Kole Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 na kraju će da se uzmu ;oP a ako si ti Bella, znači Suljo je robert patinson ;oD @topik, usled podsećanja by Igzib, koliko je kristen stjuart iritnatna generalno, toliko je ove godine u sasvim solidnim filmovima Still Allice sa Džulijen Mur koji sam već pominjao nekom prilikom pa Clouds of Sils Maria sa Žilijet Binoš, isto dobar i na kraju Cam X-ray koji je najlslabiji od ova 3 filma al daleko da je los, i ona sasvim solidno glumi hekšuli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Uuuu, zaboravio sam da spomenem Margeri iz Game of Thrones, jes na kašičicu, ali je odličan lik za razliku od ove plačipice, tačno se vidi u par scena da se suzdržava da skoči na nju i odvali je od batina :) podizem ulog za 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Ketrin Vinik zakon! počinje treća sezona Vikingsa za neki dan...tj baš danas =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 THE THEORY OF EVERYTHING Još jedan biografski film svesno ciljan na oskare, što ponovo podrazumeva da je masa tehničkih detalja iz radova Stivena Hokinga samo ovlaš spomenuta, pre svega kako bi potencirala privatnu stranu njegovog života (od svih radova i emisija, spomenuta je samo jedna jedina knjiga). Sa druge strane, sve ostalo odrađeno odlično, Edi Redmejn stvoren za ulogu, cela gradacija bolesti je detaljno i mučno prikazana, i čovek je ekspertski skinuo i mimiku i izgled Hokinga, a podjednako bitan element priče je i njegova supruga koja je paralelno prolazila kroz pakao sa njim (u trenutku kad glavni lik izgubi moć govora, stvara se svojevrstan vakuum u filmu, i upravo je njen lik taj koji odlično premošćava novonastalu dinamiku u filmu, i završava ceo taj segment na efektan i emotivan način pred kraj filma). 1 2 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Ketrin Vinik zakon! počinje treća sezona Vikingsa za neki dan...tj baš danas =o) zakon nego sta, vikings! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Dao sam minus Rekiju prvi put u zivotu :(. Pa jeste The Guest trash film, to je i poenta. Mislim prvi put kad vidis glavnu klinku obucena je kao alisa u zemlji cuda mozes samo da predpostavis da ce otici u neku psihozu do kraja :D. Al da je film za svakoga, nije racunaj da nismo vise drugari. pa skinuo sam film po pipovom opisu, ocekujuci "sjajan triler", i sto je najgore prvih 40 min filma je i izgledalo kao da moze da ispadne solidan film (bilo je napetih/zanimljivih scena itd), a dobio sam trash film koji boli kolko je glup :D mislim ne smeta mi, zabavio sam se, ali sam missleadovan! a pitanje za tebe, da u filmu nema tih stvari na koje se lozis (drive vajb), na sta bi ti licio film ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Pa ja sam i napisao da je film omaž 80im pre svega, i da ima gomilu "mana" koje nisu mane ako se posmatraju u tom kontekstu, zato je film tako i snimljen kako je snimljen. 1 2 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 izvinjenje prihvaceno! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 a pitanje za tebe, da u filmu nema tih stvari na koje se lozis (drive vajb), na sta bi ti licio film ? :D Da baba ima muda bila bi deda! Ceo film se vrti oko motiva 80ih da nema njih ne bi bilo 70% filma, a jbg, ja nisam napisao da je triler nego crna komedija :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 oprosticu i tebi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 To uopšte nije thug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Заиста Реки, чак и да им сутра направиш сачекушу опет није thug, већ мафијашки, thug се не измотава и не игра такве игре, живи брзо, али зато кратко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Foxcatcher, dear fucking god koliko nikakav film... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 The guest bas tresh teški, ko da su srednjeskolci pisali scenario. Uopste mi nema ni trunke šmeka iz 80tih, već neki grubi twilight rodjak. Doduše jesmo se ismejali i žena i ja na neke scene, lik pravi debilne face za medalju. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 soundtrack oma opasan smek :) podseca na Drive Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 (edited) What We Do in the Shadows (2014) sprdnja film, nije mi nesto haha smijesan ali je originalan i zanimljiv za pogledati 8/10 Edited February 20, 2015 by reky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Mockingjay, pa recimo dok su prva dva dela cak i bila ok (ocekivao sam twilight, a dobio "ok" film), ovo je ipak otislo u jebeni trash. Prvih 40 min tera na suze kolko je dosadno, dalje, samo bata može da obori avion jednim metkom iz tandžare (ili strelom ajde da kažemo), onaj peta je užasan smor, ma sve u svemu s.m.o.r 2 h nicega jbt,odgledao iskljucivo jer sam pogledao i prva 2 dela...katastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pipboy Posted February 21, 2015 Popular Post Report Share Posted February 21, 2015 SESSION 9 Onako. WHIPLASH Odličan. UNBOWED Onako. BOYHOOD Sranje. 5 1 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Niche audience of one Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 What We Do in the Shadows (2014) sprdnja film, nije mi nesto haha smijesan ali je originalan i zanimljiv za pogledati 8/10 Novozelandski film, odiše suhim humorom, tipičan za kiwijance. Svakako vredi pogledati, jer je retka komedija koja iskreno nasmeje čoveka. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Moram da se slozim za Mokindzej, koje neopisivo govno od filma. Mozda sam prestrog, ali zaista nemam sluha za te 2hourklifhengermidlofdsiries prodavanja magle. Ne mogu vise da odole da ne iscede svaki debilni sekund (dolar) iz popularnih fransiza, pa to ti je. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 @pip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 BIG HERO 6 Ništa specijalno HORRIBLE BOSSES 2 Smećno jako.... nekih 3 sekunde 3 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Smećno jako.... nekih 3 sekunde Jel ovo znaci da je smece ? Ili da je smeshno? ili sta? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Now, that is the question 1 5 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts