Jump to content

СД Партизан 13/14

alfa

Recommended Posts

Ја се слажем делимично са обојицом :D

Дуле је добар педагог, бар је био. Као ћалета га гледају многи (и играчи који не играју више у Партизану) како домаћи, тако и страни играчи. Доста он ради са њима ван терена и ван кошарке.

Е сад, ја понављам, дебели је одлепио много више него иначе. Ови његови проблеми са здрављем, јака ЗвездаФМП, проблеми са повредама... све је то утицало сигурно да он полуди више него што смо навикли. Свакако ни Богнановић овде није испао цвећка и не покушавам да браним ниједног. Могуће да се овај надркао што није капитен, али то је опет доказ колико је балав и непро. Колики год да је таленат, Дуле је њега створио и дао му шансу да из јебеног Житка (где је пеглао рулет сваки дан) дође у Партизан и он то мора да цени, колики год да је Дуле ментол мора да трпи.

Сад ћете ми викати ГЛУПИ ГРОБАР, али Партизан је током ове Дулетове ере највише красило то што су били јебени тим. Било је ту врхунских појединаца, али првенствено је то био тим са играчима који ретко нешто пуно (пуно у смислу да буду ТОП класа) успевају ван Партизана. А то је заслуга управо Дулета који их тако гради.

Не миришем ни ја Дулета нешто пуно, посебно откад је ушао у чупри са Ђуром и компанијом, али као навијач Партизана увек ћу му СКИДАТИ КАПУ за оно што је урадио за КК.

Um caruje, Dundo Maroje!

I dalje ne kapiras.

Nama treba Bogdan koji je lider ekipe, a ne Bogdan koji ce da pokrene rasulo u ekipi. Sta ce biti ako svi krenu da sutiraju reklame pored terena? 

Kakve veze ima Vujoseviceva sujeta sa time? Ne mogu nekom dobre igre da budu alibi za glupavo ponasanje. Zato sam i pomenuo Eurobasket 2005. Da je Obradovic tada odstranio sve koji su trebali biti odstranjeni(minimum 5 igraca), naravno da bi veliki deo javnosti stao na stranu igraca, a Zeljko bi ispao negativac u toj prici.

Neke stvari u Partizanu jednostavno ne smeju da se rade i tacka. Koja crna ljubav i zaslepljenost prema Vujosevicu. 

Lider se gradi, i lider može i da ima ispad poput ovog. Dule ne želi lidera, i nikad ga nije imao

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

au bre Pero, pa sta je onda Bogdan ove godine?

sta je Lucic prosle?

edit: ili bi trebalo da za lidera ekipe vaze posebna pravila ponasanja? 

Problem je sa ovakvim timom bilo sta uraditi. Bogdanu je Dragan bio kao Pipen Dzordanu. Morali bi da dovedu neko pojacanje, pogotovo sto se sada i Tepara povredio. 

Edited by leisure

Lučić se i nije pokazao kao neki lider, lopta nije išla njemu kad se rešavalo i po meni nije ni pola Bogdana. A mislim da Dule sa ovakvim stvarima sputava Bogdana, koji je vrhunski potencijal, kakvog nismo imali godinama.

U sezoni gde ste uspeli od moćnog Bamberga da izgubite dvaput? Ok

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

па нема ни са чим наравно, свако иоле објективан зна да прошле дине Партизан није прошао групу због тога што су неискусни балавци, и да су свакако квалитетнија екипа од Бамберга (од којег су изгубили 2 пута добијене текме)

ал ае, воли Пера да боцне :D

Um caruje, Dundo Maroje!

па нема ни са чим наравно, свако иоле објективан зна да прошле дине Партизан није прошао групу због тога што су неискусни балавци, и да су свакако квалитетнија екипа од Бамберга (од којег су изгубили 2 пута добијене текме)

ал ае, воли Пера да боцне :D

ima veze, jer je po meni to bila poprilično loša sezona za vas (a naravno užasna za nas, bez ikakve priče)

U EL su vas svi sabili ko volove, jedva ste završili četvrti u ABA ligi (i to zahvaljujući činjenici da je Zvezda odigrala pošteno protiv Budućnosti), a kasnije ste digli formu kad je Zvezda pala, jer Rakočević nije mogao da igra 40 minuta svaku tekmu, i trošio se na bezveznim mečevima u EK i ABA ligi protiv anonimusa. Razigravali ste Lučića da bi ga prodali, zato je bio najbolji,, Gagi se nije video do finala plejofa i oneprve  dve tekme. Bogdan je proradio u poslednjoj, i to je to, zato je Lučić i bio najbolji. Centre ni ne želim da vam spominjem, Vesterman je, kao što je Edin rekao više puta, imao više izgubljenih po meču nego asistencija, jedini koliko toliko solidan i konstantan je bio Bertrans, standardno koristan u napadu sa pametnom potrošnjom lopti.

Iako sve ide prema tome da će ove godine Zvezda uzeti primat, po meni je ovo loša sezona za nas, pre svega jer je trebalo da prođemo grupu u EL, a to da li ćemo vas desetkovane dobiti 5, 10 ili 20 razlike, me ne zanima nešto previše. Nemate ni približno ceo tim, fale bukvalno tri igrača iz prve postave i neću se sigurno radovati i skakati od sreće što ćemo možda igrati finale plejofa protiv ekipe koja neće imati 7 igrača u postavi. Da ne govorimo o tome da po ko zna koji put ta ležernost jer ste u problemima možda može i da nam se obije o glavu, ali svejedno, ako se ne pojačate, finale bilo kojeg takmičenja sa večitim derbijem će izgubiti draž

I da se podsetimo priče i čuvenih hvalospeva iz septembra 2012 sa najtalentovanijom generacijom ikada. Dve godine kasnije, postoji šansa da ta generacija ni ne igra EL u sezoni 2014/2015. A nešto ne verujem da će Bogdan da igra EK.

I ok, neka Pera nastavi da bocka i troluje, a vi budite uvereni u Duletovu nepogrešivost

I da se podsetimo priče i čuvenih hvalospeva iz septembra 2012 sa najtalentovanijom generacijom ikada. Dve godine kasnije, postoji šansa da ta generacija ni ne igra EL u sezoni 2014/2015. A nešto ne verujem da će Bogdan da igra EK.

Ajde sve i da progutam, ali, ne znam kakve veze ima ovo sa talentom te generacije i Duletovim kvalitetom? Jebiga, tri igrača iz prve petorke su se povredila...

Baš besmislena zamena teza. Kao sa UPT-a da si zalutao ovde.

.: l@w
.: co-founder of kouteki

Ok, slazem se sa dosta stvari koje si naveo ovde.

Jedino nije istina da su nas drali svi prosle godine, 5 utakmica smo gubili na jednu loptu tj poen.

Daleko da je Dule nepogresiv. Nadam se samo da nam se nece obiti o glavu ovo sa Bogdanom. (koliko god da je ispravno uradio, po mom misljenju)

О томе зашто је Богдан санкционисан можете само да нагађате :) Можда је рекао Дулету да му је пун курац Муслија и Гагића а да се Тепић на терену једино истиче по својој грби  :))

Нема  будућности без истине.

Ok, slazem se sa dosta stvari koje si naveo ovde.

Jedino nije istina da su nas drali svi prosle godine, 5 utakmica smo gubili na jednu loptu tj poen.

Daleko da je Dule nepogresiv. Nadam se samo da nam se nece obiti o glavu ovo sa Bogdanom. (koliko god da je ispravno uradio, po mom misljenju)

To jesi u pravu, loše sam se izrazio, mislio sam da ste puno gubili, čak i od solidno slabijih ekipa (Olimpija u Pioniru kad ste bili u punom sastavu), ali takodje mislim da kad ekipa puno tekmi gubi na jednu loptu, da je to krivica trenera (isto kao i u situaciji sa Zvezdom ove sezone i Radonjićevim odlukama)

Fuši :tf:,

Mislio sam na to da je Dule krenuo sa tim hajpom, a činjenica je da ipak ekipa/selekcija nije baš toliko posebna. Bogdan je budući biser evropske košarke, ali ne bih znao koga tu još da izdvojim. Bertrans je solidan, kao i Vesterman, ali je pitanje šta će biti posle povreda, Lovernj ima potencijal, ali i mnoge nedostatke u igri (igra ledjima), Gagi je mator i nije baš više talenat i sl. Ostale ne vredi ni spominjati

(Opet i ta situacija sa mladjim igračima je bolja nego kod Zvezde koja ima samo Luku Mitrovića)

bertrans solidan O_o,salis se? po meni on i westerman uopste ne mogu da idu u isti kos,videcemo kad se vrati posle duge pauze ali momak je nerealno veliki talenat i vec dobar igrac...

edit: citam sad i lovernj se povredio...

Edited by mohr

bertrans solidan O_o,salis se? po meni on i westerman uopste ne mogu da idu u isti kos,videcemo kad se vrati posle duge pauze ali momak je nerealno veliki talenat i vec dobar igrac...

edit: citam sad i lovernj se povredio...

pa nisam rekao da je los, ima potencijal, ali nije jos uvek igrac koji ce u proseku da ubaci 15 poena i ima 5 skokova. Ova sezona je mogla da bude i njegova, videcemo sledecu

Fuši :tf:,

Mislio sam na to da je Dule krenuo sa tim hajpom, a činjenica je da ipak ekipa/selekcija nije baš toliko posebna. Bogdan je budući biser evropske košarke, ali ne bih znao koga tu još da izdvojim. Bertrans je solidan, kao i Vesterman, ali je pitanje šta će biti posle povreda, Lovernj ima potencijal, ali i mnoge nedostatke u igri (igra ledjima), Gagi je mator i nije baš više talenat i sl. Ostale ne vredi ni spominjati

(Opet i ta situacija sa mladjim igračima je bolja nego kod Zvezde koja ima samo Luku Mitrovića)

A mogao bih i da prestanem da koristim tog Kalijevog alta, ali jebiga... Trebaće mi uskoro. ;)

Ok. Sa time da je Dule pokušao da izmarketinguje preterano generaciju se slažem.

Mislim da će Bertrans ako se oporavi biti vrhunski igrač. Borben je, odlično šutira, prilično pametno igra.

Vesterman je plej i kao takav može da eksplodira kad potpuno sazri. Da li će to biti sledeće sezone, ili za tri godine ko zna. Već ove godine je igrao mnogo bolje nego prošle dok se nije povredio.

Lovernj mi se dopada kako napreduje.

Milosavljević je negde na granici svog maksimuma.

Ali opet Vesterman, Bogdanović, Bertrans, Lovernj, Milutinov jesu (po meni) veliki potencijali.

Da se nisu ovoliko naređale povrede, mislim da bismo stvarno mogli da se borimo za sledeći krug EL.

Ovo što se sada dešava je stvarno besmisleno. Definitivno su ovolike povrede posledica zamora materijala, a ne samo baksuza. Nije mi žao samo ove sezone, nego i potencijalne budućnosti tih igrača.

U svakom slučaju, ja bih se rešio Gagića i Muslija, a umesto njih doveo jednog mladog/perspektivnog centra, i krenuo da puštam klince sa klupe da igraju veći deo vremena i naravno da gube, ali da se kale u Evropi. Mislim, tu ćemo sad ionako da gubimo, bolje da to prihvatimo nego da nam se povrede svi igrači.

Ovo malo zdravih nosilaca igre bih forsirao u ABA ligi da bismo obezbedili EL i sledeće sezone.

Što se drugog poluvremena za Bogdanovića tiče moram da kažem da nit sam gledao utakmicu niti sam video šta se tu desilo.

Meni je tu ta priča "on je kažnjen" problematična. Ja bih to postavio drugačije - u smislu imaš dečka koji nosi igru, sve je palo na njega maltene i pod užasnim je stresom. Bolje da se odmori i ohladi glavu, nego da krene dublje da propada. Hoću reći, ja bih ga isto izveo, pa makar izgubio utakmicu, ako smatram da bih time spasao atmosferu u timu, kao i njega samog.

• Upvote (+1) 2

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

ne bih ništa dodao na ovo, realno razmišljanje i na mestu