marks Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 rowky, pa ti mora da navijas za celzi zar ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 pa trebalo bi da je tako Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 sto ste nervozni :D :D ::DD ::DD:D: Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 (edited) Iskreno, da navijam za Čelzi, ne bih nikako bio toliko nervozan. Prvo, nisu ispali iz CL, štaviše, dali su važan gol u gostima. 3:0 bi bilo game over, pa i 2:0 bi bilo, sa ovakvom Murinjovom igrom, a 3:1 je samo game on, ništa više. PL još imaju solidnu šansu da osvoje. I, najbolje, ako ne osvoje ništa od toga, znaće ko je kriv - short version: Murinjo, extended short version: Murinjo, zbog transfer politike, mind games, i nerezonski predefanzivne selekcije i postavke tima. Long version : neću:-) @game: Pastore <3 #jebimulu i mali reminder od novembra: http://www.goal.com/en/slideshow/5548/1/title/cartoon-of-the-day-november Edited April 3, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 (edited) celzi ce imati top ekipu sledece godine, kada matic bude mogao da igra u evropi, i kada dovedu krshtenog napadaca+ bar josh jedno pojacanje. josh imaju dosta mladih igraca koji nisu spremni za sam vrh, ali bice sledece sezone. to je minimum minimuma da bi mogli da pucaju na neki trofej. ove godine nemaju shanse po meni ni u premier ligi ni u cl. dobri su, ali ne dovoljno. sledece godine osvajaju sve :) Edited April 3, 2014 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 (edited) Iskreno, da navijam za Čelzi, ne bih nikako bio toliko nervozan. Prvo, nisu ispali iz CL, štaviše, dali su važan gol u gostima. 3:0 bi bilo game over, pa i 2:0 bi bilo, sa ovakvom Murinjovom igrom, a 3:1 je samo game on, ništa više. PL još imaju solidnu šansu da osvoje. I, najbolje, ako ne osvoje ništa od toga, znaće ko je kriv - short version: Murinjo, extended short version: Murinjo, zbog transfer politike, mind games, i nerezonski predefanzivne selekcije i postavke tima. Long version : neću:-) @game: Pastore <3 #jebimulu i mali reminder od novembra: http://www.goal.com/en/slideshow/5548/1/title/cartoon-of-the-day-november kakav je to reminder? da murinjo nije hteo da kupi napadaca? murinjo bi svu trojicu menjao za jednog runija da je mogao. videlo se jos na leto koliko je grizao za runija, jel je znao da ima istrosene napadace u timu, a sve sto je odradjivao u januaru radio je u skladu sa pravilima sa finansijskim fer plejom, drugim recima odakle mu 40+ mil za martineza ili ne znam koga, da ne pricam da niko ne bi prodao glavnog napadaca u sred sezone, bla bla.. na leto prodaje 10 igraca, videces kako se kupuje Edited April 3, 2014 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 borusija sabila, čelzi dominira idemo ! :D Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 A bre koji kurac, jebem ti precku :) U Sirlea ulete duh Azara :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Cenim 1-1 do kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 MA JA, SAMO JOS 5min! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Pu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Grande Ceh, haha, gledao sam neki italijanski strim...napeto je bilo na kraju. Dortmund nisam uopste gledao, ali svaka im cast i za 2-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 čokoladni i specijalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 (edited) Momci iz Dortmunda su igrali kao da je 10ti minut, a ne 90ti, svaka im cast. Real su odigrali imo najlosu utakmicu ovu sezonu, ali sta je tu je. Jos jedan put imamo angliski tim u polufinala :) Edited April 8, 2014 by tower- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sinister Posted April 8, 2014 Popular Post Report Share Posted April 8, 2014 5 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 @ sini Drago mi je zbog ovih nasih sto je prosao Celzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Chelsea - PSG Prolazi Chelsea, jeste da je vrlo neizvesno, ali ja mislim da će Chelsea, ipak da prodje. jebi! 3 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sinister Posted April 8, 2014 Popular Post Report Share Posted April 8, 2014 tako je rowky brateuuuu 3 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 sini druže i veliki navijaču čelzija <3 1 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 mnogo mi je zao dortmunda, zaista :c nisam ocekivao da ce celzi da prodje, difinitivno je zlatan ZLATA VREDAN ovoj ekipi psg-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Postoje vrhunski igraci i dobri igraci. Kavani je samo dobar i nista vise..i ni slucajno ne vredi 60 milki..nije umeo da bude game changer, morao je da da neku od one dve sanse.. Kad je Begiristajn - sportski dir Sitija koji je godina ma radio to isto u Barsi - proslo leto bio iz fazona mnogo je sve preko 40-45 za Kavanija mislio sam da je istripovao i da propustaju mnogo, a zapravo je bio max u pravu..a sada i sumnjam da bi on sipao onoliko koliko Negredo sipa u Engleskoj A Miktarijan nek ide u Hofenhajm na kraju sezone, kakav ljopac.. P.s. - negde drugde sam to vec napisao - murinjo ima spica, samo sto sedi na klupi i zove se Demba Ba :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 (edited) kad je ušao rekao sam ovo je taj čovek ovaj će da im ga uvali :D Edited April 9, 2014 by rowky Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Al bi bilo dobro da ispadne bajern, i to u minhenu, auuuui mada teshko:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Sto nema prenos barse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 ZATO STO NEMA KRSTA BEZ TRI PRSTA IDEMO NEMANDZA VIDIK AJMO LOZENJE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts