su zanimljivo videli ovde. Jedina svetla tačka mi je Christoph Waltz u ulozi Dušana Mirkovića :)) šteta što nije navežbao malo srpskog za potrebe filma... Jeste loše baš, ali mi je bilo zanimljivo čisto da vidim šta će sledeće da se desi... samo što je mogao biti bar pola sata kraći, baš je smorio u nekim momentima... Dušan Mirković se bar zna da se ljubi tri puta!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 9 minutes ago, togFU said: Jeste loše baš, ali mi je bilo zanimljivo čisto da vidim šta će sledeće da se desi... samo što je mogao biti bar pola sata kraći, baš je smorio u nekim momentima... Dušan Mirković se bar zna da se ljubi tri puta!! Ne samo da je predugacak nego je radnja blago reci imbecilna a da ne govorimo o aspektu flore i faune koja nimalo ne utiče na smanjene ljude. Kao pomenu u jednom trenutku da su srećni jer blizu vode nema komaraca, kao da je to jedino sto im je pretnja lol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts