Shekk Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Nismo mi takav forum ali macka je car jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 iscimala me riba ispred meka na terazijama da joj pomognem, nesrecnici su ladno stala kola na sred balkanske i trebalo joj je nesto para za benzin ali nisam mogao da joj pomognem :( nadam se da je pronasla pomoc i odvezla kola I mene je, verovatno ta ista, iscimala u sitnim satima kod skupstine. Uz standardno "Radim u megazajebanoj firmi, i ne radi mi banka da podignem pare, a kartica mi je kuci". I onda sam joj ponudio da idemo zajedno da kupimo gorivo, posto nemam puno kesa, ali tu mi je kartica. Naravno bilo je "jao, pa znas, ne treba meni puno, sama cu, ali vracam ti sutra majkemi". Naravno, tu sam se samo nasmejao i produzio dalje. Inace, video sam Strokana na protestu u petak. Kaze da je bilo toliko zanimljivo da su se umalo pobili hipsteri, crvendaci i feministkinje oko flase vinjaka. Posle toga zapalio u bigz, Odjebala me je riba, sa kojom sam se vec vidjao, zbog druge ribe, da bi se navatao sa nekom kovrdzavom, koja ima kosu boje sargarepe, da bi se vatali do jutra, i onda zapalili u jebenu Bosnu, u nacionalni park Sutjeska. Da bi svirali na nekoj livadi sa Rambom, na kojem su u jednom trenutku przili narodnjake, i baju malog knindzu, dok se okrece prase, a u drugom trenutku je pravljen mosh pit ispred bine. Posle se ispostavilo da je sargarepica, u stvari, riba koja se iselila od decka pre 3 dana, a decko joj je poludrugar iz drugog benda. Ali posto nam duguju neke sitne novce od neke svirke, nekako mi vriste jaja. Pritom su mi se opet nadule noge, i sad se davim u persunu, maslinama i cvekli i ono zapravo pomaze. o/ 'Falati Dz! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 gief slike ribe koja te odjebala zbog druge ribe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 +1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 nema fegbuk, nista spec, standardan anded, plave oci-crna kosa-bled ten, ali kad bi video ribu sa kojom se navatala, onda bi ti sve bilo jasno :D a ova sargarepica je bas slatko fino dete (inb4, koje se trpa sa ortacima njenog decka treci dan nakon raskida) SSI Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 strpo a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Odlučio danas da završim The Wire. Stadoh na pola druge sezone negde 2008, i nisam nastavio od tad. Je-bo-te koja serija. Nema dosadnog trenutka. Inače keva otišla na more sa bratancem, pa sam primoran da kuvam ovih dana za troje čoveka. Sabijam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Inače keva otišla na more sa bratancem, pa sam primoran da kuvam ovih dana za troje čoveka. nije teško, samo posoliš peršunom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 за 30 човеци Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Jes' za 30 čoveci, omašio sam rurizam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Nisam mogao celu noc da se uspavam pa sam je proveo igrajuci poker, osecam se kao vampir, svetlost mi ni malo ne prija a sada moram kod cika zube da mi vadi zivac, vec zamisljam kako cu da se onesvestim kada se vratim kuci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Drmni cen belog luka, da budes siguran :v 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) Joj, zub izgleda normalno spolja, ali mu se desilo neko unutrasnje aliens sranje i mora da se vadi, ali ne moze odmah zato sto se jos neko aliens sranje desilo koliko sam skontao, i sto je najgore to je cetvorka , prednji zub ... :( Koliko ce da treba majstorima iz stomatoloskih ordinacija da mi odrade jedan fejk da li zna neko ? Od plastike , keramike platinijuma ili cega li vec , osecam da ce mi biti mega blam da se kezim dok se to ne sredi :D Edited July 8, 2013 by ArktickaLubenica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Nemoj brigati, ima ona neka privremena fejk navlaka ili kako se to vec zove moze da se stavi odmah, jedini je problem sto nije trajno, ali ce ti posluziti tih nedelju-dve dok ne budu mogli da ti stave novi zub. 1 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Vićo, skini taj avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Nemoj brigati, ima ona neka privremena fejk navlaka ili kako se to vec zove moze da se stavi odmah, jedini je problem sto nije trajno, ali ce ti posluziti tih nedelju-dve dok ne budu mogli da ti stave novi zub. Hvala, boostovao si mi moral :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ne budi NL, vudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 Ljubav za sve Marmene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 dao uslov za trecu godinu o/ za vikend idem u selo na cobanske dane! a posle toga, naravno, malo radimo malo kupamo na moru! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 iscimala me riba ispred meka na terazijama da joj pomognem, nesrecnici su ladno stala kola na sred balkanske i trebalo joj je nesto para za benzin ali nisam mogao da joj pomognem :( nadam se da je pronasla pomoc i odvezla kola lol, identična priča se meni desila pre ~mesec dana "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ja tim ljudima nista ne verujem! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 ja tim ljudima nista ne verujem! :D Ovo nece lajkovati samo onaj ko nema srca! https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 mislim da mi ipak nismo takav forum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 8, 2013 Report Share Posted July 8, 2013 (edited) ja tim ljudima nista ne verujem! :D pazi sad! pre nekih mesec dana se zaletim da kupim onaj zvezdin dres od prošle sezone koji je bio na popustu. i sad, pošto i dalje nisam mogao da vozim sa ovom kljakavom nogom iscimam sestru da me odveze. baci ona mene do red star shopa prekoputa skc-a, dogovorimo se da nastavi napred i stane negde gde bude mogla pošto u srpskih vladara ne sme da se parkira. međutim, kada sam izlazio iz auta zaboravim telefon. završim to za par minuta, skontam da sestra (žena za volanom, jel'te) ko zna gde je otišla i stala a ja nemam kako da je zovem. ja tu krenem da šetam u krug, vrtim se pola sata i naravno ne nađem je. ostalo mi je samo da cimam random ljude za poziv. naravno, iskuliralo me 10 njih pre nego što mi je neki batica dao telefon. u principu kapiram da bih i ja dobro razmislio kada bi me tako neko startovao za telefon, ne krivim te ljude. a čak evo ne mogu da se setim primera kada je neko na ulici ukrao nekom telefon na foru "e brate, aj mi daš za poziv", iskreno :D Edited July 8, 2013 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts