Slađan Posted August 16, 2014 Author Report Share Posted August 16, 2014 pa dobro, valjda možeš da potvrdiš kupovinu po ovoj ceni, pa ako bude od ponedeljka, dobiješ od ponedeljka. Ako ne, zoveš i kažeš im da su cigani. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 rekli su da ce da jave. kapiram da nisam bas jedini koji je rezervisao reklamu mogu da stave na sajt a to sto ne moze da se proda ih zabole kurac, bitno da rade iz cacka i drkaju pisice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 16, 2014 Author Report Share Posted August 16, 2014 ma javiće ti u ponedeljak kada akcija bude gotova. Zato potvrdiš kupovinu na sajtu sada i onda kad te zove u ponedeljak da ti kaže "ipak nemamo, ali imamo zato ovaj 2 hiljade skuplji i 2 hiljade bolji" ili "imamo ali sada košta toliko, vaša narudžbina može da se obesi mačku o rep" i onda im kažeš kako su đubrad. Ja sam taj scenario spremio za sledeći put kada budem svesno kupio nešto na akciji :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Potrešće se žešće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 ne mogu da se javljam na telefon jer ne smem da ga koristim na poslu :( tako da ce javiti caletu nece sigurno da se potresu ali bi im samo ja dodao da mogu da prenesu svojim direktorima seljacima da poduvaju sa tim forama i da tako nece da prodaju stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 16, 2014 Author Report Share Posted August 16, 2014 kao firma se potresti neće ali kao ta riba koja će te zvati, neće joj biti svejedno. A meni su inače prvo poslali mejl da nema, pa me zvali poslednji put kad mi se kod njih to desilo. Tako da ima mesta i za pismeno razbacivanje :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 http://postimg.org/image/pl9i4fkxb/ Da li ima potrebe menjati nesto dok ne izadje dd4, mozda da dokupim jos 8gb ram-a? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post baltam0s Posted August 16, 2014 Popular Post Report Share Posted August 16, 2014 pozadinu. 3 Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 pozadinu. bravo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 hvala. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajser87 Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 ne, hvala tebi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Treba mi predlog za kuler koji ce kasnije moci i na fx6300, a sadasnji procesor je amd phenom II x2 555 (otkljucan), sto manje kesa to bolje :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Cooler Master Hyper 212 EVO 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 Taj ili Titan fenrir evo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 (edited) Zasto bi uzimao ssd od 250Gib? Na 120 mozes da spakujes OS i sve f2p igre sto su aktuelne i da ti ostane mesta za normalan rad. A sta ces da radis sa filmovima, serijom i muzikom? To u cloud? Mozda ce to moci kada budem u Srbiji masovno koristili netflix i slicne usluge:) Ne govorim da je SSD sranje, samo da je i dalje skup. Ipak je to luksuz u PC masini, a ne nesto sto mora da se ima iako mnogi pokusavaju da proguraju da mora da se poseduje :) Sa druge strane HDD mora da se ima kod prosecnog korisnika jer se ocekuje da ce vecina koristiti PC i za neku vrstu cuvanja podataka i media fajlova u vecem ili manjem kapacitetu. Tu se postavlja pitanje da li je prosecnom korisnku potreban i HDD i SSD? HDD je neophodan po meni, a SSD luksuz/bonus to je sve sto hocu da kazem. PS Nemoj da ocekujes neka ubrzanja ucitavanja igara. Kod vecine nema razlike a u nekima je samo veoma mala ( za poe load time sa 40 na 30 sec npr) kada stavis ovako u procente izgleda impresivno ali u stvarnosti i dalje moras da cekas :) Edited August 17, 2014 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Pojma nemam, za cenu jednog od 250gb ima da uzmes 120gb ssd + 1T hdd. Sto ljudi sa sto cudi, sto zena dvesta sisa. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 (edited) Treba mi predlog za kuler koji ce kasnije moci i na fx6300, a sadasnji procesor je amd phenom II x2 555 (otkljucan), sto manje kesa to bolje :D :D xigmatek gaia je jeftin i hladi super i moze da odradi solidan posao kod overkloka Pojma nemam, za cenu jednog od 250gb ima da uzmes 120gb ssd + 1T hdd. Sto ljudi sa sto cudi, sto zena dvesta sisa. ili mozes da uzmes samo 1tb hdd i i5 umesto i3 i jedan tier jacu grafiku :) Ja sam tako kako ti kazes sklopio masinu drugaru pre dve godine sa 120gb 830 samsungom i 1tb hdd (samo zato sto me je naterao on i treci drugar koji ga je nahajpovao na ssdove) sada kada razmislim mogao je da ima i5 ivy i 7870 umesto sto ima ssd i sugavi fx-4170. Ali hteli momci ssd brzine :) Edited August 17, 2014 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 @Stormscion nije to prica imam 539 koj ce mi kurac jugo ili jebo more odo na Moravu. SSD i HDD ne treba uporedjivati u radu i skladistenju podataka. Nije to luksuz... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Treba mi predlog za kuler koji ce kasnije moci i na fx6300, a sadasnji procesor je amd phenom II x2 555 (otkljucan), sto manje kesa to bolje :D :D ja imam cm tx3 na fx6300, evo 212 je bolji, al se ovaj lakse montira! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 novi mobilni Core M procesor iz Intela rađen u 14nm, ne zahteva aktivno hlađenje, sasvim moguće ozbiljna konkurencija ARM-u - http://www.cnet.com/news/intel-takes-wraps-off-core-m-processor-that-can-enable-pcs-without-fans/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 ja imam cm tx3 na fx6300, evo 212 je bolji, al se ovaj lakse montira! šta sam ja propustio, ja sam pri montaži TX3 na AM3 tripovao da sam skrcao procesor, polomio ploču pored toga što sam isekao prste koliko je šnala na TX3 zajebana za montažu evo ni dan danas ne skidam kuler kad treba da se čisti samo otkačim vent sa onih šnala i usisam šta mogu jer ne znam da ga vratim :D E da jel ima negde u centru zamenski ventilator za TX3 da se kupi - znači treba mi 92mm, 2800 obrtaja, 4pinski, ~50CFM@max ovaj koji imam je postao pizduljav, morao sam da ga zarotiram za 90° protandrkao je nekako sumanuto, sad se čuje samo maaalko glasnije @max obrtaja (speedfan pokazuje 3k+ verovatno zato :)) Perhaps da montiram 2 po 1500 obrtaja napred i nazad ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Probaj da ga skines i podmazes. Odlepi onu nalepnicu u sredini ako je ima ili skini gumicu i kani malo ulja. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 kupi dve noctue i lupi push/pull, ludilo, zzanje. A možeš i da podmažeš taj, WD40 ili neko mašinsko ulje. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 nije do podmazivanja, pod nekim uglovima na max obrtaja radi kao nov, sad sam uspeo da ga natociljam da se ne čuje, ko ludak sam ga okretao dok je komp bio upaljen, trebao sam da spalim procesor da naučim da ne budem stipsa Oću samo rezervni da kupim za kad protandrče opet ili da stavim odma i da ga odjebem, bar se šnalama menja vent za 5 min :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted August 17, 2014 Author Report Share Posted August 17, 2014 nemoj biti onda stipsa i kupi provereno - http://itsvet.com/proizvod/noctua-nf-b9-pwm/comp_comp_cooler/338/1512 Pa ih ukombinuj oba u push/pull dok ti taj stari ne crkne skroz. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts