aLti Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Bucko ne prodaje pice, nego zvake u obliku istih... Kad se tamo nisam ispovracao, nigde necu... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Generalno na picu moze da ide sta god hoces, ali se na dobru picu ne dodaje nista. Poznanik mi je pricao kako je bio negde u Italiji, tipa neki sever i manje mesto, ali zaboravih kako se zove, i tamo je kao jedna od desetak najboljih picerija u svetu. I on i kolega seli, narucili picu, donosi konobar i njegov kolega onako na keca "jel mozemo da dobijemo kecap?". Konobar kao "samo minut". Posle dva-tri minuta se pojavljuje kuvar sa sve onom velikom kapom, dolazi do stola i uzima mu picu uz komentar "vi niste zasluzili da jedete moju picu" i demonstrativno odlazi :) Ovi ostali u soku :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 ja kada sam video da mazu govedju salatu na picu kod bucka, zbunio sam se Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Generalno na picu moze da ide sta god hoces, ali se na dobru picu ne dodaje nista. Poznanik mi je pricao kako je bio negde u Italiji, tipa neki sever i manje mesto, ali zaboravih kako se zove, i tamo je kao jedna od desetak najboljih picerija u svetu. I on i kolega seli, narucili picu, donosi konobar i njegov kolega onako na keca "jel mozemo da dobijemo kecap?". Konobar kao "samo minut". Posle dva-tri minuta se pojavljuje kuvar sa sve onom velikom kapom, dolazi do stola i uzima mu picu uz komentar "vi niste zasluzili da jedete moju picu" i demonstrativno odlazi :) Ovi ostali u soku :) A to je sve jedenje govana jer pica nije posh jelo da pa se kuvar uvredi sto neko hoce da stavi kecap na nju ... Mos misliti, jelo koje je nastalo tako sto trpas sve na parce testa je sad postalo fenseraj ... Nasli ljudi budale koje ce da se loze na to pa im prolazi fora. Dobra pica je izvorna pica i ona nikako nije na severu italije vec na jugu. 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ma naravno da stoji sve to sto si rekao, mislim sto se mene tice nek picu jede ko kakvu voli, ionako se sve to manje-vise izmislja u hodu. Ali stoji i cinjenica da Italijani od toga sad prave brend i da je pica ne znam ni ja kako zajebana tvorevina njihove vekovne kuhinje, a ne jelo koje je pravila sirotinja kad bi uspela da nadje nesto da baci na parce hleba :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 ja u bucka idem bas zbog govedje, jer im je pica blago uzasna onako difoltna. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ma naravno da stoji sve to sto si rekao, mislim sto se mene tice nek picu jede ko kakvu voli, ionako se sve to manje-vise izmislja u hodu. Ali stoji i cinjenica da Italijani od toga sad prave brend i da je pica ne znam ni ja kako zajebana tvorevina njihove vekovne kuhinje, a ne jelo koje je pravila sirotinja kad bi uspela da nadje nesto da baci na parce hleba :) Pa ne prave talijani, prave pokondirani ljudi sirom sveta, a kad imas potraznju eto i ponude ... tako da sever italije su sminkeri mada se to odnosi i na ceo svet. Na jugu italije na primer jedva da mozes da nadjes piceriju u obliku klasicnog restorana. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 u bucku mozes da jedes i karton sa govedjom,isti ukus ima i pica 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 +1 poncho je majka Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 znao sam da će u nekom trenutku krenuti "gde je najbolja pica take 1389" rasprava :D nisam jeo u bucku preko godinu dana sigurno i pre neko veče bio u prolazu pa odlučio da uzmem i dobar je bucko, mamu mu jebem, samo što tu ne pričamo u kvalitetu pice već o salatama. kli-kli je meni dobar, karibik isto, pončo zavisi od lokacije i tako... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Meni su fascinantni likovi koji odu u bucko da jedu cistu picu i onda kenjaju kako je sranje. Ta njihova pica je savrsena podloga za njihove salate. Bolja pica bi bila losija jer sam probao slicne varijante na drugim mestima. Sendvic sa njihovim salatama nije ista stvar, jednostavno ta zvaka pica je najbolji kombo sa tim salatama stoga je to specifican fastfood, a ne klasicna pica. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ranije je ona pizza u bulevaru kod Vladimira bila bas ta koja se hrsa BEZ tih premaza al su zatvorili.... Caribic ima velike slajsove al sa malo sastojaka, zato i strcaju majonez i kecap po njima.... El zna neko jos neko mesto gde su bas dobri slajsovi u BG-u? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted September 6, 2013 Popular Post Report Share Posted September 6, 2013 beogradski pederi jedete slajsove, mi iz unutrssnjosti jedemo komadeške sas slaninu. gadite mi se 4 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 mislim da karibik ima best buy/performance/taste picu na ulici. 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 ^ i meni je caribic najbolji... bucka jedem samo zbog sendvica sa govedjom, 2 komada za 200din = useravanje kli kli je isto dobar, ali tanko im je testo i negde od sredine ka korici ima sve manje sastojaka, da ne kazem da je suva pica. ali 75din za parce je skroz dobra cena. takodje, u orlu sam jeo ranije stalno, ali su sjebali nesto i picu i salate. :( Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 i ja ću tradicionalno u ovom pedesetšestom razgovoru o pici da pomenem Kli Kli, po meni i dalje em dobra pica, em najbolji odnos cena/performanse :) što se bucka tiče, jeste loša pica, jeste kul kad staviš sastojke, ali mislim da je problem što i dalje to zovu pica, možda samo treba da nazovu "podloga za salate" :) @ italijan koji odnosi picu - istripovao se, može da dođe i objasni kako po nejgovom shvatanju ne bi trebalo da se stavlja pica. Nadam se da su makar ovi drugi pojeli svoje i popili piće i nisu platili kad su demonstrativno napustili restoran! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Pica kod bucka i valja nesto zbog tih salata. Al to nije pica nego testo i salata, plus malo sira sunke itd. Bez salate, bucko pica sranje Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 pica na drva preko puta masinca je po meni bez premca, a jos im je kvalitet pice, cini mi se, porastao od kada im je posao buknuo. bas se razbijaju od posla Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Meni su fascinantni likovi koji odu u bucko da jedu cistu picu i onda kenjaju kako je sranje. Ta njihova pica je savrsena podloga za njihove salate. Bolja pica bi bila losija jer sam probao slicne varijante na drugim mestima. Sendvic sa njihovim salatama nije ista stvar, jednostavno ta zvaka pica je najbolji kombo sa tim salatama stoga je to specifican fastfood, a ne klasicna pica. Тај неки фазон. Ја сам имао трип да устанем, упалим ауто, одем до буцка, узнем цијелу пицу, пола говедо, пола пиле, вратим се гајби и манчам онако ко свиња, није ме мрзело:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 pica na drva preko puta masinca je po meni bez premca, a jos im je kvalitet pice, cini mi se, porastao od kada im je posao buknuo. bas se razbijaju od posla Da vrhunska pizza indeed, probao sam sve vrste koje imaju i tesko mi je da se opredelim koja je najbolja :) Тај неки фазон. Ја сам имао трип да устанем, упалим ауто, одем до буцка, узнем цијелу пицу, пола говедо, пола пиле, вратим се гајби и манчам онако ко свиња, није ме мрзело:) Kad si high as shit nista nije tesko uraditi za dobar manch :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Sreca nisam ulazio u Mek u Svici :) Meni je trenutno 2.5 tako da je opusteno, ali je malo bljutav :) Nešto odvratnije od čizburgera iz nbgd meka prošle subote nikad nisam probao. Iako mi je mek 70-80tih bio jedina "sigurna" hrana na kružnim turama kolima po evropi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 pica na drva preko puta masinca je po meni bez premca, a jos im je kvalitet pice, cini mi se, porastao od kada im je posao buknuo. bas se razbijaju od posla prolazio sam par puta pored ovoga i htedoh da probam i nikako. jel zna neko kakvo je radno vreme, posebno u večernjim satima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Ja ga nika nisam video zatvorenog a uglavnom s nocu motam tu.. Doduse nisam testirao posle 1.. A pica je vrh.. Za 100kinti dobar odnos cene i kvalitete.. Heh buknuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Meni se karibik ne svidja. A inace, u Tomi mi je bila bas dobra ona verde pica, sa spanacem. Ali su je sad nesto upropastili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Caribic najveće govno od pice, al eto, marketing je čudo! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts