Boyka Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Koji produžni sa prenaponskom zaštitom uzeti za kućnu varijantu? Sa manjim brojem utičnica i dužinom kabla 2-3m Nekada su APC bili na glasu, sada ih ne vidim nigde na stanju, a što se ostalih tiče, ne znam šta valja Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 On 10/24/2017 at 6:39 PM, primo said: Koliko duga ga koristis i jesi li primetio pad performansi vremenom? Citam po netu da generalno AIO posle godinu dana ispari voda uglavnom i padnu performanse osetno...? Jel gubis garanciju ako dopunis kuler? Mozda mi noctua na kraju bude bolje resenje jer planiram posle nekog vremena da delidujem cpu... Mnogo filozofiras, uzmi Noctua. :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Sutra stize i7 8700k u Trim Computers! (393e) Gledam ove asus i asrock ploce imaju problema sa LLCom... Jel neko ispratio ovo i sta preporucujete da se uzme? MSI? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Gigabyte je odlican takodje Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Taj Trim Computers.. sta je to? Jel su provereni i koja je akcija? Isto iz madjarske? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Po meni i5-8400 je glavna zvezda kofi lejka za prosecnog gejmera i korisnika Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 (edited) 1 hour ago, Pesma-mrtve-dece said: Taj Trim Computers.. sta je to? Jel su provereni i koja je akcija? Isto iz madjarske? Na dorcolu su u kuci nekoj... Legalno sve. 16 minutes ago, nikita_ said: Po meni i5-8400 je glavna zvezda kofi lejka za prosecnog gejmera i korisnika Jeste, ali nikako nije za z370 plocu :( Das 100e za plocu vise a ne dobijes nista korisno u odnosu na h chipset koji iz nekog razloga izlazi tek sledece godine... Inace, verovatno kurcina za cpu.. zvali me posle sat, dva da kazu da su ipak rezervisani procesori kod dobavljaca i da ce probati sutra nesto... :( Edited October 26, 2017 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeautyOfAnarchy Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Sta mislite o ovoj konfiguraciji za neki low gaming? Graficka je gtx 950, ali bih je menjao nekada. Ne znam koji ram uzeti, isao bih na 8 gb za sada pa posle mozda dodao? ryzen 1600 Asrock AB350 pro 4 SanDisk SD8SBBU-240G-1122 Chieftec GPS-550A8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Za low gaming uzmi Intel G4560 i jeftinu H110 ploču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Voodoo_, da li mogu da overklokujem moj procesor? Imam Gigabyte GA-Z77N-WiFi i 3570k procesor. Takođe posedujem i box kuler. Kako da to uradim? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Samo menjaj CPU množilac, a kad vidiš da je nestabilno, pomalo diži napon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 1 hour ago, voodoo_ said: Za low gaming uzmi Intel G4560 i jeftinu H110 ploču. Samo nek pazi da ta maticna ima vec instaliran najnoviji BIOS da bi mogao da butuje. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeautyOfAnarchy Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Mislio sam low dok ne promenim graficku :). Jel bi 550 w PSU bilo dovoljno za tu konfig? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Halp, I'm too old for this shit. Komp je od pre neki dan odlucio da uspori for no reason. i5 4440 2x4gb r9 270 b85m GPU se cuje vise nego obicno pri samom bootu dok u Fifi krene da zavija full rpm. Do pre 3 dana je radilo sve normalno dok sad umire, primecujem prevelika opterecenja i CPU i RAM i GPU kako udjem u igru. Drndao sam se sa driverima za GPU, bez nekog uspeha. Skenirao sam komp, nasao nista. Temperature su u granicama normala za sve komponente. Jel' ja nesto ne vidim na ovim ocitavanjima? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Daj temperature u loadu (dok radi igra) Možda si navukao neki miner u međuvremenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Ove su u loadu. :( Sa otvorenim kucistem koje lezi na podu. :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Ukljuceni fifa i ff sa 4 taba od kojih je jedan twitch. Komp se cuje kao usisivac. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 31, 2017 Report Share Posted October 31, 2017 Agonija se nastavlja. U medjuvremenu sam instalirao nove sisteme, isto se desava i na win7 i na win10. Rastavio sam sve, stavljao novu pastu, otvarao napajanje, cak i pokretao fifu bez graficke, isto se desavalo. Trenutno mi je komp razvucen preko stola kao creva i prilicno sam blizu da sve bacim u djubre. ;/ Za vikend cu dobaviti identican combo cpu/mb/ram u kompu pa cu da vidim da menjam sve 1 na 1 u nadi da cu mozda skontati nesto. Bilo kakva ideja mi je dobrodosla. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 3 hours ago, jasamnepismen said: Agonija se nastavlja. U medjuvremenu sam instalirao nove sisteme, isto se desava i na win7 i na win10. Rastavio sam sve, stavljao novu pastu, otvarao napajanje, cak i pokretao fifu bez graficke, isto se desavalo. Trenutno mi je komp razvucen preko stola kao creva i prilicno sam blizu da sve bacim u djubre. ;/ Za vikend cu dobaviti identican combo cpu/mb/ram u kompu pa cu da vidim da menjam sve 1 na 1 u nadi da cu mozda skontati nesto. Bilo kakva ideja mi je dobrodosla. Pusti neki od poznatih benchmarka i uporedi rezultate sa ostalim ljudima sa tim procesorom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Cesto je Windows Update proces glavni krivac za visoko zauzece procesora ubrzo po svezoj instalaciji, narocito na Sedmici. Odmah za njim je Indexing servis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Proveri kondenzatore na ploči Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 (edited) Nema mi smisla da je samo CPU jer sve krene da umire odjednom. Nisam siguran za win update process jer se isto desava na win 7 starom godinu dana, fresh win 7 i fresh win 10. Provericu kondenzatore kad stignem kuci. Edited November 1, 2017 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Jesi li probao da vadiš RAM? Da probaš prvo sa jednim, pa sa drugim stickom? ŽInače win 10 keyevi koji prolaze autentifikaciju su se prodavali za 10-ak jura... ja sam kupio 3, i svi i dalje rade. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Swapovao sam mesta stickovima, ali nisam probao samo sa jednim stickom. Fala za ideju. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 45 minutes ago, voodoo_ said: Proveri kondenzatore na ploči This Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts