Ребел Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) едит . Edited July 20, 2013 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 reci rebele sta ti je na dushi! :D nego duljo, kad ces da krenes da citas isaka asimova i stanislava lema pa da wotujes malo o njima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 neurotican AI je nesto najbolje ikada :) al ste naspamovali ja mislio neki wot pao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Мене јебе код Асимова и компаније што ме сетинг као такав одбија и онда могу да конзумирам само ако је сетинг искључиво полигон за неко достојевскатање:) Али рецимо да ме не фасцинирају социо-филозофске интелигентне поставке (нпр. град који је некакав или како сад ово изгледа ако се ту стави робот који уме то и то) или виспрени ''како шта ради'' моменти. Али зато гинем за псиџом и карактеризацијом који год да је сетинг, па ако су Асимови и Лемови такви (мада сам нешто закључио да нису, тј. да су им филозофија и сетинг главне ствари) онда препоручите нешто:) Штајнмане, мене душа боли што не вотујемо, ал стварно је ситуација како сам је описао лол. Ја се искрено надам да ћу се фјуловати у неко догледно време јебга... Можемо да одржимо дух топика можда неком спиком где не морам да пишем one-way дисертацију, нпр. ако бих ја питао ''ко вам је најсјебанији лик у евангелиону и зашто'', дал би било фидбека?:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Ti probaj pa ćemo da vidimo! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Мене јебе код Асимова и компаније што ме сетинг као такав одбија и онда могу да конзумирам само ако је сетинг искључиво полигон за неко достојевскатање:) Wait wot, pa u Zadužbini seting i služi samo za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Па добро, шта је ту вејт вот, откуд ја то знам:) Ево сад си ми реко па знам:) Боле врцави ћале, ево нек буде да сам питао иако нисам омг! Иначе, читам тамо на медикал атеншну, људи сјебали ЛЦЛ Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 ova podloga za misa ne samo sto je do jaja, nego je i prakticna, nema carpal tunnel sindroma:) Kad smo kod toga, gde imaju da se kupe normalne takve podloge, da li neko zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 normalne takve sa jastučićem ima ona hamina u emmiju npr, a sa sisama a da nije evangelion nemam pojma Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Bez sisa, treba mi za posao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 ahaha vudu, sta kao, bilo bi te blam na poslu kad bi uzeo ovu rei podlogu sa sisama:) Али рецимо да ме не фасцинирају социо-филозофске интелигентне поставке (нпр. град који је некакав или како сад ово изгледа ако се ту стави робот који уме то и то) или виспрени ''како шта ради'' моменти. Али зато гинем за псиџом и карактеризацијом који год да је сетинг, па ако су Асимови и Лемови такви (мада сам нешто закључио да нису, тј. да су им филозофија и сетинг главне ствари) онда препоручите нешто:) evo preporucujem ti fijasko od stanislava lema, bas me zanima kako ces da analiziras tu knjigu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 reci rebele sta ti je na dushi! :D Грешком сам постовао нешто што не припада овде, ал сам брже-боље исправио! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Dulio pojavio se Only God Forgives na torrentima, sta cekas :)? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 Чекам да уђем у мод, сад могу да гледам само неке хеј хај ствари:) Вуду: Ни ја не знам у чему је проблем, ти си програмер, ви ваљда по дефаулту имате такве подлоге и идете на посао у папучама и карираним кошуљама:) Али ево, ако не волиш Реи, имаш Асуку Ако не волиш сисе, а волиш Реи, имаш три де Реи без сиса! Ако не волиш имагинацију, имаш и ово Можда само нећеш сисе, има и за то лек! Иначе јебите се и ја с вама, изгледа да ћу ипак морати ја да враћам на топик, нико неће ништа да напише ако ја не почнем лол Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Nemoj tako, dva puta sam ga rezurektovao sa fapsukom. I ove sam iskopao juce al u sutini nista novo nisu rekli sto nismo znali, sem mozda nesto oko simbolike tree of life-a. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 22, 2013 Author Report Share Posted July 22, 2013 Ја сам гледао то нешто на прескок и нисам био баш задовољан. Имао сам онај трип као кад неко нпр. фрпује и скроз је нормалан лик, ал кад види онај лајтнингболт клип, смори се и има потребу да лепи плакате около како нису сви који фрпују такви:) Мислим да су ликови превише овертинковали неке ствари, а неке баш оно изгрешили светски. То мислим зато што их често потире сам Ано у својим изјавама, на пример. И онда сам у фазону ''не, не, евангелион је стварно цар, али не онако како ови дебели брадати ликови трипују и не зато што је гикаст'':) Лично сам свој став по питању религијских трипова у Евангелиону већ изнео, а изгледа да се он поклапа са ''званичном номенклатуром''. Е сад, ту постоји и онај моменат ''сваки човек је своја књига'' и јебига, ако је њима до јаја да буше у нешто где нема нафте јер им је то готива, онда ко сам ја да ту серем. Али опет, треба и они да знају да нема нафте, тј. све док је то нека ментална гимнастика на хипотетичком нивоу, то је океј, али ако трипују да има нафте, онда просто греше. Религијске симболике има, али је она прилично плитка, дакле, није нетачна или неадекватна, али не иде даље од саме себе, да се тако изразим. Ово сам баш оно у фазону да нема шансе да сам погрешно скапирао или нешто. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 24, 2013 Author Report Share Posted July 24, 2013 Види Дуле на шта сам наишо:) 1 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 ahaha, sta sve covek nece naci po internetima, eto novog avatara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 Никита, видо сам ону слиџу на аниме топику, али гледам да не идем тамо јер ћу се побити са двајс људи и фанбојевски вотовати и у фазону сам да бих свичово каре канођо курац палац и евангелион са слотовима:) Или ако ништа, евангелион да гурнем у каре кано, а каре кано може и да оде ако је баш фрка:) Ал баш ми је занимљива слика да буљим у њ, зато што имам фазон десет интервенција, а нисам ултра гига нолиџабл лик:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 haha, mozda sam gledao 25% onih anime-a i cuo za jos mozda toliko. Moracu da overim par iz onih sa exta animacijom. Ovo je tvoj theme song kad pises WoT Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 Не, не, више је ова песма јер има и визуелни приказ тог процеса! http://www.youtube.com/watch?v=W8RQ8UacnYI Ја сам једно време јурио те са анимацијама, и у фазону сам да disappearance of haruhi suzumiya јебе све остале, а тамо га нису ни ставили:) Можда зато што је то филм који гледаш после серије, а сама серија има океј анимацију, али ништа посебно. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2013 Author Report Share Posted July 28, 2013 ахах, тражим неке слике и наиђем на ово:) http://www.selectsmart.com/FREE/select.php?client=NGEtesterumisu И испаднем 100% Кађи, лол, никад нисам испао ни у једној од ових нет зезалица 100% нешто... идем да се интроспектујем! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 kadji smeker...ja bolje da ne radim, ima da ispadnem shinji :D edit, kensuke ipak, lol pravi streber :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 ae bre yamato! nego shinji 100%, rei i misato 70% ima i ovaj http://www.quizfarm.com/quizzes/new/Jello/which-neon-genesis-evangelion-character-do-you-most-resemble/index.php Rei Ayanami 71% Shinji Ikari 71% Ritsuko Akagi 68% ahahahh ma daj necu ovako da se igram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 a ovaj drugi ritsuko 86%, rei 68% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts