lawl_ Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Ne vredi Vanja, i ovaj Gruja me razocarao od kada mu je Snajder nalupao samare zbog onog teksta, pise samo u korist tajkuna heeeeee razlika izmedju nas i vas je sto niko od nas nikada nije rekao da je Coki dobar lik niti ga na bilo koji nacin podrzava, dok vi uvek nadjete opravdanje za svinju debelu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 ^qft Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Jel mislis nas i vas sa foruma, ili generalno? obzirom da je pudlica postao legenda na nivou debelog medju sirokim narodnim masama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 gledamo forum, barem ja, prosečni navijački mozgovi me ne interesuju previše Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 Мене је Дуле "задужио" тако да га морам поштовати као тренера. Овако и не баш, посебно због Ђуре, а то сам рекао више пута овде, ал ае да поновим. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 ^qft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/247694/Djuric-napustio-Partizan Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 12, 2014 Report Share Posted February 12, 2014 (edited) Snajder je tek prvi korak, a ni on nije odradjen do kraja. Sta ako ponovo zaglavi mardelj, pa ne moze da proda Zivkovica(kao sada Jojica) za kauciju. Koliko smo bedni kada nam jedna majmuncina snajderska od taksiste uzme iz kase 2m eura kao da mu je Tole kupio Pominje se Bodiroga nesto. Koliko je moguce da se to dogodi i koliko bi to bas bila realna prica. Problem je u tome sto bilo ko normalan nece hteti da se cima, obizom sto ga zna kakva ga Kolumbija ceka. Jedina je nada u tome sto je Bodiroga uvek bio jedan od najvecih careva, i ako i njega uspeju da sjebu, onda stvarno nemam nikakvu ideju ko bi nesto mogao da uradi Djura je ovaj belac, samo ima bolju frizuru http://www.youtube.com/watch?v=KIk0abbYgXQ Edited February 12, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/247694/Djuric-napustio-Partizan u linku se vidi samo pustio partizan... ja reko da se nije zeljko ispovedio... :trollface: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Veceras basket protiv Zalgirisa... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Ne igra Kinzi, tamo da cemo da poduvamo. Jedino ako Tepara ubode 30 poena, a Musli ne bude Musli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 ma unakazio Zalgiris trojkama.. gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 (edited) Ocekivan poraz, prejadna nam je centarska linija. Koliko nam samo treba neki stabilan centar. Musli koji je bio najbolji u mladjim kategorijama dok su osvajali zlata. Dzizs fakin krajst sta je ispalo od njega. Da imamo centarski tandem Ratko Varda - Slavko Vranes, Evropa bi bila jedno carstvo edit: siguran sam da vec utice ovakvo generalno raspolozenje navijaca i javnosti na ovu dvojicu, preteran je pritisak koji su na neki nacin sami sebi napravili. Sprdaju se svi sa njima. Jedino sto moze da ih uzvuce iz kanala je ekipa od 3-4 igraca koja ce uvek da odigra na vrhunskom nivou. Problem je sto je i Tepara u takvom kanalu. Dakle, ostali su Bogdanovic, Pavlovic koji tek treba da se pokaze, Lovernj i Bertans koji dolazi posle duge povrede, tako da je pitane koliko ce moci da se racuna na njega u nekom skorijem periodu. Osvajamo svejedno. Edited February 14, 2014 by leisure 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 (edited) Imam neki osecaj da ce Pavlovic sad u nedelju da odigra ko kurac ali da ce posle Zvezdu samleti ! :DDDD Edited February 14, 2014 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Sta ako ponovo zaglavi mardelj, pa ne moze da proda Zivkovica(kao sada Jojica) za kauciju. Koliko smo bedni kada nam jedna majmuncina snajderska od taksiste uzme iz kase 2m eura kao da mu je Tole kupio Cek, je l' ti to stvarno verujes da ste Jojica prodali za kauciju ? :DDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 ne hvalite se što vam je Muta pomogao, a ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 15, 2014 Report Share Posted February 15, 2014 Cek, je l' ti to stvarno verujes da ste Jojica prodali za kauciju ? :DDDD Grujane brate :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 16, 2014 Author Report Share Posted February 16, 2014 Павловић показао баш да је класа... јес да је ово текма против Широког, али и њему је прва текма у Партизану :)Да га је ишао шут за три, ишао би на 20 поена! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Boris Dalo meč viner, realno :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 2 suta,5 poena,dosta je :D,i musli je imao par dobrih solo akcija kad me je poprilicno zbunio :D,pavlovic car,bogdan nikad slabiji ali moralo i to nekad da se desi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 to je najbolje što je moglo da vam se desi večeras, isto kao i Zvezdi u Bilbaou, da Dźenkins odigra ko kurac, u oba slučaja potpuno nebitne tekme Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 slazem se Ici cu na Galatasaraj najverovatnije. Nisam bio ni jednom ove godine na nekoj utakmici. Jos uvek imamo sanse za top8, samo da Tepara proradi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 treba nam dobar plej ko za oko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 uništili nas trojkama, dok mi sa druge strane 7 puta šutnemo samo i očekujemo da pobedimo samo poenima iz igre... Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts