Jump to content

pričajte

Recommended Posts

ja bih realno dozvolio samo biblioteka od tih imena pošto jeste najcarskije :) idem u biblioteku.

btw, preksinoć, tj. juče ujutru u 06h, što je znači utorak ujutru, budi me neki mamlaz u mercedesu e klase koji dve kuće dalje ostavlja nekog ortaka i njegovu ribu, ful sređeni za izlazak i ono, gde su oni išli utorkom uveče, šta oni rade u životu, gde će sad taj liku 06 ujutru i tako sva ta pitanja :)

ja bih realno dozvolio samo biblioteka od tih imena pošto jeste najcarskije :) idem u biblioteku.

btw, preksinoć, tj. juče ujutru u 06h, što je znači utorak ujutru, budi me neki mamlaz u mercedesu e klase koji dve kuće dalje ostavlja nekog ortaka i njegovu ribu, ful sređeni za izlazak i ono, gde su oni išli utorkom uveče, šta oni rade u životu, gde će sad taj liku 06 ujutru i tako sva ta pitanja :)

pa u stefan braun!!11~

drugsi, pomagajte

odem na onaj sajt sa anketom koju sam vam kacio pre 10ak dana da preuzmem rezultate jerbo moram sutra da ih prezentujem na faksu kad vidim da su mi lihvari zbog nekog razloga zatvorili anketu, kazu da je prekoracila neki uslov koji imaju besplatne ankete i da moram da platim. Proverio sam sve uslove, nijedan nije prekoracen al' ja svejedno ne mogu da pridjem svojim podacima. Pre neki dan je bilo sve u redu a sad jedu govna. Poslao sam im mail ali dok ne dobijem odgovor bojim se da ce biti kasno tako da vas molim da popunike anketu v2

anketa je predvidjena samo za studente

http://freeonlinesurveys.com/app/rendersurvey.asp?sid=1xfgwjedy4gx8lh270728&refer=david

spasibo bolshoe

Edited by sekira

pa u stefan braun!!11~

misliš Šćepan Braun?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...