Litt Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Искрено, мени ни месо није ништа спец. Углавном, нећу тамо ићи поново. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 jeo sam juce pljeku u ponchu, 2/10 would not bang. a i pica im je precenjena, samo sto niko ne sme da kaze da su sranje, jer pobogu, to je poncho! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 koji deo grada? :) u pozeskoj im je do jaja rostilj, a i pica... a i kod starog merkatora je isto ok Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 (edited) taj u pozeskoj na brdu. doduse, narucio sam susam pljeku, mozda nju prave sranje (ne vidim zasto bi, al' ajde), a sve ostalo im je kul. npr, za tih 220 dinara mi pilece belo u goldysu zvuci kao mnogo bolja opcija. jebem li ga, mozda im nije bio dan, mozda su stvarno precenjeni. znam samo da sam ocekivao totalno drugacije ukuse od onoga sto sam dobio, a pljeku nisam ni osetio, iskren da budem =/ Edited September 15, 2013 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 istina, susam pljeka im je prosek, ali je zato punjena odlicna, bar kod starog merkatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Dve smrti ljudima koji rade u ponchu rostilju u pozeskoj. Jeo sam jedno 20-30 puta tu, 3 puta je bilo ok, ostatak ili zagorelo meso ili zivo. Poslednnji put kad sam dobio ugalj od belog mesa, samo sam sam okrenuo i pitao da li su toliko retardirani da im jebeno meso svaki put zagori, na sta mi je radnica "pa jbg, desava se", pas im mater bezobraznu i nesposobnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Znaci 2-3 puta je bilo ok, a ti si isao ~30 puta tu na rostilj? Nisu oni retardirani u ovom slucaju :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 bucko, zbog salata... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 taj u pozeskoj na brdu. doduse, narucio sam susam pljeku, mozda nju prave sranje (ne vidim zasto bi, al' ajde), a sve ostalo im je kul. npr, za tih 220 dinara mi pilece belo u goldysu zvuci kao mnogo bolja opcija. jebem li ga, mozda im nije bio dan, mozda su stvarno precenjeni. znam samo da sam ocekivao totalno drugacije ukuse od onoga sto sam dobio, a pljeku nisam ni osetio, iskren da budem =/ Dve smrti ljudima koji rade u ponchu rostilju u pozeskoj. Jeo sam jedno 20-30 puta tu, 3 puta je bilo ok, ostatak ili zagorelo meso ili zivo. Poslednnji put kad sam dobio ugalj od belog mesa, samo sam sam okrenuo i pitao da li su toliko retardirani da im jebeno meso svaki put zagori, na sta mi je radnica "pa jbg, desava se", pas im mater bezobraznu i nesposobnu onda ja ocigledno ne znam za bolje... :) meni se svidja kod njih sto skoro uvek imaju nesto gotovo, i znam da je uvek sveza junetina, posto sam ljudima radio knjige svojevremeno, a i kad nemaju nesto gotovo, uvek mozes da se kaznis sa parcetom pice dok cekas :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 @Ivan: fora je tome sto je mi je u to vreme trebao neki brzi has tu na brdu, a samo su tu oni blizini, bar sto se tice rostilja. Sreca pa mi vise ne treba, ali sam i ja bio retard jer sam kontao da ce biti kul klopa(kao sto je svi hvale) i da je meni zapala samo slucajno lose ispecena pljeka/belo, pa sam davao jos malo sanse da se poprave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Cirino drvce > * Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Ponco na nbg-u i dalje valja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 ja u poncu jedem punjeni batak / rolovanu dzigericu, razvalim se uvek. uvek je bilo na nivou gidra.jpg Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 ^to, I imaju ono useravanje od punjene rolovane vesalice, koje je ~380 kinti... za 400 grama mesa + prilozi je sjajno :) Cirino drvce > * da, i drvce je do jaja :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Ovo bi verovatno trebalo da ide u onaj deo o picama, ali cisto kad se vec rasplela prica o Ponchu - nesto su povecali parce pice kod Merkatora kad sam jeo prekjuce, sad je bas pogolemo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Evo da presečem: Jeo ja juče u Intergalaktik dajneru kod Jugoslavije- I meni je skroz kul, nisam primetio neki pad u kvalitetu u odnosu na ranije (jeo u Internacionalnih brigada onolko puta) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 ali zar ti nije ocajno sredjen spolja/unutra? Plus neprimanje kartica je za mene wtf?? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Dino Burger koji je pomenuo Laki odmah u prvom postu je najbolji burger koji sam ja jeo kod nas. Meso je pravo, ukusno i sočno. Osim toga imaju i svinjska rebarca i valjda teleća. Veliki burger je 480, a malo 280 dinara. Veliki je dosta velik i dolaze pomfrit i onion ringovi uz njega. Odlični su dresinzi (!) i obavezno tražite da vam donesu sosove pride. Sva ostala mesta osim dajnera u Inter brigada mešaju meso sa svinjetinom (u kojima sam bio). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 ja sam seljak, pa moram da pitam, sta je dresing? ovaj prilog sto ide po pljeskavici? Onion ringovi su valjda kolutici od luka? Toliko mogu da razumem :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 stahp stormy stahp! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Dino Burger koji je pomenuo Laki odmah u prvom postu je najbolji burger koji sam ja jeo kod nas. Meso je pravo, ukusno i sočno. Osim toga imaju i svinjska rebarca i valjda teleća. Veliki burger je 480, a malo 280 dinara. Veliki je dosta velik i dolaze pomfrit i onion ringovi uz njega. Odlični su dresinzi (!) i obavezno tražite da vam donesu sosove pride. Sva ostala mesta osim dajnera u Inter brigada mešaju meso sa svinjetinom (u kojima sam bio). Не Боле, сосови су за ПАСТУ Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 (edited) ja sam seljak, pa moram da pitam, sta je dresing? ovaj prilog sto ide po pljeskavici? Onion ringovi su valjda kolutici od luka? Toliko mogu da razumem :) niga u fo real? Edited September 18, 2013 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 ali zar ti nije ocajno sredjen spolja/unutra? Plus neprimanje kartica je za mene wtf?? Pa nekako je veliki prostor, pa se čini da nije megakul. Ali prati fazon koji su zapucali. Po meni bi trebalo da onaj deo gde je šank/kuhinja malo srede, ukrase, štagod. Za kartice, verovatno neka muljaža, sređivanje u procesu i sl. Ili gazde prosto hejtuju 2% Mastercardu i Visi, štaznam :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Jel to kod juge isto sto i u Int. Brigada? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts