Lucky Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 IDEMO! OmatorEo si Daki :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Verenica? :)Jes'.IDEMO!o/OmatorEo si Daki :(:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted July 10, 2013 Popular Post Report Share Posted July 10, 2013 što si sakrio oči, šta si se usr'o :( 3 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 samo mi je dao ideju za fotošon, realno Ali neću bez dozvole jer random je random a verenica je verenica Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 ovaj daki ne moze da pobegne od trave :::::::::: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 (edited) Sto ti si izvadio kabl od tv iz stekera? Edited July 10, 2013 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 pa da ne trosi struje led dioda ofc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Sto ti si izvadio kabl od tv iz stekera? To je HDMI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2013 Author Report Share Posted July 11, 2013 Zaboravih da javim da je juče poslat veći kontigent majica postexpressom, očekujte ih samim tim već danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 e da stigle su majice, da ih pohvalim odlicne su i ima ih mnogo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Ssi majica ima drugaciji kroj od ostalih? i xl je malo veca nego sto bi trebalo(mozda je subjektivan osecaj zbog drugacijeg kroja rukava u odnosu na harona i zupcanik), ali su u globalu kvalitetne i carske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 Drago mi je da vam se dopadaju drugari! Što se SSI majica tiče, postoji izvesni broj istih, ja ne znam tačno koliko, koje su ubacili iz štamparije bez naše markice unutra (tako ćete najlakše prepoznati razliku) koje su nešto drugačijeg kroja. To je recimo 10 od 50 ili tako neka cifra. Nažalost to smo izvalili tek kad je već 5 od tih 10 otišlo pa nije bilo prilike za povraćaj, mada su u suštini i te majice skroz korektne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Ja sam upravo tu bez rurmarkice dobio. Al dobro, nije ni ova losa, ali nije ni ista Edited July 12, 2013 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 Google Docs stanje majica je updateovano - https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsAskE0tPkChdF9iX013T3VHc2RhWDFxZGlyb3ZQWXc#gid=0 Bilo je nekih manjih nepreciznosti, sad je sve sređeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2013 Author Report Share Posted July 13, 2013 Novi kontigent majica otišao onima koji su poručili PostExpressom, očekujte ih u ponedeljak pošto je vikend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2013 Author Report Share Posted July 13, 2013 Imamo izdvojeni topic oko reprinta majica, OVDE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 Čisto da kažem da su RUR majice stigle najdalje ikada, do jednog našeg vernog člana grupe "X godina" na daleki Novi Zeland :) Tako da - odakle god da ste, RUR majice mogu stići do vas! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 NEMOGUĆE! sad ti laki treba ispod da nastaviš sa: "Ali to nije sve! Poručite odmah dve rur majice i treću dobijate gratis!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 Ako ne verujete pogledajte! Kolač pečete na ringli šporeta a izgleda kao da ste ga upravo izvadili iz rerne! Nema sad akcije, prošla akcija a i nema ni majica nešto preterano puno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2013 Author Report Share Posted July 23, 2013 Svi koji su poručivali majice proteklih dana mogu ih očekivati već sutra, danas je poslat novi kontigent. To ujedno znači da je ostalo ekstremno malo majica, pa ako neko još razmišlja o poručivanju, neka požuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 Još jedno obaveštenje za sve koji su poručili majice, krenule su ka vama, tako da ih možete očekivati već sutra ili najkasnije prekosutra. Takođe, možete pogledati updateovanu listu dostupnih majica, makar ovo malo što je preteklo a što nam staje na jednu pregradu na polici :) I kroz to se još jednom potvrđuje koliko su ljudi "nepredvidivi" :) Mislim da ne može nikakva zakonitost da se izvuče između toga ko je za šta glasao, koji je izbor dizajnova, kome se šta dopada i kakav je "hype" sa kasnijom prodajom i favoritima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 kod koga da porucim maju? jel mogu licno da dodjem do redakcije i podignem , samo daj adresu laki ;) uzeo bi samo rejv zelenu L Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2013 Author Report Share Posted August 2, 2013 Tradicionalno pitanje zahteva tradicionalni odgovor - radnim danima od 10 do 17h dođi, uvek ima nekoga ne moraš da se najavljuješ. Ako dolaziš vikendom pozoveš redakciju da vidiš da li je neko tu. Ako hoćeš post expressom pošalji meni na PM podatiek itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 nemojte da mu prodajete majicu, posle će da traži pare nazad jer ga juri banka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 hahaha za toliko imam ;)) hvala laki na odg ;) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts