Debeli Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 jean gray e onda bi situacija bila potpuno drugačija. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 okej, aj opet, bez obzira na setting, kako moze da se sukobi covek/humanoid ( dredd, betmen, alien, predator) sa nekim humanoidom/bicem sa nadnaravnim moćima :) realno bi bilo staviti u arenu vadera, dr menhetna, thora, supermena pa razviti pricu, a u drugu arenu dredda, betmena, aliena, predatora, robokapa, mohija pa. i tu razviti pricu inace izgubio se i nit rasprave, otupela je oštrica. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 izgubila se nit kada ti u istu recenicu stavljas rec REALNO i darta vejdera... :DDDDDDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Sto? Vejder bio na izborima ispred liste SILA. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 wtf voodoo shtap ffs.od sitha jeboga. ubio je mastera, a nije sam postao master i nema učenika. učinio je ultimativnu žrtvu, evo suze mi krenu kad pomislim da nikad Luka nije vodio na kolače, učio ga da vozi bajs...jadan čovek Misliš, kad neko godinama pravi sranja, pa onda u minut do dvanaest načini redemption, to ga čini najvećim carom ikad? Da je car, skenjao bi Palpatina još odavno, a ne tek kad gleda kako mu sere po sopstvenom offspringu. A priča kako je došao dotle da se privoli sithovima je tek presmešna, retard mali i povodljivi. Jebo vas darth Vader i "filozofija" u filmovima za decu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 (edited) judgment time! Edited July 27, 2013 by Dr. Steinman 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Misliš, kad neko godinama pravi sranja, pa onda u minut do dvanaest načini redemption, to ga čini najvećim carom ikad? Da je car, skenjao bi Palpatina još odavno, a ne tek kad gleda kako mu sere po sopstvenom offspringu. A priča kako je došao dotle da se privoli sithovima je tek presmešna, retard mali i povodljivi. Jebo vas darth Vader i "filozofija" u filmovima za decu. Bahahah lol pa ti si car :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ahaha idemo bre, ja biram vudua! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 This changes everything! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ja biram boleta! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ја бирам Золу! 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Cmoka zIgora! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Sto? Vejder bio na izborima ispred liste SILA. ni izbori nisu realni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ok dobio sam detaljno zašto bi ipak betmen pobedio 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Verovatno od Koleta, ajde podeli sa ostalima! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ок дај тај план да обришемо дупе њиме неколико пута. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Verovatno od Koleta, ajde podeli sa ostalima! ne merem :) uglavnom betmen sve pobedi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 почео си да дуваш, признај! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 ja sam prestao da duvam kad si ti ukrao prvu cigaru :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 (edited) Rece mi kojot koletov komentar i prosto ne mogu da verujem kolko je povrsno odgovorio. 1. Nespojivi su sw i marvel univerzumi Spojivi su ako imas iole maste da razmisljas o likovima van scenarija u koje ih izdavaci stavljaju, svako dodje sa svojim featovima i slabostima. 2. Betmen ima fajl o svakom marvel/dc superheroju kako da ga pobedi Vejder nije marvel/dc superheroj, vec je dizni superheroj Edited July 29, 2013 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 ахах, сјајно:) То ме подсећа на оне нрдовске трипове из филмова кад ти је непријатно што гледаш сцену, а ла, не знам, лик каже нешто типа ''улази вејдер у кафић'' и сви се уозбиље и кажу ''какав кафић, његова мрачност се никад не би бавила таквим мунданим стварима'' са озбиљним прекором:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 (edited) samo lateralno Edited July 29, 2013 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Sumnja u Koleta Plaća registraciju motora 25000 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 mislim da je Kole preterao. šta "ne može" koji moj kurac!?!? kakav je to odgovor "ne može". kakav je to Kole kad nešto ne može. onda nije svemoćan i time on gubi status koji mu MI dajemo. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kole Posted July 29, 2013 Popular Post Report Share Posted July 29, 2013 A šta isijava iz Vaših reči, moliću, cenjeni Vukašine Stijoviću? Mislim, sem neke, zaista ne znam čime izazvane, zlobe i zavisti ka meni? Svaki put kad se pomene moje ime, eto tebe da prisoliš. Sa jedne strane, kad ja dodjem svakih x nedelja ili meseci da nešto napišem, nevezano za šta, ti na moj post odgovorish sa "ha ha kole pica sisa sto te nema vishe na forumu" ne bi li ispalo da me poznaješ. Iako smo poznanici, ja lično ne bih rekao da se poznajemo dovoljno za takvo ophodjenje. Nešto se ne družimo irl, za to smo, složićeš se, obojica podjednako krivi, ali, opet, po mom mišljenju ne znamo se dovoljno za takav jezik. Sa druge strane, pišeš apsolutne neistine, da bi, čini se, "stekao poen na moj račun". Momenat kada si izmislio nešto za čitanje LOTR na engleskom na GoT topiku me je potpuno iznenadio, mada ne toliko kao kad posle takvih postova dođeš u redakciju SK i sa smeškom me gledaš u lice. U ovom slučaju si u 2 različita posta istog dana uzeo da me vređaš na osnovu nečeg iz treće ruke (nečeg što je Kojot preneo!!, a Mohi napisao!!!). Kako je tvoj rođeni brat rezonovao da je Mohijev post razlog za zezanje i smeh, a ti i da je i Mohijev i Draškov post idealna odskočna daska za penal ka meni? Ne znam ko ima iskrivljenu percepciju u ovom lancu gluvih telefona, ali to što je za tebe "kole odgovor jedan/jedan" ja nisam rekao. Tako da me ipak ne poznaješ kao što misliš da je slučaj, a i hejt ka meni na osnovu nečeg što nisam rekao je malo neprimeren. Zaista ne znam kako sam te, čime i kada uvredio da se tako ophodiš ka meni. Izvinjavam se najiskrenije, nadam se da ćeš uvažiti ovo izvinjenje i modifikovati svoj pristup meni u skladu s tim. Ako su, pak, takvi tvoji postovi inspirisani time što me voliš i veliki si mi prijatelj, samo ja u svojoj samoživosti nisam bio u stanju to da uvidim svih ovih godina, onda se izvinjavam dodatno za ovu burnu reakciju na ono što bih ja opisao kao ničim izazvano sranje po meni na forumu te slobodno nastavi sa istim. Uostalom, ako tvoja 2 posta od 50 reči mogu da me nateraju da sednem i 1h pishem elaborat na zadatu temu mislim da je evidentno da si ti pobedio. Da ne bude da je post offtopic pa da neko krene da ga modifikuje u skladu sa moderatorsko/administratorskim ovlašćenjima (iste molim da ne diraju post, jer iako liči na vetrenje prljavog veša, zapravo u pitanju je korak ka boljem razumevanju dve osobe) - sledi moj odgovor, (da ne bi, još jednom, bilo zabune šta je Kole rekao) u mnogo široj varijanti nego što je dat okupljenom društvancetu u subotu popodne (kada sam se nadao da je kratkoća i izlaganje primereno publici, izgleda da nije bilo) : Celo pitanje je smešno/čudno/teško za davanje dobrog odgovora jer propozicije nisu definisane (pogledao sam topik, Ivan je to već pomenuo). Kada propizicije nisu definisane onda si ograničen na svoje znanje o likovima i njihovim svetovima, kao i na subjektivnu naklonost ka odredjenom od njih. (kako je ^ovo^ završilo kao "Nespojivi su sw i marvel univerzumi" pitanje je za Acu i Vanju) Pošto smo maštoviti i u pitanju je no-rules free-for-all - pobeđuje bilo ko jer svako od pomenutih likova u sopstvenom sistemu vrednosti/perkovima svog univerzuma može da se nađe način da on ispadne pobednik. ali pre nego što se upustim u analizu pojedinih likova podsetio bih one koji su zaboravili na sličnu diskusiju od pre, verujem, 6 godina. Tema je bila ko je najjači force user u SW univerzumu, svi su se vrteli oko imperatora i filmova, a ja sam pomenuo nekoliko alternativnih opcija iz par knjiga. Vaša reakcija na taj moj post bila je stvaranje meni veoma milog Random Kole facts topika. No laskavi topik nije razlog da se zaboravi nešto što je, univerzalnim jezikom forumaša - bilo. ;o) Za one koji se ne sećaju, jedna od alternativa bio je Talon Karde koji ima ysalamire - sw universe biće koje stvara null force zonu oko sebe. Ako u SW svetu ima force negating entiteta, šta sprečava bilo kog junaka da u svom univerzumu ima ekvivalent? Wolvie može da dovuče svoje drugare iz X-mena, X-forcea, avengersa, weapon x-a itd i naći ce se neki psioničar koji može da skenja force usera. - Ne može to je protiv pravila? - Kakvih pravila - rekli smo sve može...ili? Also Marvelovci imaju genijalaca koliko oćeš, neko može da napravi veštački null force device ili mind jammer koji napada jedi/sith castera direktno i sprečava ga da manipuliše silom (McCoy, Pym, Stark i Banner prvi padaju na pamet). U skladu sa tim - Skynet, OCP, predator aliens, Dreddovi shefovi - svi oni isto mogu da imaju tech takve vrste. Hellboy može da sem techa ima i svete relikvije najrazličitijih svojstava. Uostalom, i sam Marv je možda otporan na force, ko zna šta bi bilo da je Frenk Miler pisao Marv vs Vader strip. To što je tvoj omiljeni lik McGuffin u svom univerzumu ne zanči da ne može niko da ga skenja (*cough*pu pu jj abramse ish u ad odakle si dosho*cough*) Ponovo se pozivam na Ivanov post - Vader je nevidjeno zajeban sa death starom i imperijalnom flotom oko sebe. Ipak, videli smo kraj Returna (ili sw pocinje sa ep4 i zavrsava kod sarlaka?) i da ni death star ni flota ni Vader nisu svemoćni. Na kraju dolazimo do Betmena i toga zašto sam odabrao njega (iako mi nije ni u prvih 5 omiljenih likova sa te slike, a Vader, ironično, jeste). Brz odgovor je da Betmen uvek pobeđuje. Istina, ima nekolicina stripova gde privremeno gubi, ali dugoročno Betmen UVEK pobeđuje. Lično mi se ne sviđa taj odgovor i zvog takvog pristupa brojnim stripovima ja nisam mega fan Betmena. Duži odgovor je da je Betmen psihopata, paranoik sa selektivnim kontaktom sa stvarnošću (neko bi rekao da je ovo problem mnogih nas a ne samo ozmišljenih likova). Betmen je svoj neizmerni bol usled svedočenja nasilne smrti svojih roditelja pretvorio u opsesiju potencijalnom opasnošću. Znači Betmen ne kulira pa krene da razmišlja kad se problem pojavi - njegova opsesija ga tera da se priprema non stop. Tako da za razliku od Spajdija koji ima plan kako da pobedi bilo kog od Avengera ako mora, Betmen ima desetine finalizovanih planova kako da ubije svakoga u DC univerzumu (čak i DC magic usere koji su veoma slični force userima i predstavljaju odličnu prečicu za lenje pisce). Većina likova razmišlja u potezima, Betmen razmišlja u gambitima - zato pobeđuje. Zbog prirodne strukture filmova, naspram strukture stripova, samo je Nolanov TDK prišao ovakvom portretu Betmena, mada i tu, ma kako veličanstven film bio, nije veran Betmenu iz stripa. Tako da je na kraju moj lični utisak stečen svim filmovima i stripovima je da je Betmenova opsesija planiranjem i analiziranjem dominantnije prikazana moć nego što je Vaderova sila+žeđ za vladanjem - zato mislim da bi u takvom clashu Betmen imao načina da se sa force dampening deviceom unindžuje gde god treba sa potrebnom opremom/tehnologijom/entitetima i smakne Vadera i sve ostale sa spiska. Pošto, čini se, na forumu čovek mora da se ogradi 10 puta ne bi li ga pogreno shvatili - ovo što sam izneo nije zamišljeno kao apsolutističko pišanje po tuđim sistemima vrednosti nego je samo iznošenje mojih znanja (stanovitom prilikom okarakterisanih kao trivijalnosti) na najbolji način na koji umem. Ako sam i ovim pisanjem ipak uvredio nekog, izvinjenje i tim osobama. Kratak odgovor koji pobija sve ovo što sam napisao je: "aaaa looool na slici je Arkham Betmen, to je lik iz igre kojim upravlja neka budala preko džojpeda njega može da skenja svako" ili bilo koji drugi odgovor koji ili naglašava ili ismeva nešto od bilo kog lika sa slika... i to je cool jer to je poenta te slike - geek diskusija, a ne nalaženje "jednog tačnog odgovora" ili pitanja na koje je odgovr 42. ono što nije kul je...već rekoh na početku posta peace out k. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts