Mitch Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 što se tiče ovoga što dž kaže, meni je nekako opšte mesto da počastim devojku nečim. pristojnost mi nalaže, fazon. svakako lepo razmisljas i sa tim stavom ne mozes da pogresis, gde god je izvedes i sa cim god da je pocastis! :) 1 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Ипак размотри Бранковину :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Stepenice kod Francuske ambasade :) Fina klopa (opciono), uglavnom zhiva mjuza i kul pogled na Brankov most :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted June 24, 2013 Popular Post Report Share Posted June 24, 2013 Ma da li ste vi normalni... likovima kojima padne na pamet da me setaju po kalisu i stekare se za kafu ili sladoled bar, nece doziveti drugi dejt nikada. Da sam musko, koliko god da nemam pare, pa bar za prvi dejt bih skupila pisljivih 400-500 kinti, to sto je besparica ne znaci da treba da budete seljaci.Drugo, posto vi klinci ne znate, vecere i jesu sasvim normalna stvar kad ljudi normalno zaradjuju.Vruci gavran rulaЗашто су рибе које овако размишљају прве које дигну глас, када се прича о равноправности између мушкараца и жена?Гадиш ми се јебено. 18 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Ја бих пре размишљао или као Прота, фазон пристојности, или једноставно сам матор да се шетам около. И када се видим са ортаком, другарицом седнемо негде. Није поената да се бахатиш, него једноставно не шетам више. Прерасло се некако. Edited June 24, 2013 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 jel se to meni cini ili niko do sada nije napisao da mi nismo takav forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Мислиш ми само јебемо, ми не изводимо Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 U da, ako je iz fazona muzikica i romantika onda je vodi definitivno na neku jazz svirku u Čekaonicu! Od ovako finijih kafića možeš da je izvedeš i u Drinku (iza skupštine) i šta znam i eto, to ti je to :) Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Živim na 10 minuta od Kališa, od svojih 15 godina me likovi zovu da šetamo po Kališu, i kad bi mi neko sad sa mojih 29 godina pozvao da šetam po j.... Kališu oterala bih ga u kurac. Izuzetak je zoo vrt i zabavni park tamo. Da, mislim da ako lik smišljeno vodi na prvi dejt ribu tako da će da potroši nula dinara mislim da jeste štekara, i kao što je Prota već rekao, to je minimum pristojnosti. I to su mama i tata trebali da vas nauče. I sad će mene gomila klinaca da tovari kako sam neka splav riba i da spinuje priču kao da sam rekla da lik mora da vozi ne znam ni ja kakva kola LOL (a ja pritom od takvih riba ne mogu biti dalje, što znaju svi sa rura koji me znaju rl) prozvana od istih onih štekara koje će da se pojedu živi ako su bacili recimo 150 dinara na ribu sa kojom postoji mogućnost da neće biti ništa dalje od toga. I da, ima gomila kul besplatnih mesta, osim šetnje po parkovima koje smo svi upoznali uzduž i popreko, izložbe na primer, predavanja, književne večeri. Samo retko da te varijante uopšte nekome padaju na pamet, i mislim da je to zaista kul ako se ispostavi da dečko nije jedan od gorepomenutih likova. Ko nije spreman da potroši novac na ribu (i to pričamo o maloj količini) nije sigurno spreman spreman da da ni emocije, ni vreme ni pažnju ni ostale stvari koje su mnogo vrednije. 4 6 Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Ali ne zivimo svi na 10 minuta od Kalisha. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ребел Posted June 24, 2013 Popular Post Report Share Posted June 24, 2013 na kalisu se skupljaju pajdomani Тих проблема нећеш имати на Карабурми!Ko nije spreman da potroši novac na ribu (i to pričamo o maloj količini) nije sigurno spreman spreman da da ni emocije, ni vreme ni pažnju ni ostale stvari koje su mnogo vrednije. Најискреније не верујем шта сам прочитао, потпуно промашен резон. Покушаћу да објасним зашто. Прво, нису у свачијем систему ствари поређане тим редоследом. Друго, и да јесу, логика је промашена, зато што не постоји механизам по ком једно следи из другог. Имам утисак, а надам се да се нећеш наљутити, да си генерално мало огорчена, мислим можеш и да кажеш да ниси, види се из ових постова. Мени се кења од било каквог аутоматизма, шаблона, устаљености. Ако се капираш с неким, небитно је да ли је риба, ортак, когод и имаш нешто заједничко с том особом, биће ти лагодно с њом и у паклу. Наравно да фин амбијент може да помогне да вам обома буде пријатније, али ако је амбијент тај који може да те одвоји од неке особе, то значи да ти ту особу не волиш, или имаш озбиљних психичких проблема, или си незрела, што је такође психички проблем. Иначе у животу сам у фазону стално да шетам и блејим по клупицама, драгсторима, итд. више него у кафанама, кафићима, клубовима, да не спомињем ресторане и остало. Ал рецимо кад се виђам с друговима из средње - одемо на неки сплав где певају Миа и Жељко Шашић и буде ми најбоље на свету, јер готивим те људе, иако смо у потпуно другачијим фазонима и никад их не бих смарао да зато што сам ја ишао на сплав, они морају са мном на панк ил метал ил штајазнам. Хоћу да кажем да је битна твоја перцепција, а не место у ком се налазиш. Наравно да мора да прође неки период упознавања, да бисте дошли до тог нивоа да вам буде дојаја гдегод, али одбацити а приори могућност да упознаш неку особу, само зато што није ушаблоњена и не функционише у неком систему где је спонтана необавезна блеја некул - је ретардирано. Ботом лајн је да је овај приступ површност пар екселанс, покушај да скапираш што се људи чуде и лупају ти минусе. 8 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Тих проблема нећеш имати на Карабурми! Na Karaburmi se skupljaju lerdiji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 o nije spreman da potroši novac na ribu (i to pričamo o maloj količini) nije sigurno spreman spreman da da ni emocije, ni vreme ni pažnju ni ostale stvari koje su mnogo vrednije. cekaj, polako jovana. ovo je jednostavno daleko od realnog sagledavanja pre svega ako neko krene sa stavom da ocekuje nesto da treba da dobije samo zbog zato onda to u startu nije dobro jer sta je onda sledeci korak, da sa 30-35 godina je ocekivano da muskarac istih godina kupi stan ili kola? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 I stan i kola i šareno perje i gnezdo sa oblutcima, nema tica od 35 godina vremena da čeka da se ti uozbiljiš 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 citam topik i NE ERUEM NE ERUJEM 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted June 24, 2013 Popular Post Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Živim na 10 minuta od Kališa, od svojih 15 godina me likovi zovu da šetamo po Kališu, i kad bi mi neko sad sa mojih 29 godina pozvao da šetam po j.... Kališu oterala bih ga u kurac. Izuzetak je zoo vrt i zabavni park tamo.kališ kao kališ nije bitan, mogao je da bude zemunski kej, ada ili bilo koje drugo slično mesto na planeti. ne znam koliko ti je teško da skapiraš da postoje ljudi kojima je mnogo prijatnije na gore navedenim mestima nego u kafiću ili restoranu.Da, mislim da ako lik smišljeno vodi na prvi dejt ribu tako da će da potroši nula dinara mislim da jeste štekara, i kao što je Prota već rekao, to je minimum pristojnosti. I to su mama i tata trebali da vas nauče.šta su mama i tata trebalo da ga nauče? da obavezno izlaske sa devojkama povezuje sa novcem? je l' to radi u oba smera ili je muškarac taj koji je obavezan da se otvori?I sad će mene gomila klinaca da tovari kako sam neka splav riba i da spinuje priču kao da sam rekla da lik mora da vozi ne znam ni ja kakva kola LOL (a ja pritom od takvih riba ne mogu biti dalje, što znaju svi sa rura koji me znaju rl) prozvana od istih onih štekara koje će da se pojedu živi ako su bacili recimo 150 dinara na ribu sa kojom postoji mogućnost da neće biti ništa dalje od toga.nije tu dugo trebalo da iskoristiš argument "klinci", pošto je to ultimativni argument u ovom delu mlečnog puta. niko nije rekao da bi crkao ako da pare na devojku, čak mislim da svi koji su reagovali zapravo daju pare na devojku. ovaj deo sa kolima si namerno ubacila da bi ispalo kao da je rur prepumpao priču i da si ti žrtva napada "gomile klinaca" (kad već pričamo o spinovanju) a ljudi samo kažu da izlazak sa devojkom ne mora nužno da podrazumeva i pare. I da, ima gomila kul besplatnih mesta, osim šetnje po parkovima koje smo svi upoznali uzduž i popreko, izložbe na primer, predavanja, književne večeri. Samo retko da te varijante uopšte nekome padaju na pamet, i mislim da je to zaista kul ako se ispostavi da dečko nije jedan od gorepomenutih likova.kako je sad odjednom ok izvesti devojku na besplatno mesto? ili je obavezno da se na prvom dejtu otvori pa posle razmišljaš da li je dečko dobar ili ne?Ko nije spreman da potroši novac na ribu (i to pričamo o maloj količini) nije sigurno spreman spreman da da ni emocije, ni vreme ni pažnju ni ostale stvari koje su mnogo vrednije. Edited June 24, 2013 by Doca. 13 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted June 24, 2013 Popular Post Report Share Posted June 24, 2013 додао бих само 4 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 citam topik i NE ERUEM NE ERUJEM hahahhah zasto mi je ovo toliko smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 jer sta je onda sledeci korak, da sa 30-35 godina je ocekivano da muskarac istih godina kupi stan ili kola? pa i jeste Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 bukake na topiku i de mo 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Počela sam priču zbog ovih rezona: kakve palacinke i pice na prvom dejtu, ste bre vi ljudi blesavi sta ste prosetajte se bilo gde ako ste ikada pricali o bilo cemu vezano za mesta u bilo kom delu grada e, ko još vodi ribu da ždere na prvom dejtu. nije ovo američki film bre. prošetajte knezom, pa na kališ Da, blejim ja i po parkovima "ispred dragstora" kao i po kafićima i restoranima sa svojim ortacima. Samo mesto mi nije problem nego mi je problem motiv lika koji je zvao na prvi dejt u šetnju. S tim što mi samo šetanje bilo gde po Beogradu samo po sebi nije zanimljivo jer sam ceo Beograd prešla uzduž i popreko sto puta. Zanimljivo mi je kao što mi je zanimljivo da gledam svoju kancelariju. cekaj, polako jovana. ovo je jednostavno daleko od realnog sagledavanja pre svega ako neko krene sa stavom da ocekuje nesto da treba da dobije samo zbog zato onda to u startu nije dobro jer sta je onda sledeci korak, da sa 30-35 godina je ocekivano da muskarac istih godina kupi stan ili kola? Zar upravo ti onda upravo ne očekuješ da "dobiješ nešto samo zbog zato" Znači, ti tako što si odveo ribu npr. na sladoled ne gledaš kao da ste zajedno uživali o sladoledu već da si ti njoj lično "dao" nešto, žrtvovao se da njoj učiniš ugođaj (a tebi nije bio)? Jer je tebi bolje da se šetaš i tako imaš 300 kinti više u džepu. I eto, sad smo stigli najzad do kola i stana.... E pa da vam se to ne bi desilo ni slučajno nemojte devojci kafu da kupite.... Svako ko ide na dejt smišljeno tako da potroši 0 dinara je štekara bilo materijalna (a mogao sam da dam na pivo sa ortacima) bilo emocionalna (i ako ništa ne bude od te ribe, ispao sam magarac jer sam joj kupio pivo/kafu/sladoled) - lejm je i ostavlja loš utisak. @Rebel tačno je da sam ogorčena, i da pričam i zbog dosta rl primera, za koje sam opet i ovde potvrdu dobila, s obzirom koliko skačete za low-budget date kao da sam vas ubola prstom u oko i sad od toga stvarate kuće, kola putovanja i ne znam ni ja šta. I moj generalni utisak je takav da više ne razmišljate osobi koja vam se dopada da stvorite bilo kakav ugođaj već bi da ispoštujete neki minimum dok ne dođete do momenta penis-u-vaginu na gajbi 2 1 Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Realno ne setas da razgledas.. :D Killy je dao najs odgovor, treba da prosetaju malo i izadju, pa nek je ponudi nekim picem i odu negde gde je prijatno za pricu, biblioteka je kul skroz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 S tim što mi samo šetanje bilo gde po Beogradu samo po sebi nije zanimljivo jer sam ceo Beograd prešla uzduž i popreko sto puta. al kad sednes u onaj kafic u koji nisi sela....nirvana jebote 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Pejo, gde si ti vodio ribe na dejt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 samo da javim posto mi je obrisan post, nemoj da vodite ribe u Resnik posto ona manekenka nije silovana tamo... ali je zato banjicka suma idealno mesto posto nije osvetljena 2 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts