Debeli Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 животиње нису за станове, ОСИМ РЕКИЈА. извини, Реки, заборавио сам на тебе. :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 деца су као животиње, умиљата, пишају и серу, треба да их шеташ, водиш код доктора, храниш, купаш, тетошиш, ништа те не разумеју и не слушају, али ти дају БЕЗУСЛОВНУ и ЧИСТУ ЉУБАВ: правите децу, а керове у кућице у дворишту куће, где им је и место. ja u zgradi imam neke debile koji valjda drže kerove za keš, sve ih izbace na terasu, a kad ovi zaseru totalno, samo izbace šmrk i sve niz odvod ovi iz prizemlja zvali policiju, komunalce, inspekciju i hvala bogu ništa od toga (samo u srbiji!!). pre neki dan srećem tog komšiju, deluje mi na ivici živaca, a kako i ne bi jebote, svaki drugi dan mu se pod prozor sliva vodopad govana :c i tako, uskoro očekujem džumbus ко држи то, јбт? на ком спрату? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 vitja procitao moj post :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) dobri moj Ćavi, izuzeo sam Rekija iz skupa onih koji nisu za stanove, a to su životinje, koje su nadskup skupa pasa. ;) Edited June 14, 2013 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 čemu mišljenje ako ga ne namećeš drugima? :) što se mene tiče, neko može ceo Zoo vrt da drži u svom životnom prostoru POD JEDNIM USLOVOM: da nije stan u mojoj zgradi. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 ortak mi zivi u bloku 61 ili 62 isto na prvom spratu u njegovoj zgradi lik drzi stenaru u gajbi... Pakao... Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Imati psa u stanu je sebicno iz svakog ugla...nekako psi su za selo ili kucu sa velikim dvoristem, a neko ko mora da uci, ili radi kod kuce ili mu znaci popodnevna dremka stvarno mu ne treba pas koji laje na necijoj terasi. Ortak me zvao kod njega, blejimo u njegovoj sobi i odjednom izleti ker na terasu kod komsije i krece da laje, a ja zabezeknut zamisljam na sta bi licio moj zivot da na metar od moje sobe pas toliko laje. Inace imao sam drugove zivotinje, od macaka do gusaka, da ne bude da sam neki zivotinjomrzac! + bio sam na trcanju, nisam zaspao ali sam rasekao prst. Igram tenis kasnije, zovu me bolja verzija Noleta. Ovo je moj najaktivniji dan na forumu. Ne pokusavajte da me spustite! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 pas moze da laje i kad je u dvoristu a starbak ce te prodati za tenis The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) Pa moze ali je drugacije moras priznati! Iz mog iskustva - pas koji laje u susednoj kuci ne predstavlja toliki problem kao pas koji laje u susednom stanu! Starbak, ja sam onaj najgori pocetnik koji servira odozdo, ne ume da udari bekend a vec ima teniski lakat. Ne zelis mene kao suparnika, daj mi jos jedno pet godina vezbe pa te izazivam. edit: jaoo moram da editujem prvu recenicu, sada sam je lepo sklopio 1 Atelas 1 Peja! Edited June 14, 2013 by Atelas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 peja na tenisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Pa moze ali je drugacije moras priznati! Iz mog iskustva - pas koji laje u susednoj kuci ne predstavlja toliki problem kao pas koji laje u susednom stanu! pogotovu kad je komsijin prozor spavace sobe 3m od ograde, a tvoj ker laje bas tu moja poenta je da kad je pas lajav (zbog kretena gazde), on ce da smeta bio u kuci ili u dvoristu, osim ako nemas ranc. kad je pas dobar (zbog gazde cara), on ce i u stanu biti miran i niko nece imati problema. pket 1 The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Peja 2 Atelas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted June 14, 2013 Popular Post Report Share Posted June 14, 2013 nasla se ekipa. malo tenis, malo kuhinja 3 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 ne smes priznati poraz ately, smisli neki kontra argument Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 alfi, idi prijavi korupciju smsom, nemoj ovde da gubis vreme :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 e drugari aj pls neko ko se razume u hardware a nije vudu, zao mi je da cimam coveka vise, da mi procenite kolko para mogu da trazim za laptop: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234929239&p=2050588 , malo sam u zurbi da ga prodam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 zovite nigera! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Rejven, pa ne znam...moze neka pomoc da ga matiram, tvoj argument u inboks? Jednostavno iz moje perspektive, velika je razlika izmedju psa koji je u dvoristu i u stanu. Meni je nekako glupo prilagodjavati psa na stan, da bude tih, da ne skace, da ovo-ono(a mozda i nije tako) ali ja moram da kazem da ja zapravo nikada nisam imao svog psa tako da ne bih ulazio dublje u raspravu, ali koliko se secam pas u susednom dvoristu koji laje mi nije smetao a kada sam cuo nekog pikinezera kako laje na terasi kod ortaka to je odzvanjalo na sve strane PEJO NEMOJ DA ODGOVARAS, DOSADNA JE TEMA, bolje pomozite Trupiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 na prvom , drugi stan kad se popneš jadan onaj na prvom u prvom stanu... čovek baš nema sreće. jadničak. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 (edited) lego u 12 usto u 12 yawn to za kerove u stanu moze biti istina a i ne mora, ja mislim da moj pas ne moze biti srecniji a zivi u stanu, u kome se ponasa kao da ne postoji(ne laje, ne smara goste, nije unistio nista, ne pravi sranja), al se zato seta pet puta dnevno i umara, radi se sa njim stalno, a u kuci je stalno okruzen ljudima pa mu nikad nije dosadno. A sa druge strane imas rase koje laju i zavijaju na svakakve gluposti pa je zivot sa njima u stanu nezamisliv,pogotovo ako se ne setaju redovno. Edited June 14, 2013 by Ћела When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 brzo brzo edituj jos jednom da ne reaguje grammar police Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 kaj ? When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 Незамислив :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 glupi bokser ha ! When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 pas u stanu koji redovno ide u šetnje i lepo je vaspitan >>>>>>>> kuče koje je neko uzeo "da mu čuva kuću", bleji smoreno u dvorištu a gazdu vidi jednom dnevno na minut kad mu donese ostatke od večere da pojede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts