Kal1mero Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Срео сам Ивана и јавио сам му се !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Kad si pulen...ja ga iskuliram svaki put QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Nemoj mi ti sad reci da ti glumis drugara pa branis peckanje Mohija, a jedan si od glavnih razloga zasto recimo Astora skoro i da ne dolazi na forum. Kad se neko ponasa bezobrazno i treba biti pecnut, kao sto su mene sto puta pecnuli (a i suspendovali), jer je to za nauk i onom ko je pecnut, a i drugima. I smatram da je ono jedan od najruznijih topika ikad otvoren i trebao je tamo ostati lockovan uz poslednju rec nekog admina. Eto. Evo ja cu moliti administraciju da vrati topik i da napisu da sam glup na dnu istog i da ga lokuju i top-uju, ako ti budes PERMA banovan kao sto bi trebalo da budes. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 zaboravio si blokovske aktivnosti! нисам заборавио, него не могу да их извршавам због сјебане ноге :с ниси пратио фабулу! Nemoj mi ti sad reci da ti glumis drugara pa branis peckanje Mohija, a jedan si od glavnih razloga zasto recimo Astora skoro i da ne dolazi na forum. Kad se neko ponasa bezobrazno i treba biti pecnut, kao sto su mene sto puta pecnuli (a i suspendovali), jer je to za nauk i onom ko je pecnut, a i drugima. I smatram da je ono jedan od najruznijih topika ikad otvoren i trebao je tamo ostati lockovan uz poslednju rec nekog admina. Eto. Нисам ја никога бранио у оном посту, него сам само хтео да ти укажем колико си контрадикторан. А за Астору... па брате немам шта да ти кажем за то, ко да си јуче дошао на РУР, а дуже си овде од мене... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 hvala ducky. Hteo sam da napisem nesto vezano za to sto je ducky napisao ali gubim zelju da vodim bilo kakvu diskusiju ovde na forumu jer se skoro sve svodi ovde na utrkivanje kako ce neko nekome spustiti i kako ce neko nekoga zajebati, samo da bi ispao "baja" u krugu odredjenih ljudi ovde na forumu. Odradim ovaj projekat i mislim da se vise necu pojavljivati na forumu. Previse negativne energije i previse mrznje se stvorilo bez ikakvog posebnog razloga. I da, ducky ne zasluzuje ban uopste. Otisao sam da radim i zaradim za svoju porodicu ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Evo ja cu moliti administraciju da vrati topik i da napisu da sam glup na dnu istog i da ga lokuju i top-uju, ako ti budes PERMA banovan kao sto bi trebalo da budes. Ali ja nikoga ne vredjam, ti vredjas. Ja nikoga ne omalovazavam, ti omalovazavas. Ja ne lecim frustracije na forumu, ti lecis. Ja s vremena na vreme trolnem alii sasvim posteno za to bivam kaznjen; dok ti siris epske kolicine negativne energije. Ako je neko treba da dobije perma ban, ti treba da ga dobijes, ali nema poente. Nema zato sto smo sklonili tebe sa RUR-a ali i dalje ti nismo pomogli. Ako nastavis da odbijas pomoc drugara forumasa da resimo tvoj problem, da i ti postanes koristan clan komune koji nece siriti mrznju, e onda treba da dobijes perma ban. А за Астору... па брате немам шта да ти кажем за то, ко да си јуче дошао на РУР, а дуже си овде од мене... Ali zaista bih voleo da mi objasnis. Covek koji nikada nikome nije rekao ruznu rec, nije nikoga podbadao, nije nikoga peckao, nije se pravio pametan. Objasni mi, zasto je zasluzio konstantan hejt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Даријане, како би било да те стварно подсетимо на то шта је РУР? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Ako nastavis da odbijas pomoc drugara forumasa da resimo tvoj problem, da i ti postanes koristan clan komune koji nece siriti mrznju, e onda treba da dobijes perma ban bezi bre glupi peskiru 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 veliki pozdrav za kalija koji spopada pogubljene ljude po autobuskim stanicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) Даријане, како би било да те стварно подсетимо на то шта је РУР? Znam ja sta je RUR, ne treba meni podsecanje. To o cemu ja pricam nije RUR. Edited February 25, 2013 by ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Ali zaista bih voleo da mi objasnis. Covek koji nikada nikome nije rekao ruznu rec, nije nikoga podbadao, nije nikoga peckao, nije se pravio pametan. Objasni mi, zasto je zasluzio konstantan hejt? константан хејт? (говорим за себе сада) ја сам се спрдао са оним "убиство из нехата" форама/стриповима, иц а РУР тинг! Астори је већи проблем што се куробеца на све ко женетина и то сам му ја рекао, а давао сам му неке савете на Теретана топику, тако да та твоја прича да га ја јурим по форуму и хејтујем пада у воду! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 daki izlevelovao troll mastery na expert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post overkind Posted February 25, 2013 Popular Post Report Share Posted February 25, 2013 Даки, чини ми се да ти поредиш РУР са јавним тргом и клупама и наступаш као е ово није у реду, не може то и сл. РУР је ортачка кафана, која је јавна у смислу да можеш да уђеш, не и да седиш за највећим столом и пијеш и певаш. А ти би да седиш, пијеш и показујеш прстом шта ти се не свиђа. Да се разумемо, у тој кафани сам ја негде у ћошку и дигнем чашу кад ме погоди песма ту и тамо, ништа више. Ти би да мењаш заједницу која постоји, дружи се и блеји годинама. Не иде. Или се укплопиш или се не дереш превише. Ценим да би ме ти напушио ако бих сео у сепаре са тобом и оним ортаком са женском торбицом што јебе ко луд и кренуо да вас смарам да сте фегети и да она тамо дебела треба да дође да седне са нама јер је супер лик? Ако ме сећање служи већ је била распорава на тему "Правда на РУР-у"? 6 ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) Mene je blam šta čitam ovde, a ne bi trebalo, al' šta ću kad sam osećajan! Edited February 25, 2013 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Overkind, svaka cast. Ova pesma te izgleda bas (dobro) pogodila! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 RuR! To smo svi mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 i ti i ti i ti! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Odradim ovaj projekat i mislim da se vise necu pojavljivati na forumu. znači bićeš zauvek tu 2 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 sad na prvoj bio prilog na vestima o tome kako u ambulanti u stepojevcu ima cak 5500 kartona na dva lekara...a kod nas ima 7700 na dva lekara pa nikom nista:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 To je zato što nemate nikakvu rodbinu na RTS-u da joj dojavite čime može da popuni naše pravo da znamo sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 ti promeni kafanu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 HEEEE vudu, ne na rts-u, vec na tv prva, bivsi fox...al nebitno, gade mi se svi vise sto kaze pesma Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) ahahah :) na shukijev levi horog...ulete dotore posle :) Edited February 25, 2013 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 iskljuci b92 ukljuci mozak! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 lol pa novi vid dakijevog trolovanja je good guy daki, ladno se primate When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts