FATA Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 ajd da ne otvaram novi topik, koju navigaciju da koristim na galaxy nexus? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 igo Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 29, 2013 Author Report Share Posted August 29, 2013 moze link? gledao sam u app storu nema nista a na guglu sam nasao nesto o romovanju parandroida o kome ne znam nista.. ne bih da se pravim pametan kad nisam :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 NEOTVARAJ NOVI TOPIK FATO TROŠE SE BAJTEVI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 a da ga jebes zaboravio si !!111:) bilo brdo ljudi u onom topiku kontao brze cu dobiti odgovor al banana :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 pa da, to sto ces ti brze dobiti odgovor je bitnije od toga da kad neko sutra bude guglao 'iphone4 navigacija' otvori topik gde se prica i o android navigaciji Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Napomena za nexus4 i igo i verovatno ostale navigacije, skidaj verziju za 1280x800 ekrane iako to nije rezolucija n4 jer baguju sa n4 soft menijem na dnu. A odakle da skines igo ti necu pricati jer imas gugl. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Bump iliti džomba Do početka jula je na akciji Sygic premium verzija za Evropu, sa informacijama o saobraćaju (20 evra) ili bez (17 evra) Informacije o saobraćaju ne pokrivaju Srbiju i traže internet konekciju tako da se ne isplate obavezno po punoj ceni, ali za 3 evra razlike, nije šteta https://help.sygic.com/en/sygic-gps-navigation-for-android/why-sygic/difference-between-premium-and-free-usage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Koja je razlika između ovoga i Here maps-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Kupio Sygic pre jedno metar dana. Fina navigacija. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 21, 2017 Report Share Posted June 21, 2017 On 6/20/2017 at 10:13 AM, VEGE said: Koja je razlika između ovoga i Here maps-a? here maps mene služe do jaja i u srbiji i van. sygic je malo više fensi u smislu imaš kamere na putevima, zumira ti kad prilaziš isključenju itd. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Nasao SYgic na torentu, probacu da ga nabacim na fon danas, kad ostanem bez neta pozz gmaps.... mada znam da ima i ona fora kao save offline za neko porucije mape.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Ima, to sad na Google maps radi skroz ok ako izuzmemo činjenicu da ti svaki put kaže da radi u offline modu i da nema traffic data :) Ali ono, jednostavno je i meni najčešće tako najlaške umesto da se smaram da instaliram druge aplikacije, gledam da li imam mape i to. Selektuješ region sveta koji ti treba, on kaže koliko je to MB u tvom telefonu i to je sve što ti treba. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 5 hours ago, fatboy said: Nasao SYgic na torentu, probacu da ga nabacim na fon danas, kad ostanem bez neta pozz gmaps.... mada znam da ima i ona fora kao save offline za neko porucije mape.... Sudžuk radi lepo i sa google play-a, šta će ti s torenta? Kruži priča da Sygic ima detaljnije mape za zapadnu Evropu (tj. TomTom) a Here za istočnu, skinuo sam oba + sve mape koje mi trebaju, za svaki slučaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 skinuo sinoc, radi sve ok, srbija bosna i hrvatska, Hvar here we come! \o/ Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Sygic sa Pleja je trajal, bez guma. 7 dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Koji i posle radi, jebem li ga koja su ograničenja, nema valjda glasovnog navođenja, i mislim da je broj zemalja ograničen. Svako malo je na popustu i tada košta 9,99 €. Mislim da nije puno (koristim ga uporedo sa google mapsom). Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Radi, al u nekom bejzik modu. Zena skinula odavno, ali nije koristila. Bas cu da pogledam kako funkcionise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2017 Report Share Posted July 22, 2017 Iznova me Here nije "izneverio" na putu - Mađarska, Slovačka, Češka, Srbija. Skinuo sam sve mape, radi offline, kad si online pokupi trenutno stanje i da ti obaveštenja itd. Upoređivao sam sa google maps i apple maps i ponekad google ponudi i neke druge rute, koje Here nema, ali generalno glavne rute su identične. Ono što me je dosta iznenadilo je da Here uvek prognozira 10% više vremena za put i zapravo bude najprecizniji, ali kada se uračunaju i pauze itd. Deluje mi da Gugl npr proceni samo razdaljinu i da vreme, dok Here uračuna nekako i pauze ili ne znam ni sam, jer uz sva stajanja koja sam imao stigao sam otprilike kada je Here i rekao da ću doći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts