Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

А ја се штрецнуо да није неко обновио зграду, уложио паре, направио нешто од ње. А онда загледам наслов мало боље :/

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Данас је дан "чудних" слика и филмова клипова. Ти овде, Трупер цицу без ноге тамо ....

Edited by overkind

Није то чудно, Доцо. После Првог рата смо били неки фактор, победили у два, не ипак три рата. Питали смо се нешто.

Данас само немамо алтернативу :(

i 80% zgrada koje valjaju u beogradu je sazidano između dva rata. komunisti su nam ostavili infrastrukturu, kralj pre njih lepe zgrade, a đilas busplus i prohibiciju

da stvar bude još čudnija, zgrada bigza je izgrađena pre drugog svetskog rata :o

Moderna je na vrhuncu bila 20ih i 30ih godina, nema tu ništa čudno. Beograd zapravo ima obillje arhitekture moderne i art decoa.

duplirao mi se post... 

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

kakva pobeda od zgrade

samo se čeka Zupermen da izleti. iza ugla uz fanfare...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...