Jump to content

pričajte

Recommended Posts

momci odoh u Ustašiju na 4-5 dana, Rijeka, Opatija i tako to, dajte neki savet kako da stignem do tamo najlakše (mada kolko sam skapirao autoput je celom trasom) i kako da zaštitim farbu automobila od purgerskih šrafcigera!

Samo fulkasko i parkšade!

momci odoh u Ustašiju na 4-5 dana, Rijeka, Opatija i tako to, dajte neki savet kako da stignem do tamo najlakše (mada kolko sam skapirao autoput je celom trasom) i kako da zaštitim farbu automobila od purgerskih šrafcigera!

to je Istra, niko ti neće dirati auto

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Danas dok sam cekao u redu na marakani na blagajni zove me drugar sa pricom da ce doci njegova devojka na marakanu i da ce mi dati pare da im uzmem karte za tekmicu.. Upoznam se sa devojkom sve regularno, strogo poslovno, zavrsimo razgovor, devojka odlazi i posle par minuta se vraca i trazi broj telefona od mene.. "Sta ce ti broj ?!- Pa svidjas mi se !! Ali, ja sam ozenjen a pored toga si devojka mog dobrog drugara a ona ce na to " pa sta, ne mora niko da zna sta mi radimo " Inace, devojka bolesno dobro izgleda ali ono.. ne mogu, jebi ga.. necu da budem skotina.. Pre svega volim a i postujem moju zenu sto mi je rodila 2 predivne dece i sto je bila u najtezim trenutcima u mom zivotu..

Cudne su danasnje ribe..

Edited by Astora
  • Upvote (+1) 2

Jbg Astora ti u 2 posta pominjes batine. Nije ti to bas toliko dobar drugar onda :)

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Ako mi je stavrno blizak lik, rekao bih mu, jbg. Nema za sta da zivi u neznanju. A ako i pukne, eto pijanke :)

Edited by overkind
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

sad ima svi da me napusite samo tako, ali moram ovo da kazem...cim su je odbili za operaciju na par klinika, u nemackoj i jos negde cini mi se, znaci da su sanse za prezivljavanje bile minorne, cak i sa novim srcem...a amere boli kurac naravno, uzeli su pare za op, pa posle sta bude...i onaj drugi deo price koji je peja pominjao, treba ipak biti racionalan ma koliko to surovo zvucalo...koliko je drugih ljudi moglo sa se izleci za taj milion dolara umesto sto je potroseno na nesto sto je vrlo verovatno osudjeno na propast...znam, odvratno zvucim i sam sebi, ali jebiga, napunite me minusima sad...nek joj je laka zemlja:(

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

srpskivojnik-3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...