Doolio Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Smaras mene za nesto sto nisam rekao. Нема шансе brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 nemam ništa protiv hipsterskih svadbi, posle dvocifrenog broja u crkva->restoran fazonu, svaka promena osvežava. nemam ništa protiv ni ovih crkva/restoran, sve dok je ljubav tu i stvarno je odlična crvena, prosto se zapita čovek gde je pogrešio kad je pošla sa takvim ljaljanom :D inače, moram da primetim i da je jebeni mare dug put prešao od svog (ponovnog) pojavljivanja na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted October 4, 2013 Popular Post Report Share Posted October 4, 2013 pa dobro, nismo se druzili preko foruma, tu ljudi obicno steknu pogresan utisak, mislim, ja jesam seljak, ali sam umereni seljak no, sad se setih, neki njen drugar joj je pre neki dan valjda 'otvarao oci' kako sam kacio njene slike na RURu kao fap materijal i blablabla (sto sam joj davno i rekao) , not a single fuck was given, poz za drugara! o/ 6 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 ja bih tom drugaru poručio da je frendzonovani pičkopaćenik :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Pošalji mu buket kuranfila i karticu "nećeš jebati" jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 bilo bi carski da dodje crvena ovde i da pocne da tovari marka :) Onda bih ja ucenio ghosta da mi da para (ako ima) ili cu joj proslediti slike deus marka sa cedom arapinom i recimo antipodom. to mu ne bi oprostila. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Ahahahah, Igor master ucenjivac :) Ne mora ona da dodje ovde na forum, samo Mare da nam da neki kontakt pa cemo slati anonimne mailove, ali prvo one umerene samo da joj zaokupimo paznju i da onda pita Mareta, pa da se on sam javi s ponudama da se ne salju dalje. Kao sto ste meni radili za krastavac Sto se toga tice taj lik sto je pominjao njoj sta je bilo po forumu je stvarno retard, aj da su to sad bile neke poruke (s Maretove strane) u Nigerovom fazonu pa da kazemo. Ovako okacio njene slike s varijantom "sto je lepa riba" (doduse znamo na kom topicu, ali opet), moze cak da se tretira i kao kompliment a pre nego su li se smuvali. A sto se tice tog "hipster", "pirsing", "drugacija sam" fazona svi smo nekad imali tu fazu, ne secam se da li je bila prica o tome, ali kapiram da devojka nema vise od tipa 25 godina, sto je za te godine sasvim ok. Tipa kad vidim zenu od 40+ godina sa pirsingom u nosu to mu je retardacija potpuna, ali ovako mi je to sasvim normalno i ok, takoreci podrzavam mlade :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 malo je retardirano sto si kacio njene slike ovde, al jebiga, retardirani ljudi rade retardirane stvari :) When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 bilo bi carski da dodje crvena ovde i da pocne da tovari marka :) Onda bih ja ucenio ghosta da mi da para (ako ima) ili cu joj proslediti slike deus marka sa cedom arapinom i recimo antipodom. to mu ne bi oprostila. ma nije ni ona nista bolja, tada je igrala kantere i tukla se sa decacima :D no, ja bih ti svakako voleo da okacis te slike :D posto su svi u fazonu "ne seri da si imao dugu kosu" ovo je nesto najblize sto su ortaci iskopali :DD Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 no, ja bih ti svakako voleo da okacis te slike :D posto su svi u fazonu "ne seri da si imao dugu kosu" ko lud sam da cuvam slike deusovaca :) ma njih je boleo kurac za proslavu :) bili su u frendzoni jedno drugom dobrih 15 godina :) i ovaj napunio 4 banke, a ova u kasnim tridesetim, pa im je doslo iz dupeta u glavu, riba je vec u trecem mesecu, tako da ono, sve su odradili u fazonu cisto da obeleze :)) Succesfull marriage that should be. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Igor u subotu puni 900 godina :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted October 4, 2013 Popular Post Report Share Posted October 4, 2013 i trebace jos tolko da otplatim zute kredite sto je djilas ostavio! 7 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Ja ga uzivo ne bih prepoznao :D realno, sad da mi pridje covek na ulici pitao bi ga ko je :D a sedeli smo toliko puta stolica do stolice i cuvali iste sajtove! a ovaj ghost revolucioner novog doba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Haha samo kad se setim koja si prodavnica bio :) i naravno da ste ti i stinger bekstebovali i potom smo se raspali! Ko je bese jos igrao sa nama u to vreme, dzon i dzo? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rbds Posted October 5, 2013 Popular Post Report Share Posted October 5, 2013 Sa sestričinom.. 11 i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Jel bre kad ces ti da se udajes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kal1mero Posted October 6, 2013 Popular Post Report Share Posted October 6, 2013 Пала прва просидба на руру !!:) 10 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Није прва, куповали су људи просида и пре! није ми добро колко је грозно ал моро сам, дајте ми минусе, дајте их иначе нећу моћи да живим овако! 1 8 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Одма дође ! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Слуга покоран! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 AE! samsitrazia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Јесам, кад сам завршио с куцањем, све ми је било јасно, а деловало ми је тако готивно кад ми је пало на памет! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 vidi to je ona mara sto je pricala da ona nije mara i koja ima podrsku da se brisu svi postovi kada neko napise bilo sta protiv nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 ajde ajde kili, pusti ljubav i sunce u svoje srce. 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Јесам, кад сам завршио с куцањем, све ми је било јасно, а деловало ми је тако готивно кад ми је пало на памет! Dobra je fora, šta oćeš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts