togFU Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 ni kečeri nisu ono što su nekad bili Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Opet ulazim u fazu da zavrsavam stvari u "pet do 12". Upravo zavrsila prezentaciju i spakovala se. Jurim neke bodove za licencu, pa se cimala da napisem rad. Imacu 7min slave. :D Odoh par dana u Kladovo (firma placa). Ln.. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Au koja kiša čoveče, jedan jedini duks nisam spakovao u zimsku garderobu, sreća moja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 ti i dalje pakuješ sezonsku garderobu negde? ja sam to prestao da radim u osnovnoj školi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 uticaj baba :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 (edited) Meanwhile in Dalmacija "Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi vec godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga u unutrasnjost lignje rukon stiskajuci ulaz u lignju kako bi odrza stimulativni stisak. Od onda san posta ovisan o tome. Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon sta bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san svrsija. Nisan ih opra. Totalno me napalilo sta ih je pojila i pofalila njihov okus. Posli te vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Naravno da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. Zasmetalo me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se posexali do kraja jer se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda san pazija da nema mirisa po lignji kad se sexamo. Brisa san penis vlaznin higijenskin maramicama koje san kupija u DM-u. Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Jako me napaljuje ideja da penetriran u svoju curu s lignjon navucenon na penis (ka sta je inace navucen goldun) i da ju tako jeben dok me krakovi od lignje (koji naravno ostanu izvan vagine) triskaju po testisima. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu (analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome). E pa sad kad imate uvid u situaciju, da konacno iznesen problem. Kako da predlozin curi sve to? Inace imamo jako dobru komunikaciju, sve jedno drugome govorimo i osin ovoga neman nikakvih tajni pred njom. Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija šok. Ipak je triba pripremit na vizitu jedne morske zivotinje njenin genitalijama. E pa sad slusan savjete kako da joj objasnin, tj. predlozin ovo. Konstantno razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji. Pomozite. Pozdrav od onoga koji je cesto na peskariji." Edited May 13, 2013 by Савовски 2 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Lignjoslav... do pobede.. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Koliko mi se sere od ovog "sex" i "sexamo", ko ziljave ribe s fejsa, nije ih sramota da prime tri kite al ih je sramota da napišu "seks". A i zašto ja to čitam umesto da radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 ti i dalje pakuješ sezonsku garderobu negde? ja sam to prestao da radim u osnovnoj školi :D Sve ti je odgovorio Draganče, dve babe u radijusu od 300 metara! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 infinity food 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Jesi se olešio? Jesam! Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 infinity Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Meanwhile in Dalmacija 1999 ovaj post uz post "upomoc slomija sam kurac" je bio strasno popularan evo ga i 2006 neko je opet napisao http://www.index.hr/forum/11/seks/tema/112575/upomoc-slomio-sam-qrac.aspx dakle cabke, zrtva si prevare You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Da je priča klasična random anonimus sa 4chana/urbani mit/ izmišljena priča, nisam ni sumnjao, ali mi bilo smešno svejedno. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 da da vadi se sad! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted May 13, 2013 Popular Post Report Share Posted May 13, 2013 poz za sve udarnike, nebeske radnike i heroje socijalistickog rada, samo veca lopata, nek mu je laka zemlja! http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/382273/Godisnjica-smrti-Alije-Sirotanovica-Rudar-sa-SFRJ-novcanica-koji-je-od-Tita-trazio-samo-jedno--vecu-lopatu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 (edited) Ученик ангажовао плаћене убице да уклоне оца и сестру ПЕКИНГ – Малолетни ученик једне школе у Кини ухапшен је због ангажовања плаћених убица да уклоне његовог оца и сестру који су га терали да више учи, јавили су данас државни медији указујући на проблем све већег образовног стреса код деце. Тинејџер је ухапшен у централној провинцији Хенан након смрти оца Гао Тианфенга, који је био званичник суда, и своје 20-годишње сестре, навела је агенција Синхуа цитирајући извештај локалне полиције. „На основу полицијског испитивања дечака, дошло се до сазнања да је он унајмио два човека, које је упознао преко интернета, да убију његовог оца и старију сестру, јер су га превише притискали да више учи”, навела је агенција. Камере за надгледње су такође забележиле два човека који су се попели преко зида и ушли у кућу у месту Џоукоу, у време убиства у недељу, наведено је у извештају. Како је објављено, двојица од троје осумњичеих, укључујући Гаовог сина, су ухапшени и под истрагом су у затвору. Танјуг објављено: 13/05/2013 Edited May 13, 2013 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 pa vi onda terajte vladu da uci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Podseti me na onaj kvest iz skajrima, sa onim klincem iz sirotišta. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/1322300/Pucnjava+na+Adi,+ubijena+devojka+.html a u cvijicevoj izboli lika 6-7 puta.. koja tuga prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 evo jedan tekst iz kurira za vudua da nam pojasni! http://www.kurir-info.rs/sajber-prevrat-kvantni-kompjuter-3600-puta-brzi-od-pc-clanak-786137 kad ce ovo vudu da uzimam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 instalirao najnoviji update za flash player i sad ne mogu da gledam youjuzz/tube 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 life is pain deinstaliraj taj system-wide flash, preterano je govnav, a za sajtove koji neće da rade drugačije koristi google chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 i mene jebe flash i ff uopste, mnogo sporo radi otkad sam reinstalirao win...i jos me jebe google earth, instalira se i nece da pokrene program nikako...mozda treba da operem procesor i hard rakijom sto kaze igor! editovao sam:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 har har You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts