SIN Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 momci odoh u Ustašiju na 4-5 dana, Rijeka, Opatija i tako to, dajte neki savet kako da stignem do tamo najlakše (mada kolko sam skapirao autoput je celom trasom) i kako da zaštitim farbu automobila od purgerskih šrafcigera! Samo fulkasko i parkšade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 momci odoh u Ustašiju na 4-5 dana, Rijeka, Opatija i tako to, dajte neki savet kako da stignem do tamo najlakše (mada kolko sam skapirao autoput je celom trasom) i kako da zaštitim farbu automobila od purgerskih šrafcigera! to je Istra, niko ti neće dirati auto 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Trebalo bi da je na poslu Kreki sad :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 kace na predavanja? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 knedle sa šljivama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 шта је ово? Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Danas dok sam cekao u redu na marakani na blagajni zove me drugar sa pricom da ce doci njegova devojka na marakanu i da ce mi dati pare da im uzmem karte za tekmicu.. Upoznam se sa devojkom sve regularno, strogo poslovno, zavrsimo razgovor, devojka odlazi i posle par minuta se vraca i trazi broj telefona od mene.. "Sta ce ti broj ?!- Pa svidjas mi se !! Ali, ja sam ozenjen a pored toga si devojka mog dobrog drugara a ona ce na to " pa sta, ne mora niko da zna sta mi radimo " Inace, devojka bolesno dobro izgleda ali ono.. ne mogu, jebi ga.. necu da budem skotina.. Pre svega volim a i postujem moju zenu sto mi je rodila 2 predivne dece i sto je bila u najtezim trenutcima u mom zivotu.. Cudne su danasnje ribe.. Edited July 17, 2013 by Astora 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 A mara je marakana, idi bre Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 to te ortak navlači da mu iscimaš ribu pa da ti polomi lobanju. i daj slike. 1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Ima njega 2 metra, nisam smeo.. realno ! Nema fejs jos uvek, cim napravi delim, ( normalno <3 :P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 ssi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 dzaba sve, ako mu ne kazes da mu je devojka retard I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 On to treba sam da shvati. Ili je riba vest glumac ili i njega boli ona stvar. Mozda on delje nesto sa strane pa mu i nije tol'ko stalo do nje, al' necu ja dam mu slamam srce a uz to i ja da budem prebijen.. neka hvala :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Jbg Astora ti u 2 posta pominjes batine. Nije ti to bas toliko dobar drugar onda :) ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Ja bih reko, pa makar ne bilo vise rakije za doktora... Ne, ozbiljno, bros before hoes.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Ako mi je stavrno blizak lik, rekao bih mu, jbg. Nema za sta da zivi u neznanju. A ako i pukne, eto pijanke :) Edited July 17, 2013 by overkind ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Другарство лвл Астрола. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 chrome mi blokirao 'zanimljive slike' "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Pazi kad je lale napisao "ssi" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Nisam znao za ovu malecku. Tuga :( http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Umrla-devojcica-Tijana-Ognjanovic.sr.html ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 mmmm, karbonara™ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Kako sam umetnicki danas napravio i zasadio paradajz na placu. Divim se sebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) fu vicy Edited July 17, 2013 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Nisam znao za ovu malecku. Tuga :( http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Umrla-devojcica-Tijana-Ognjanovic.sr.html sad ima svi da me napusite samo tako, ali moram ovo da kazem...cim su je odbili za operaciju na par klinika, u nemackoj i jos negde cini mi se, znaci da su sanse za prezivljavanje bile minorne, cak i sa novim srcem...a amere boli kurac naravno, uzeli su pare za op, pa posle sta bude...i onaj drugi deo price koji je peja pominjao, treba ipak biti racionalan ma koliko to surovo zvucalo...koliko je drugih ljudi moglo sa se izleci za taj milion dolara umesto sto je potroseno na nesto sto je vrlo verovatno osudjeno na propast...znam, odvratno zvucim i sam sebi, ali jebiga, napunite me minusima sad...nek joj je laka zemlja:( 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts