trn Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Jest da smo davno prestali fudbal da pratimo ali mi je ovo hit svakako :D21.01.13 Vermezović: Stvara se atmosfera da Partizan ne bude prvak16.02.14 Nikolić: Stvara se atmosfera da neko drugi mora da bude prvak 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Nikad lošija zona večeras :D Bogdan možda u maloj šuterskoj krizi. Pavlović još uvek nije skapirao timsku igru i to. Sva sreća pa imamo EL utakmice da koliko-toliko razigramo BB, SP i Bertansa pred plej-of. :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 ali Tepara je usao u formu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Ne pamtim kad je Tepić ovako visoke procente šuta imao i ovoliko poena dao :D Samo još da poradi malo na razigravanju centara i biće sve kul :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 bolje da poradi na odbrani, deluje loše i u EL i u ABA protiv ozbiljnijih bekova Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Može i to, ali čak i da popravi odbranu, opet mora da ima neku organizaciju napada da bi iskoristio to :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 otkrio si ameriku,a ja mislio da ce celu karijeru provesti u partizanu,kolko ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 da li ljudi stvarno veruju da Zeljko udje u svlacionicu i kaze igracima da moraju da izgube? ne kapiram kako to funkcionise Bogdan ostaje i sledece godine u Partizanu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Ви што проричете будућност дајте 7 бројева за лото :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 a ne, to su titule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 da li ljudi stvarno veruju da Zeljko udje u svlacionicu i kaze igracima da moraju da izgube? ne kapiram kako to funkcionise Bogdan ostaje i sledece godine u Partizanu. ne kapiras kako se namestaju utakmice?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 napusti saranu u ostalim vestima niggaz gonna nig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 koja je fora sa tim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 Па нема неке форе, спрдња класична.Не дамо титулу, која је годинама наша... ето то је "фора" :) 1 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 hm, ok, i mislio sam da je tako... glupi grobari! 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-1ljhhs7wRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted February 28, 2014 Popular Post Report Share Posted February 28, 2014 7 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 da li ljudi stvarno veruju da Zeljko udje u svlacionicu i kaze igracima da moraju da izgube? ne kapiram kako to funkcionise da li ljudi stvarno veruju da je Djura prodao Jojica za slobodu? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 fiju koliko je osvezavajuca zajebancija ovaj onaj ne da titulu, kamo srece da se prepucavanja nastave u tom pravcu dobio sam osecaj na momenat da smo u normalnom okruzenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 28, 2014 Author Report Share Posted February 28, 2014 тај фај!http://mondo.rs/a667111/Sport/Fudbal/FOTO-Zidic-ceka-titulu-ali-baka-ne-da-titulu.html:> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 jbt, koji kurac uvodi Bogdana par sekundi pre kraja u nebitnom napadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 ovo više nema smisla, kakva god da je povreda u pitanju za njega je sezona gotova. ako su ligamenti (a veliki procenat stoji da jesu) prestajem da ih pratim. jebote. Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 valjda nisu ligamenti, treba nam za SP. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 ali koja tuga da nam se 3 ključna igrača povrede na 3 gostovanja Vesterman protiv CSKA DM protiv Makabija i sad ovaj. Ne sluti mi na dobro, mislim, koja povreda može da se dogodi osim ligamenata i meniskusa kad se uhvatiš za koleno? :/ Samo se nadamo da su istegnuća, inače, ode sve u propast. Interesuje me baš, i ako je to konačna dijagnoza, kako će ovi slepci iz uprave reagovati... Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts