Trooper Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 iznajmio sa bratom danas kvad da se zajebavamo celo popodne i iziveli se kvalitetno dok se nisam slupao u bloku... da izbegnem direktan sudar skrenem i sa boka ostetim dva auta... da nisam nosio kacigu zavrsio bih u kovcegu u svakom slucaju ja sam kriv i kazna mi je od 6-20k, i nekih 100e da popravim ovaj cetvorotockas au, tezak smor ... a odsteta za ta dva automobila? ili to pokriva osiguranje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 iznajmio sa bratom danas kvad da se zajebavamo celo popodne i iziveli se kvalitetno dok se nisam slupao u bloku... da izbegnem direktan sudar skrenem i sa boka ostetim dva auta... da nisam nosio kacigu zavrsio bih u kovcegu u svakom slucaju ja sam kriv i kazna mi je od 6-20k, i nekih 100e da popravim ovaj cetvorotockas pa jebo te ovo je za svaku stranu ovog topika :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 au, tezak smor ... a odsteta za ta dva automobila? ili to pokriva osiguranje? pokriva osiguranje dzaba sam radio celo leto :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 de si stanko kakoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 mislim da sam se opet zaljubio, idem da se upucam u koleno Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 blago tebi to je do jaja sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 jbn mrk pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 mislim da sam se opet zaljubio, idem da se upucam u koleno El u onu Strokanovu? :) Krivo li je more? ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Nekim čudom sam zaspao sinoć oko 11 i nešto dok sam čitao neke pripovetke, iako sam juče prespavao pola dana, tako da evo probudio sam se u 5 i nešto solidno odmoran, valjalo bi učiti sad. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Поз за јутарње цареве! Само јако, нема стајања! Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 pokriva osiguranje dzaba sam radio celo leto :/ al' se nisi džaba kupao :/ jebi ga, izindijanisao si se, realno. kad ste već iznajmili kvad što ga niste vozili negde van puta, pogotovo ako vam je to prvi put? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 dobro jutro prva smeno 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Pozdrav drugari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 dobro jutro prva smeno jutro i tebi :) 1 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 al' se nisi džaba kupao :/ jebi ga, izindijanisao si se, realno. kad ste već iznajmili kvad što ga niste vozili negde van puta, pogotovo ako vam je to prvi put? i jesmo ga vozili i poslednjih sat vremena reko ae po bloku malo da se provozikamo i da polako zavrsavamo i ko za kurac desi se sta se desi... mora se i ova skola proci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 dobro jutro prva smeno ulepsao si mi jutro sa ovim!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 i jesmo ga vozili i poslednjih sat vremena reko ae po bloku malo da se provozikamo i da polako zavrsavamo i ko za kurac desi se sta se desi... mora se i ova skola proci... aha, moraš znači da imaš neki sudar, čisto da bi prošao sve u životu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Ортак издоминирао на Ади хахаахаах Овај Ристић је класичан манијак. :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 pozdravlja vas Mr. Nobody o/https://www.copy.com/signup Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Prešo sam Doom 1 na normal, vrti mi se u glavi od silnog trčanja sa strejfovanjem i iznerviro sam se koliko su nivoi frustrirajuće teški a glupi. Nije ovo više za mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 aha, moraš znači da imaš neki sudar, čisto da bi prošao sve u životu svesno ili nesvesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ребел Posted August 12, 2013 Popular Post Report Share Posted August 12, 2013 ИДЕМО БРЕ, НЕМА СТАЈАЊА! 12 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 idi rebele u kurac umro sam kakav carski trenutak za sliku When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts